Szerinte Magyarország a vesztébe rohan, de azért van pozitívum is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Szerencsés aki bármelyik határ közelében lakik, mert mindenhol olcsóbban tud vásárolni mint ebben a nyomor országban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Szerencsés aki bármelyik határ közelében lakik, mert mindenhol olcsóbban tud vásárolni mint ebben a nyomor országban.
csipetke
Amit orbán csinál az országgal,azt úgy hívják,hogy ámokfutás. Egyetlen szakértő nincs a kormányban. Ha csak az oktatást,és az egészségügyet nézzük, rábízták pintérre, akinek a tanácsadója az a kásler,akitől nagyobb károkat senki nem okozott az egészségügyben. Azt se látták,hogy az ársapkákra is mi fáztunk rá,mert ---miután orbán más farkával verte a csalánt---a kereskedő bolond lenne lenyelni az orbán okozta kárt,rátette más gyorsan pörgő árucikkre a magasabb árat. Azaz, tökfelesleges volt az egész,mert mindenképp mi fizettük a kormány / orbán hülyeségét. És aki a határ közelében él, az ilyen szempontból szerencsés, mert tmegy bevásárolni
Eladott Ország
Résen kell lenni, nehogy a csökkenő infláció is begyűrűzzön. Attól nem kell félni, 97% ellenzi. Még a végén kiderül, hogy a piacgazdaság jobb árszabályzó mint a rendeleti ámokfutás. Valahogy ide mindig csak a szopórolleres tendenciák szoktak begyűrűzni. Érdekes az infláció 1-2nap alatt begyűrűzik hozzánk, de a csökkenés 2 hónap alatt sem. De az EU-ban éheznek és szenvednek, megmondta a Kossuth rádió! Persze, annyian éhenfagytak, hogy nincs aki vegye a vajat, ezért is olcsóbb. Az EU-ban már hónapok óta csökken a tejtermékek ára, Magyarországra is begyűrűzhet ez. Az elhibázott Brüsszeli szankciók az ba...
Eladott Ország
Van erre egy Hofi idézet azt hiszem. "Az élet olyan, mint a motor. Be kell rúgni, másként nem megy." Vagy ez! "– Képzeld el, Magyarországon jobb lett az élet! – Tényleg? – Nem, de képzeld el!" Gyereked lábán mikor lesz új cipő? - Majd ha a (tanácselnök) főispán fia rálép... "Az EU-ban már hónapok óta csökken a tejtermékek ára, Magyarországra is begyűrűzhet ez" "A csökött agyammal csak azt nem értem, hogy amikor a rohadt imperialistáknak jól ment... Na, az miért nem gyűrűzött be? Egy hétre, próbából?! Elvették a határon, mi?" (Hofi)
Eladott Ország
Most jövök a boltból ember...
uploads.disquscdn.com/images/ce5cd32956370bc410123d99ed0b337e2d58139448bc8655024cf9757574fca3.gif?w=800&h=197
Az árak nagyjából 300-310 forint/euró áron lennének ugyanakkorák. Üzemanyagnál is például. Tehát valójában ez a 10-30 százalék, amivel a kinti árucikk olcsóbb, az az euró árfolyama, vagy ha úgy tetszik a gyenge forint miatt van.
Havanagi
@Eladott Ország: És nehogy azt higgye már valaki,hogy az ársapkával a szegényebbeknek akart kedvezni.Frászt! Kell neki a több milliárd 41%-ra növelt ÁFA bevétel-Fent is fogja tartani.Galád!
Nessy
Viszont a hívei áldóimával emlegetik Orbánt és a kormányt! Védik a családokat, az egyházakat, állandóan értünk harcolnak! Lelkesen hiszik, ha nem ők lennének kormányon, már kihaltunk volna!
Nyírfa
@csipetke: 07.51

Az Aldiban szoktam megvenni a felmosófejeket és a szemeteszsákokat. De ez már múlt idő, először a szemetes ára emelkedett 100 %-kal, 500-ról ezerre, aztán, hogy levitték a vaj árát, a 360 ft-ra már megemelt felmosófejre tettek rá még 240 ft-ot. Úgyhogy, vissza a Sparba. Egy bevásárlást most már 4-5 helyen realizálok. Nem tudom, kinek jó így, nekem, biztos, hogy nem.
Gondolom, a Rossmannban sem örülnek, amikor bevonulok a DM-ben vett WC-papírral. A megboldogult békeidőben a Sparban tartottam a nagybevásárlást, úgy jöttem haza mint egy karácsonyfa. Hát, ennek vége.
Eladott Ország
@Havanagi: ma, 10:19 ♦ Még az árstopokat kivezetve lehet egyet lendíteni az infláción. Gratulálok ennek a kókler kormánynak ahhoz, hogy amíg Európa szerte trendfordulás van addig nálunk ügyesen elhúzták a drágulást. Mondjuk ez egy technikai adóemelés, mert a teljes hazai gazdaság egy munkaalapú fogyasztásra kiélezett foshalom, úgyhogy drága ellenzék tessenek már tematizálni hogy ez az egész infláció a fidesz tudatos adóemelése és totálisan ellenérdekeltek abban hogy letörjék. Minden egyes kenyér, hagyma, tejföl stb. megvásárlásakor ott legyen egy matrica az árcetli mellett hogy kinek köszönhetjük. ORSZÁGSZERTE, hogy az utolsó agyhalott fideszes is érezze a törődést! Ne meneküljön el a valóság elől!
Eladott Ország
És nyilván az, hogy az infláció csökkenni fog természetesen nem lesz 1 számjegyű, év végére ahogy Orbán hazudja nem azt jelenti hogy az árak csökkennek, hanem hogy kevésbé emelkednek.
uploads.disquscdn.com/images/cfdbe50eb8db845b20f936b894752eb8931fd7ac5f5bce2ffaab17796111c393.gif?w=800&h=400
Tudósok megállapították, hogy a magyar emberek kedvelt időtöltése az uzazás és a művészet. Utazni a a munkahelyre és művészet megélni a fizetésből.
uploads.disquscdn.com/images/2ac27d07200339dd675dc1b08f4024c590be7559d7fc50adaf1254a22a0f5eff.jpg?w=800&h=843
Jövő ilyenkor. Emlékszel még az eper ízére? - Eper? Kenyérből nem bírok jólakni b@szod. - Egyenek akkumulátort. Apánk a parlamentben elmondta, hogy idén egyszámjegyű lesz az infláció. Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy havonta. Kinek mit intézett a more!
uploads.disquscdn.com/images/40cab87251e1f206b43dd3f55c4af145e0e42a4227b097743bcc6911e318d367.jpg?w=800&h=1280
Marosán György ( buci Gyuri) híres mondása az mszmp pártkongresszuson: "Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!"
ila51
mondják Romániában is lehet venni finom lisztet , kristálycukrot , stb
Aki Én
Nekik könnyű, nincs háborús meg szankciós inflációjuk.
Biztos nem írták alá. Vagy rájuk nem vonatkozik, azért írták alá.
...meg azt sem tudják ki az a Soros.
Vagy tudják, de az ő minielnökük nem volt Sorosista. Vagy libsi alelnök nem volt 9 évig?
Vagy nem haldokolnak, hanem már meg is haltak.
Aki Én
...egyébként meg nem csak utolértük, de már le is hagytuk Ausztriát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.