A jövő évi önkormányzati választásokon ismét indulni fog Soproni Tamás, aki jelenleg Budapest VI. kerületének polgármestere.

Közelednek a választások: fontos bejelentés érkezett az egyik momentumos polgármestertőlSoproni Tamás/Facebook

Soproni Tamás 2019 óra Terézváros polgármestere. Ahogyan arról a Momentum Mozgalom hétfői közleményében ír:

2019-ben elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett, helyi lokálpatriótaként pedig ismeri a helyiek problémáit és csapatával meg tudja oldani azokat. Ezért támogatja a Momentum azt, hogy 2024-ben, az önkormányzati választásokon ismét Soproni Tamás legyen Terézváros polgármestere.

Az atv.hu szemléje szerint azzal is kiegészítették a közleményt, hogy az elmúlt 4 évben Soproninak sikerült „a legszolidárisabb, legzöldebb, legátláthatóbb és legemberbarátibb kerületet kialakítani Terézvárosban.”

Ezeket mi sem bizonyítja jobban, minthogy elindította a Terézváros 2030 programot, amely Budapest elmúlt 30 évének legnagyobb közterület-megújítási projektje; a közösségi költségvetés keretein belül már 50 millió forint felhasználásáról dönthetnek a lakók; és a K-Monitor, a Trasnparency és az Átlátszó felmérése szerint átláthatóság terén Terézváros az élmezőnyben van”

– írják.

Forrás: atv.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ha a kerületben lakók is igy érzékelik, akkor- hajrá!Akkor teljesen mindegy, hogy milyen párt szineiben indul- ha tisztességgel teszi a dolgát a kerület és az ott lakók érdekében.
ómió
Kár izgulni, efftársak! Budapest már 4 éve "vörös rongyokba öltözött"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.