Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció képviselője esküt tett az Országgyűlés hétfői plenáris ülésén. Az új képviselő a közelmúltban elhunyt párttársa, Kordás László mandátumát vette át.

Hadházy Ákos a Fideszhez hasonlította a DK működését az offshore ügybe keveredett képviselő kapcsán
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Mint ismert, a DK-s képviselői offshore ügybe keveredett, és az őt lebuktató lap ellen pert is vesztje. Mindezek ellenére pártja teljes mellszélességgel kiállt mellette. Nem úgy Hadházy Ákos, aki közösségi oldalán ment neki a párt döntésének:

Pártja ugyanis úgy gondolta, a következetességnél és tisztességnél fontosabb a párthűség. Ez a Fidesz sajátja, csak nekik ott a propagandagépezet, hogy elhitessék az emberekkel, ez így jó…

- írja Hadházy, aki nem vett részt a szavazáson, mert nemet nem illik nyomni, igenre pedig nem tudott volna jó szívvel voksolni.

Annyira súlyosnak gondolom azonban a helyzetet, hogy határozatlan ideig kénytelen vagyok mindenféle kapcsolatot megszakítani az érintett párt képviselőivel és tisztségviselőivel, pedig természetesen ott is jócskán vannak tisztességes és elkötelezett emberek

- fogalmaz a független képviselő, majd hozzáteszi, az offshore lovag képviselővé emelése semmibe veszi a munkáját: hiába mutatja be, milyen korrupt ez a rendszer, ha jön az egyik ellenzéki párt és gyakorlatilag lenulláz mindent. 

Hadházy Ákos szerint teljesen félreérti a helyzetet ez a párt, ha azt hiszi, a Fideszt másolva (jelen esetben a „mi kutyánk kölykét” tűzön-vízen át bevédeni) lehet eredményt elérni. Pont, hogy mindennek az ellentétét kellene csinálni, amit az állampárt tesz, e nélkül nincs előre, marad minden a régiben – mutatott irányt a DK-nak Hadházy.

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Teljesen egyetértek Hadházyval, most is jól látja a helyzetet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Teljesen egyetértek Hadházyval, most is jól látja a helyzetet!
Terminátor
Hadházi mindent jól lát, de ezt csak kevesen veszik észre, vagy direkt elfelejtik!
csak úgy....
@Maccska: ezt pont egy 0rbánbuzi mondja,akinek a gazdája az összeférhetetlenségéröl híres?
- hiszen már gyözöbácsi is ezért ütötte-vágta a kölköt!
kereső
Nem értek egyet a dk döntésével- mert már az üfy kipattanásakor is azt irtam: "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani".
A tényekhez tartozik viszont ez is, amelyben Hadházy Ákos nem fejtette ki az igazság minden részletét:

"Ráczné szerint nem igaz, hogy valótlanul nyilatkozott a tulajdonáról, ezért a lap ellen jó hírnév sértés miatt pert is indított, védője az ex-LMP-s Schiffer András volt. Csakhogy Ráczné Földi Judit jogerősen is pert vesztett a Válasz Online-nal szemben.

Schiffer az ügyről azt mondta, hogy ügyfelének volt offshore cégben viselt tisztsége, de állítása szerint tulajdona nem. Schiffer szerint csak azért nyert a Válasz Online, mert az ítélet szerint közszereplőként el kell tűrnie az ilyen cikkeket. A cikkek alapját képező nyilatkozatokat azonban Ráczné Földi Judit tulajdonosként írta alá – ezt a cégbíróság be is fogadta –, azonban Schiffer szerint ilyen nyilatkozatokat egy cég tulajdonosa alá sem írhatna."- azaz abbban nem hazudott Ráczné, hogy nem volt tulajdonában off shore cég. Az előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozat meg erre kérdezett rá-"az off shore tulajdonra.

Nem mellesleg emlékszem arra is, hogy Hajnal Miklós hazudott - hazudott magának egy diplomát. Ami bizonyitást nyert, hogy nem igaz- még ma sem. Most hallgató a jogi egyetemen. Amikor a diplomáról hazudott, még magyar érettségije sem volt.Hajnal volt most az egyik momentumos, aki hazugsággal vádolta meg Rácznét.
Tények, csak a tisztánlátás kedvéért.
kereső
Hadházy Ákos szerint teljesen félreérti a helyzetet ez a párt, ha azt hiszi, a Fideszt másolva (jelen esetben a „mi kutyánk kölykét” tűzön-vízen át bevédeni) lehet eredményt elérni. Pont, hogy mindennek az ellentétét kellene csinálni, amit az állampárt tesz, e nélkül nincs előre, marad minden a régiben – mutatott irányt a DK-nak Hadházy.

Igaz, a dk-tól nem ezt várnánk.
vitriol
@Maccska: 18.23 - Valóban nem hasonlítható össze, a te főnököd Hadházy bokájáig sem ér fel!
csak úgy....
@Maccska: igazadvan, 0rbánt inkább a lovakhoz (ha nem sértödékenyek)
csak úgy....
@kereső: ne ess abba a hibába mint a fideszesek,légy szigorú és kritikus!
kereső
@csak úgy...: Nem az voltam? Úgy gondolom, hogy igen- bár én ragaszkodom a tényekhez. Minden esetre ez a dolog, nem akkorra súlyú, hogy további vetyengést érdemelne. Legyen ez figyelmeztetés a dk-nak, Hadházy is annak szánta a birálatát.
A momentum meg söprögessen a saját háza táján- mert ezt a kört már megfutotta mindenki az előválasztáskor- amikor Ráczné-t nem léptette vissza a dk, Ki is kapott- megérdemelten. Ez úgy látszik nem volt elég. Ettől függetlenül, aki egyenlőség jelet tesz gyurcsány és orbán , valamint a két párt közé, az nagyon nem a valóság és a tények talaján áll.
kereső
@Horizont: Ne legyünk már pápábbak a pápánál., irtam- nem értek egyet a dk döntésével, bármi motiválta is azt. Ez olyan labda volt a "gyurcsányozóknak", amit le is kell ütni- Hadházy nem gyurcsányozott, hanem figyelmeztetett-és remélhetőkeg a dk is észre fogja ezt venni, és igy kezeli az egészet- és a későbbiekben nem lesz ilyen több. Már ha tisztelik annyira a szimpatizánsaikat, hogy az elvárásaikat követni fogják. Ha, nem akkor úgy gondolom, hiába @Nyirfa optimizmusa, itt nem lesz rendszerváltás belátható időn belül- mert jó néhány dogmás dk-s-tól eltekintve, a többség azért kritikus . Bár a fideSS ellen körömszakadtáig védeni fogja a dk-t, és gyurcsányt is, és kitart mellettük.Ez az ügy szerintem nem olyan súlyú. hogy több szót is érdemelne.
Béla333
2018-ban a DK, az MSZP, a PM nem győzte az LMP-t mocskolni, mert volt egy időszak a kampányban, amikor önállóan tervezte az indulását.
Most a DK bejelentette, hogy önállóan tervezi az indulást. Nem látok a DK-s fanatikusoknál ugyanolyan felháborodást a döntésük miatt
Csak úgy halkan jegyzem meg, a DK-sok szerint mindent lehet, amit a DK talál ki és semmit sem lehet, amit más!
kereső
@Béla333: Béla ne túlozz. Sok viz le fog folyni még a Dunán, Tiszán, amig választás lesz. Egyébként meg ilyen tartalmú nyilatkozatot nem olvastam tőlük- az viszont igaz, hogy a jobbik, a momentum is nyilatkozta, hogy a dk-val nem. Hogy még majd kivel nem, az ezután derül ki. Ha dobnál egy linket, megköszönném.
Béla333
@kereső: 20.27
"Gyurcsány Ferenc korábban már elismerte, hogy újrarendeznék az ellenzéki térfelet, és a DK arra tör, hogy gravitációs pontként maga rendezze össze valamilyen módon a hat ellenzéki pártot. Egy Facebook-bejegyzésében azt írta: „A 2026-ig terjedő időszakban vagy a Demokratikus Koalíció tudja hatékony erővé szervezni az ellenzéket, vagy senki.”
index.hu/belfold/2023/02/08/ellenzek-partok-evertekelo-donath-anna-kunhalmi-agnes-gyurcsany-ferenc/

Nem úgy tűnik, mint aki közösködni akar...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 20:27
Te már csak tudod hiszen a fideszben ott vagy a sok szemét között,mert a fidesz csak szemétből áll össze.
jáger laszló
Hadházzy sem tévedhetetlen!!
Néha akkor is lő amikor még csak céloznia kellene!!
Így bizony tévedni is szokott az állatorvosunk!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Béla333: Ez nem azt jelenti, amit Te kategórikusan kijelentettél. 2026!! Ez a dátum mond neked valamit? Amit Gyurcsány irt, az csak annnyit jelent, hogy a pártja létre akar hozni egy demokratikus centrumot 2026-ra. Amire lássuk be igen nagy szükség lenne- megszervezni egy tömegtámogatással rendelkező erőt, amelyet mozgósitani is lehet.
Béla333
@kereső: 07.07
Az LMP ugyanezt akarta 2018-ban! Se nem maffiapárti dörgölődzés, de nem akart a velük összejátszó és a közvagyont közösen ellopó másik oldali pártokkal sem közösködni.
Mit össze mocskoltátok őket ezért.
Most meg amikor a DK szeretné ugyanezt, most már ez egy elvárható, jogos igény?
Kettős mérce?
jáger laszló
A képviselő úrnak tkp mi is a baja Földi Judittal??
Nem jelezte,hogy 1 off shore cégben érintett??
Indult az előválasztáson ahol nem nyert?
Erre még fellebbezni is merészelt??
Ennek LNÉre képviselő lett a DK-ban???
Micsoda etikátlan,kvázi bűnöző személy!!!?,
Röviden csak ennyi
barátilag
J.L.
Ht ezt igazán mem fejtette ki a képviselő úr csak homákyosam erre utalgatott
kereső
@Béla333: És miért nem csinálta!!! meg az LMP?? Nem beszélni kell, hanem csinálni. Mikor volt az lmp-nek tömegbázisa a megalakulása óta? Miért nincs most sehol? Mit nem csinált jól, hogy eddig jutott? A gyurcsányozás nem ér, azon kivül???
Béla333
@kereső: 08.51
Rohadtul könnyen felejtesz!
Mekkora mocsok áradat zúdult Szél Bernadettre és Hadházyra mint az LMP társelnökeire a DK-s fanatikusoktól azért, mert nem úgy gondoltak valamit, ahogy ti? Jobban utáltátok az LMP-t és az LMP-seket, mint a Fideszeseket!
Még ilyen aljas rágalom mellett is jobb eredményt ért el, mint a DK!
Most ugyanilyen elképzelés meg rendben van, csak azért, mert a DK szeretné?
Ne nézzetek már mindenkit hülyének!
kereső
@Béla333: Ha jól rémlik, akkor ezt akarta gyurcsány 2014-ben is már!!- és ezt próbálta megvalósitani az "egymillióan az ...(civilek)- Bajnaival, amely elbukott az mszp-s mesterházyn. DE, hagyjuk is mert én őszintén nem hiszek abban, hogy ezek a pártok valamikor is le tudják vetközni pártegójukat, és háttérbe szoritani a pártérdekeiket az ország- a "nagyobb jó érdekében". Önzőek, kicsinyesek, széthúznak hatan százfelé- mint az egész társadalom. Itt a "jegenyefák" sem nőnek az égig.
kereső
@Béla333: Béla, mekkorra mocsok zúdúlt és zúdúl gyurcsányra - mégis van egy 20%-os pártja . Komolyan, nem mindig kell hátrafelé, meg másra mutogatni. A lehetőség 2008 óta (akkor alakult) adott az LMP_nek. Akkor még sehol sem volt a dk. És ?? profitált abból, hogy zöld, és jobbközép - egy teljesen új, addig a politikai palettán ismeretlen párt jelent meg? Mi nem vonzotta az embereket az LMP-hez? Hiszen a 2010 -es választás óta folyamatosan lejtmenetben van. Mit nem csinálnak jól? A momentum sem tud kitörni ebből 5-10 %-os sávból. Pedig a fiatalságot igazán ők tudták volna megszólitani- és most is mit csinálnak, nézik bávatagon, hogy a náci mihazánk kampányol a fiatalok között. Ehhhhhhhhhhhh- mert gyurcsány, meg ráczné, meg dobrev- ja ezek fontosabbak, mint az, hogy épitsék magukat- a saját jogukon, dolgozzanak, ne csak a pofa legyen nagy.
kereső
@Horizont: Náluk nem ez ma már menő, hanem a magántőkealapok- amelyekbe közpénzből lett vagyonukat dugják el arra érdemesek, és amelyeket még most is közpénzzel is megtámogat a kormány.

Nem baj, ha nem értünk egyet- nem tartom etikusnak a dk részéről rácznéhoz ragaszkodást, és én is tisztább!!! hozzáállást várok/várnék el a dk-tól, de e miatt nem dobom ki az ablakon a "fürdővizzel a gyereket is". Remélhetőleg a felháborodásnak az ellenzéki szavazók, szimpatizánsok részéről lesz foganatja.
kereső
@Horizont: Na, ez az igazi off shore!!! ,a közpénzből származó vagyonok végleges eltüntetése- mert a törvényi szabályozás miatt kiderithetetlenek a valódi tulajdonosok."Nekünk Magyarország az első"- igen, látszik.
ómió
Hullaházy efftárs már megint összevissza hazudozik? Tartja a "formát"!
kereső
@Horizont: Ez nem szomorú-ez gyalázat, az ország teljes kifosztása, mi meg itten "etikai" kérdésekről vitázunk- ami persze nagyon fontos, de önmagában a tett nem okozott "kárt", csak rombolt egy elvárást.
ómió
@Horizont: Amihez csak "hozzászól"!
ómió
@Horizont: Üdvözöllek, fajkretén bolsi! Én ómió vagyok! Agyalágyult barmot láttál a tükörben? Ha nem tetszett, ezután messze kerüld el a tükröt!
Csak Norisz és senki más
@e örö e bódottá: Meg is gyógyítja őket! :-) Pajkaszeg2
ómió
@Horizont: Fajkretén bolsiként bemutatkozol, utána másokat barmozol, bolsiék elmebetege!? És egyedül még kusikálni is képtelen vagy? Ez ma az "efftársi módi"?
ómió
@Horizont: Ha kussolnál, szarkupac, kezdd meg!
ómió
@Horizont: Még mindig egy szarkupac a mentálod, bolsiék ütődöttje!? Máig se érted, hogy a kusikáláshoz azt el is kell kezdened?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.