Esküt tett a parlament hétfői ülésszakán a DK-s Ráczné Földi Judit, aki offshore-gyanús ügyletei ellenére töretlenül élvezi pártja bizalmát.

"Feri, hol a kezed"? Gyurcsány kissé túltolta az intimitást kolléganője beiktatásánFotó: Facebook/Hoppál Péter

Talán ezt igyekezett Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke is demonstrálni, de lehet, hogy ez már túlzás volt. Hoppál Péter államtitkár fotói következnek:

Forrás: Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Még mindig jobb egy formás nöt fogdosni mint OV az ovodásokat ...na most örüljetek idióták
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hát ez elég színpadias volt. De nem ez a legvisszatetszőbb a történetben.
gina
Még mindig jobb egy formás nöt fogdosni mint OV az ovodásokat ...na most örüljetek idióták
Terminátor
@gina: Pontosan mögfigyelted a sliccének domborulatát! Ugye nem, pedig az nem hazudik!
gina
@Terminátor: Ha férfi akkor lehet, hogy domborul valami,, ö nem a kedvencem ,,de OV nál a zsiros büdös pocakjától nem látni a pici hernyókáját, ezért lehetne egy pedofil bunkó is
namihami
Bár a kinevezett személyével (a dolgai okán) nem értek egyet, de..
1. Mégiscsak nőből van! (semmi kaleta vagy melegmálé)
2. A kora is stimmel (kinőtte az ovit)
3. Emlékeim alapján abban a"" magasságban"" a nőknek a dereka és nem a ""másik"" van!
És végül:. Ha a Ferinek ""áll a zászló"" -- váljon az ő valamint a Klárika egészségére!
jáger laszló
Feri
Tud kedves is lenni
Nem midig durva,mint a pokróc!!
van aki ezt már +tapasztalhatta,,,,
csak ennyi
barátilag
J-L.
simmering73
@Pegero: Kaleta meg a többi pedofil és buzi keresztény. Na az a ciki.
simmering73
@KisTehen: A férfi férfi, a nő nő. Ezért hörögtök, nem? Buta ökör.
Dr. Proktor
Nem ezzel a jelenettel van baj, hanem azzal, hogy most olyan személyt támogat akit a másik oldalon elitél...
kereső
@Maccska: és mindenki másnak is!! A tény az!!! hogy nem tagadott le semmit, és nem is hazudott.
A kérdés úgy szólt, hogy van-e tulajdonába off shore cég. A válasz az volt nincs- mert nem tulajdonolt off shore céget, hanem egy ilyen cégnek az ügyvezetője volt. És, aki mást állit- éppen az hazudik. A "lódoktor"(amely azért egy tisztességes foglalkozás)- ahogyan ti kedveskedve nevezitek Hadházy Ákost, meg milyen kapcsolatot szakitott meg dk-val. Nem volt a tagja, és még a szimpatizánsa sem. Ha tudtok magyar mondatokat "értelmezni"- úgy, hogy az legyen , ami a tényleges mondandója, akkor talán- de nem biztos-rájöttök, hogy Hadházy inkább "aggódó" kijelentést tett, semmint elitélőt.
Teheti- a mai magyar politikusi palettán Ő az, akii tevékenységével , saját maga jogán érte el, hogy tiszteljük- . Bécsi lakásozhattok itten, a tények a valóság meghazudtolásával, de ez akkor is igy van. Ő a bot a fideSS küllőjében, és csak reménykedem, hogy dokumentál mindent egy későbbi vádemeléshez, amit kiderit.
Ennyi(ke).
Ja, nem mondtam még- csak most mondom, pofa alapállásba moszkoviták!
kereső
@sgl: Amig az "ellenzék" egy része azzal van elfoglalva, hogy gyurcsányozik egy jót, és kezét-lábát össze töri,hogy milyen módon tud elhatárolódni a dk-től, addig itt semmi sem fog változni. Nem mellesleg jó nagy egóval- annál kisebb "tehetséggel" megáldott pártok fujják a passzát szelet, és a pártjaik érdekét-saját önös érdekük érdekében is- az ország érdeke elé helyezik. Nem "becsekkolni" kellett volna a parlamentbe 2018-ban és 2022-ben -mindkettő egy hazugságokkal elcsalt választás volt- hanem kimenni a parlamentből, és főzzön igy a fideSS. És akkor , ha nem teszik le az általuk is "illegitimnek" tartott fideSS "alkotmányra"- amely Vörös Imre alkotmányjogász szerint közjogilag érvénytelen- akkor talán nagyobb esélyük lenne a demokrácia hiveinek megszervezesére. Igy, hogy nem ez történt, a fideSS ügyészsége bármikor, bárki ellen indithat eljárást közülük- állam ellenes búncselekményre hivatkozással. Ennek egyenlőre az eu gátat szab- de attól még a pakliban benne van. És még mindig úgy viselkkednek, mintha itt élne a valódi parlamenti demokrácia- holott már régen nem.
Sámannus
Még mindig szimpatikusabb mint a zsebhoki. Ugye pohoskám?
Dr. Proktor
@kereső: Igazad van, csak egy dologról ne feledkezzünk el: nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani...
Nem szeretem ha a szerecsent mosdatják - egyik oldalon sem!
kereső
@Dr. Proktor: Ezt éppen én irtam, még az előválasztáskor , és most is , amikor kiderült , hogy a dk "ragaszkodik" Rácznéhoz.
Dr. Proktor
@kereső: Hát...
Szemmel láthatóan ragaszkodott Feri, a DK-t képviselve!
Aki Én
Látom a fidesz-trollokat nagyon összezavarta, hogy egy férfi nem férfit vagy gyereket ölelget.
kereső
@Dr. Proktor: Nagyon helytelenül. Mert "törvényes, de nem etikus"- sőt egy kicsivel több is annál, hiszen Ráczné az előválasztáskor is elbukott- a választók mondtak itéletet. Ezt azért "illene" tiszteletben tartani-, mert egy olyan körzetben győzték le, ahol ismerték is(én pl. nem ismerem) vagy én gondolom rosszul?
Dr. Proktor
@Aki Én: Ereszcsatornát sem látok a háttérben! :-)
Dr. Proktor
@kereső: Ráadásul, ha jól emlékszem, az ellenzéki megállapodás alapján a következő jelölt a sorban következett volna.
ómió
Böszme efftárs, lám, nem buzi! Csak buzipárti!
Terminátor
Az vesse rá az első követ, akinek a fityiszben nem vót offsor bulija!
Béla333
Azért visszafoghatta volna magát a Feri!
De ha ilyen bizalmas a viszony közöttük, akkor lehet hogy ez a magyarázat arra, hogy mindenkivel és minden józan ésszel szemben miért ragaszkodott a Feri az offshore lányka Parlamentbe kerüléséhez.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:28
Rád ez pont fordítva igaz.HAHAHA
ómió
@kulabombaafityiszre: Majd, te, bolsiék aberrója, meghazudod, mi!?
ómió
@m73: Miután a bárcáskurva anyádat megdugtad, Bite efftársadat meg leszoptad, mindig másokat szoktál buzizni, bolsiék elmebetege!? És a Lenin szobor még sosem szakadt rád!?
Bástya Béla Elvtárs
Feri se különb mint Borkai! Ja, de Borkai elbújt a kurvákkal, Feri meg a parlamentből csinál KUPLERÁJT!
Németh István
@sgl: @Bástya Béla Elvtárs: @kulabombaafityiszre: @Pegero: Ez a ti vezéretek ez a bátor, aki az igazííí!! már a parlamentben vállra akarja fektetni a macát?? Leszarva a maca férje faszát! Hát szó ami duma irigyelek benneteket, hogy ilyen TÖKÖS vezetőtök van! Aztán ti is az utcán keféltek, ja nem ti bicskáztok, meg szines szallagokba tekert faszként církáltok, mint gender minták - gén manipuláltak kéjelegtek a műpinákkal,és műfaszokkal > mert a tietek már nem működik!> hát igen szeméttdombra valók vagytok!
De a lényeg> hogy az usa-nató szemetek takarodjanak Európából, és az Eu vezetése a büdös kurva aljas ribivel - bocsánat ribikkkel a börtönbe - akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:32
lenyugodva leszophatod magad ómió röfi.HAHAHA
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 12:53
Nekem nincs vezérem,az neked van.Olyan nektek,hülyéknek való beszari lókupec vezér.
Még örültök is mikor faszául átver benneteket idiótákat.
Németh István
HI-HI-HI most kaptam a hírt menten továbbítom>> a hölgy három vidéki városbanis üzemeltet jelenleg is kuplerájt! Azért nem írom ki mert hátha érintettek vagytok benne! Azért én egy diszkrét fickó vagyok!! Az offshortcég is ezért kellett mert olyan bevételvolt - ja svédek a fiinek, meg a németek jártak oda! már értem!
Ez aztán az igazi politikai pálya, ez a közösséget fogja képviselni, mert bele gndolok most is azt képviseli a maga javára, meg talán a kupis hölgyek javára örömszerzésileg - ugyan is férfi kupit is üzemeltet. Szóval ez az igazai politikusi véna. Namost a mesterhölgy a MADAM meg nem tehet róla hogy a fletó oda van egy kis etyele-petyele ügyileg! Hajrá balliberális igazi kommün harcosok! igaz !?>>@kulabombaafityiszre: @m73:@sgl: na--ne szerénykedjetek a ti főnökötök!
vagy azért tiltakoztok mert ti is a kupiba jártok? a fiukhoz talán?? hi-hi-hi! mennyit kell izetni? vagy nektek protekciós és ingyen van?
Na tehát akkor az usa-nató armada takarodjon Európából - remélem a madam nekik nem szolgált fel csak férfiakat, a nőket nem alázta meg nő nap lévén pláne! Az Eu vezetés a rohadt nőkkel az élen takarosjon a börtönbe -akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 16:33
Sikerült hülyének maradnod te kis idióta fidernyák.
Hiába erőlteted,nem te mondod meg nekem ki a főnököm.
Azzal foglalkozz,hogy viktorod seggét mindennap nyald szépen fényesre.
Ennyihez értesz,ez a te szinvonalad,így érzed jól magad.
ESCOBAR
Háááááááááááát! Ilyen jó videót még nem sokat láttam! Nyilván, Orbánnak Juditka nem nyújt kezet, de a FERIÉT meg szinte kislányos s zavarában eltolja!
Cikiiiiiiiiiiiiii!
ómió
@kulabombaafityiszre: Olyan "jóllakott efftársnak" tűnsz! Merthogy már leszoptad Bite efftársadat? Gratula! De miért hazudod másra a "bevett" szokásodat, bolsiék szopósmalaca!? Röf-röf! Úgy az efftársi!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:53
Inkább olvasd a bibliát,te nagy keresztényi röfögő paraszt ómió.
Olyan ciki,hogy ugyanazt írod vissza válasznak amit kapsz.
Jellemtelen keresztényi topronyos buta röfögő vagy.A ganajtúrók családjába tartozók közül.
Németh István
@sgl: @kulabombaafityiszre: @ESCOBAR: mi van ballibkó pajtikák >>márminta gyurcsányé együtt jártok a vidéki kupiba töcskörészni ??? Ja a pénzmosó brigádhoz tartoztok ti ingyen keféltek! Azt mondjátok meg a dobrev mega vadai is oda szokott járni, mert az arató a nyelvét állandón súrolja, hogy tiszta nyalást produkáljon! HUÚÚÚ most kaptam a hírt a szabó t. is odajár; neki ki van készítve a vodkás üveg és a fletót már tátott szájjal várja! Ti moslékok ezt mind tudjátok és titkoltátok el eddig!??? DE kibukott a szög a zsákból! gecikék!! ha-ha-ha!
Tehát a lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe, aksztásilag!
ómió
@kulabombaafityiszre: Bolsiék vezérdisznaja! Ne erőlködj az efftársi röfögésed másrahazudásán, mert még sérvet kapsz! Vagy kifogyott már a tetvesbolsi fekáliafajtád a guruló dollárokból és ez így ütközik ki a szarkupac fajtádon?
Németh István
@kulabombaafityiszre: hát nem is én mondom neked, hogy a főnököd seggét nyald szana széjjel, hanem ő követeli meg tőled, mi több hív mindíg villásreggelire kávéskanállal, hogy meglégyen a napi betévő falatod, neki mega valaga ne vonalkódozza a gatyáját; elvégre várják a képviselő tesók, meg előfordúl a klárika is! Érted moslék fajzat!?
Az usa-nató armada takarodjon a picsába Európából, az Eu. aljas vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
@sgl: Ha mondjuk az Ádám-Éva helyzete feszegetnéd no meg akígyót az almával még elfogadhatólenne - mert mégis csak a mesés ember eredete a TEREMTÉS kezdete - szóval egy seggfej vagy hiába függ össze minden mindennel! @ESCOBAR: kválóan látod a helyzetet - az etika valóban azt mondja, hogy elviekben a női hölgynek kell kezet nyújtania; DE és azonban ez az eset kicsit-nagyon kivétel ugyan is valójában a közjogi hivatalában mindenképen az ország miniszterelnöke > gratulál, tehát Ő mint az egyik legfőbb-fő nyújt BEFOGADÓ JOBBOT egy jövöbeni várhatóan ellenfél munkatársnak! NOS EZ A FŐVEZÉR KÖZSZOLGA NEM NYÚJTOTT befogadó jobbot, de jelezte hogy tudomásul vette a sikeres megszavazását a jövőbeni tevékenységéhez! Jajj hát a fletó az meg fogdos taperol össze-vissza valójában fingja nincs hogy mit csinál, hiszen egy abberált hülye! Csaka parlamentbéli társak nem veszik észre - nem akarják észre venni - és nem küldik el ideggyógyászati vizsgálatra! NEM pszichiátriára, annál már súlyosabb az eset!
DE a lényeg a lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe > akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 17:07
Kérd meg a beteg gazdádat a dr viktátor mihályt,ha grazba megy pszichiátriai kezelésre téged is vigyen magával.Rád fér neked is egy kezelés.
Németh István
@kulabombaafityiszre: azt kapd be amire gondolok >>az pedig nem sejemcukor hanem minimum a viziló lenge botikája!
De a tudás az tudás >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe, temeg az állatkertbe vár a vizipaci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.