A hagyományos család, amely a zsidó-keresztény kultúra alapját adja, támadások kereszttüzében áll, ezért meg kell védenünk a családot és a családi értékeket – jelentette ki Novák Katalin köztársasági elnök az ENSZ Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának éves ülésén hétfőn New York-ban.

Novák Katalin bejelentette: a hagyományos család támadás alatt áll
Fotó: Facebook/Novák Katalin

A köztársasági elnök angol nyelvű beszédében figyelmeztetett: "soha nem látott erők dolgoznak azon, hogy a családokat szétszakítsák" és eltántorítsák a fiatalokat a gyermekvállalástól, s jóllehet sokan idejétmúltnak gondolják a családos életet, Novák Katalin a hagyományos családok mellett kiállva leszögezte: "értékeink az idő múltával sem változnak".

Az államfő felhívta a figyelmet rá, hogy az anyából, apából és gyerekekből álló családok "célkeresztbe kerültek", mitöbb, "sokan lenézik azokat, akik a gyermeknevelésben teljesednek ki". Noha sokan támadják a családközpontú magyar modellt és "meg akarják akadályozni, hogy magunk döntsünk arról, hogyan neveljük a gyermekeinket", Novák Katalin kijelentette: "meg fogjuk védeni gyermekeinket, kultúránkat és a hagyományainkat".

Forrás: MTI

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ki támadja a családokat? Honnan veszi ezt a szöveget? Esetleg a családon belüli erőszakról, ha méltóztatna pár szót rebegni! A nők védelméről! Ja, azt nem ratifikálta kormányunk, az népnemzeti belügy! Szó, szó, szó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Aberróitok minden oviban, isiben "oktatnának", ahova csak beengednék őket! A "pechjük" az, hogy ezt most tilos! Ezért (is) fújnak ránk a korruptbolsi brüsszeli efftársaitok és lopják el a Magyarországnak járó pénzeket is! Ami meg itt belőletek "kifelé tolong", a bárcáskurva anyádat, az a szar, ami a bolsi lényegetek! Ha meg magasabb inflációt vágysz, bolsiék szarkupaca, szólj Bokros efftársadnak, pályázza meg, mert ő 96-ban "felszankcionálás" meg háború nélkül is 30%-ot "tudott"!
ómió
@Aki Én: Neem kaptad még meg a donor kuutyaagyadat, hogy legalább a surmóbolsi magadéit felismerhesd, bolsiék szarkupaca!? Sürgesd már meg, ha még annyit se tudsz, hogy aberró oviban, isiben téged oktattak! Biztos ettől lettél idült bolsi elmebeteg is!
Dr. Proktor
@ómió: Okoska! Miért nagyobb nálunk az infláció mint a háborúban álló Ukrajnában?
ómió
@Dr. Proktor: Majd te biztos meghazudod nekünk!
Dr. Proktor
@ómió: Gondolhattam volna hogy téged zavarnak a tények!
A vakhit az vakhit...
ómió
@Dr. Proktor: Na, mi van!? Már egy öblös efftársi hazugságra se futja? Ez, ám, a bolsi hiátus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.