Mint megírtuk, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kissé elragadtatta magát, amikor az esküjét letevő friss képviselőnek, Ráczné Földi Juditnak gratulált.

Valami nem stimmelhet a kolléganőjét túlzottan ölelgető Gyurcsánynál – így látja a szakértő
Fotó: Facebook/Hoppál Péter

A történtekre Nagy Attila Tibor politikai elemző a Hír TV Napi aktuális című műsorában úgy reagált, "Gyurcsány Ferenc egy időzített bomba".

Nagy szerint a DK elnökének mintha viselkedészavarai, de legalábbis furcsaságai lennének. Idézte még a "kígyók kígyóznak" elszólást, illetve a 2022-es választás előtti furcsa felvételt, amelyen Dobrev Klára nyilatkozata közben Gyurcsány "elég érdekesen" nézett ki a háttérben.

Most pedig lefogja a nő karjait, és igyekszik minél szorosabban magához ölelni...

Ez nem tesz jót Gyurcsány Ferenc imázsának, aki amúgy is a népszerűtlen politikusok közé tartozik – összegezte észrevételeit Nagy Attila Tibor.

Forrás: hirtv.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: @Őrnagy: Ok, csak azt nem értem, az elmebeteg, szociopata, skizofrén... orbán, hogy van rendben szerintetek.
Mert azért hatalmon az a beteg van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Megfogta, nehogy átessen egy vakkomondoron, és az álkapcsát törje!
lampa laz
Ez a Szajna parti jelenet elég visszataszítóra sikeredett a Duna partján.
jáger laszló
A politikai elemző úr őszintén
Gyurcsány imázsáért aggódik!!!???
Fölösleges az aggódás mert már nem kisfiú
Tud magára vigyázni...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Maccska: @Őrnagy: Ok, csak azt nem értem, az elmebeteg, szociopata, skizofrén... orbán, hogy van rendben szerintetek.
Mert azért hatalmon az a beteg van.
Németh István
Ne irigykedjetek a klárikával, de lehet, hogy ott lesz az ágika is, közössen partiba bocsájtkoznak eme nagy történelembe vésetté vált napról! Kifejezett vagina hancúr lesz! Hm. a vén kecske ha részeges is megnyalja a ... vaginát!
De a lényeg ebből az usa-nató armada nem kap, ők mennek a francba Európából, miként az ursula büdös kurva vezette Eu elnökség és vezetés a börtönbe -akasztásilag!
Terminátor
@Maccska: Letakarítottak!
Igazuk volt!
Én a Gyurkó slicce táján vettem észre domborulatot.
Az nem hazudik!
Hihi!
Terminátor
@Németh István: Pista bácsi!
Téged is le fog takarítani a cenzúra!
Aki Én
@Maccska: @Őrnagy: ...szóval.
Csak azt nem értem, az elmebeteg, szociopata, skizofrén... orbán, hogy van rendben szerintetek.
Dr. Proktor
@sgl: Ne feledkezz el az ok és okozat valóságáról!
Aki a fideszre szavazott az tudta hogy valójában kire szavaz...
ómió
Böszme efftársban, azért, "mély nyomot hagyhatott" az egykori Brezsev-Honecker nyelves!
relatív
A minden teljesítmény nélküli ingyenélő megmondóemberekne a széles médiában minduntalan előfordulásuk alkalmával talán az IS eszükbe juthatna, hogy a korábbi mimiszterelnök csupán kompenzálni szerette volna a regnáló miniszterelnök otrombaságát, miszerint egyedüliként nem fogott kezet a fogadalmat tevő friss képviselővel !
nejlontacskó
@durbincs: ezt majd a bíróság épülete előtt megbeszéljük!
Teszek róla!
jáger laszló
Üdvözletemet küldöm minden Nőnek
A Nemzetközi Nőnap alkalmából!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Őrnagy: ,, Valójában nincs is legjobb, mert ami jó az egyiknek, az nem biztos, hogy jó a másiknak."

Ez igaz.
De nem ártana egy olyan, akit valóban a többség akar.
orbán az átírt törvények, körzetek, ismert csalások, korlátlan közpénz, megtévesztések, média leuralása, gátlástalansága... nélkül sehol nem lenne.
Az is egyértelmű, hogy az ellenzék lecserélése az első lépés.
Csak Norisz és senki más
Szerintem a kormánypártiak kvittek az ellenzékiekkel. Mérgezitek magatok és másokat is egyaránt. Mondjuk, a kormánypártiak szégyellhetik magukat, mert nagyon sok kommentben (nem csak itt) felvállalhatatlan hangnemet ütnek meg. Tiszteljük már egymást azon túl, hogy van egy gagyi kormányunk, egy bukott ellenzékkel egyetemben. Ne ez döntse el az emberségünk egymás iránt!
Toller Béla
Mit tesz az évtizedes, össznépi imázsrombolás ! GYF már nem törődik a kinézéssel, kimondja, megteszi, ahogy jön ! Azt kell nézni, hogy mindennek az ellenére még mndig ő a legpotensebb ellenzéki pártvezér ! Persze, a többiek ezt nyilván megint nem nézik el neki...és így megyen ez ...
Nyírfa
@Toller Béla: Igen, még mindig ő a legpotensebb pártvezér, de ez fokozott felelősségel jár, nem szabadossággal. Ezt az ölelést most nagyon nem kellett volna!
Nyírfa
@jáger laszló: 00.08

Köszönöm! :)
vacsi
Mindenki tudja, hogy Gyurcsánynál valami nem stimmel!
Gyurka80
@sgl: Ennyi hülyeség hogy fér beléd?!
jesz
Vadai összevonja szemöldökét...nem jó ez így Feri!..
Gyurka80
@vacsi: És ezt az idióta böszmét választották meg a libbantak min.elnöknek! Szégyelljék magukat!
Németh István
@durbincs: @vacsi:@jesz: @Nyírfa: @Aki Én: @Gyurka80:@jáger laszló: hát nem azért mondom büszkék lehettek a főnökötökre >> látjátok ő igazi részeg disznóként is kiáll az emberiség baszási ingere mellett! Ez a jellem A tudóskám feltevése, hogy vizsgálni kell az ilyet >> hát igen éppen olyan hülye mint a hitler volt, de az is visszatudta magát tartani, ha a keze retyketett is, de ez a fletó olyan hülye mint az ursula tényleg vizsgálni kel őket! Persze a környe-zetüket is a vadai, meg a dobrev szintén valami fertőzésben szenvedhetnek, vagy a rácz-mamá-hoz a madamhoz járnak levezetésileg! Akkor már érthető is a képviselői mandátum! Termelő ember, vállakozás kell oda! még akkor is ha svarc!
CSAK AZ A KÉRDÉSEM VAN >> hogy a FIDESZ-KDMP miért szavazta meg egy hangúlag ami-kor illendő lett volna a házi belépő előtt lepriolálni, nekem annak idején a seggembe is bétekin-tettek és a gyerekkori verekedéseimet is megállapították - neki, mármint a madamnak, ja meg a fletónak a személyét úgy szarták le a vizsgálók is ahogy kell! Azért kerültek erre a helyre bő "büszkeséget" termelni a magyar parlamentnek!
Nagyon fenemód nem csodálkoznék, ha elterjedne, hogy a magyar parlamentben miként az olaszban is ugye hasonlóan a csicsiolina okán; a kurvák, buzik, gender - génkezeltek, és a pedofílok átvették az irányítást! Az Eu. parlamentben szólítanák a dobrev klárát, hogy számoljon be a magyar baszó-land gazdasági eredményeiről, ja offshortilag is! ez éeletszinvonal beli csúcs!
De azárt az usa-nató arsenál csak takarodjona kurva anyjába Európából, az Eu. vezetése a börtönbe >> akasztásilag!
Németh István
@KisTehen: csak az a helyzet, hogy a hölgy korosztályos, igaz madam-i tapasztalattal bír az előny, hiába nem fiatalabb! > meg ugye a bandában van > szex-bandában! hi-hi hi!
@durbincs: > sokszor úgy elméláztam kinek is lehetsz a sógora > hát meg van !!! HEURÉKA!!! a gyucsányak, vagy a klára asszonynak > na mindegy a rokonságban vagy >> oszt, neked kell a legjobban tudni, hogy miket pajzánkodnak a rokonaid, hogy űzik négyesben az ipart, mert ne tagadd tudod a frankót>> talán az ajtórésen leselkedve rárántasz a löttyedt töködre, vigyázz hogy a mérgedbe, hogy nem akar viselkedni; le ne szakítsd, mert kezet tudnak visszavarrni de laszakadt pöcsöt, azt nem! Na ebben legalább egyetértünk >>> ezért az usa-nató armada takaropdjon európából és az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag! na ebbe is egyetértünk! AKKOR MÁN AZ DÖFI!!
gina
@Gyurka80: És ki választott meg egy román cigányt ?? ö meg az ovodásokat fogdossa, ezért pedofil :::? na elég idióza fidesz barmok,,
Gyurka80
@gina: Pedofil a nénikéd te auslander!
drrotf
Egy politikai elemző mióta szakértő, és miben szakértő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.