2023 januárjában az ipari termelés volumene 0,2 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól, legutóbb a covid alatt volt ilyen rossz a helyzet.

Rossz híreket közölt a KSH: Csökkent az ipari kibocsátás
Kép: Pixabay

Munkanaphatástól megtisztítva a termelés 3,2 százalékkal mérséklődött – jelentette kedden első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján az ipari kibocsátás 2022 decemberéhez mérten 5,1 százalékkal csökkent.

Egyik hónapról a másikra pedig ennél nagyobb visszaesést utoljára 2020 áprilisában mértek, amikor állóra fékezett az iparunk.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
A fasz Varga meg brüsszeli szankciózik.
Tegnap még MAGYAR IPAR SIKERÉTŐL VOLT HANGOS A vARGA SAJTÓ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
Tele van a magyar gazdaság mindenféle megszorítással, adóemeléssel, külön adóval, elvonással, szigorítással, korlátozással, ... stb., és akkor ez a debil ellenzék ezt nem tudja a fideszmaffiózók szemére hányni?
Ez az ok nem a geczi által is megszavazott brüsszeli orosz ellenes megszorítás!!
..Fővárosi önkormányzat is nyavajog milyen sok az elvonás, közel a csőd és akkor nem tudják ezeket az elvonásokat SZANKCIÓNAK, AZAZ FIDESZ SZANKCIÓNAK NEVEZNI???
sgl
A fasz Varga meg brüsszeli szankciózik.
Tegnap még MAGYAR IPAR SIKERÉTŐL VOLT HANGOS A vARGA SAJTÓ.
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 11:27
Emlékezzünk a meteorológusokra a tűzijáték kapcsán, akik szerint 70%* volt az esély a viharra és a Fejér Megyei kórház főigazgatójára, akit a csontokkal játszadozó beteg ember rúgott ki a járvány kellős közepén, nem megfelelő adatszolgáltatás ürügyén.
*hozzávetőleges adat
Giovanni Alba
@sgl: ma, 11:40
Felcsökkent? (by Matolcsy)
Nessy
@Giovanni Alba: Ezekre gondoltam a "lefejezés" kapcsán! Persze, ha egy minisztériumi vezető vág zsebre sok milliós kenőpénzt, a miniszter nem felelős a beosztottjáért!
ómió
Nafene! Csak nem az előzetes várakozás szerint!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.