Hétfőn megérkezett Svédországba a fideszes parlamenti delegáció, Németh Zsolt, a külügyi bizottság elnöke.

 A magyar kormány elvárja a tiszteletet, akár egy gengszter – Már a svéd napilap is Orbánékat ekézi
Németh Zsolt, a Fidesz vezérszónoka felszólal a Finn Köztársaság és a Svéd Királyság Észak-atlanti Szerződéshez (NATO) való csatlakozásának kihirdetéséről szóló előterjesztések együttes általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. március 1-jén. MTI/Bruzák Noémi

A látogatás oka, hogy bár a Fidesz-frakció a tavaszi ülésszak legelejére ígérte a nyilatkozatok szerint a kormány által is támogatott finn és svéd NATO-csatlakozás parlamenti jóváhagyását.

A svéd Aftonbladet keddi vezércikke szerint nem szabad ugyanazt a hibát elkövetni, amit a Törökországgal kapcsolatban elkövettek:

a túlzott békülékenység csak bátorította Erdoğan elnököt, hogy még többet követeljen.

444.hu szemléjéből az is kiderült, hogy a magyar kormány elvárja a tiszteletet, akár egy gengszter, ahelyett, hogy kiérdemelné azt, a lap továbbá Orbán Viktort Vlagyimir Putyin barátjának nevezik, aki a svéd pártok közül csakis a szélsőjobboldali Svéd Demokraták számára szimpatikus. 

Forrás: 444

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A magyar kormány elvárja a tiszteletet, mert gengszter.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A magyar kormány elvárja a tiszteletet, mert gengszter.
Nessy
Majd Semjén egyik éjszaka benyújtja a törvény javaslatot, amit a droidok másnap meg is szavaznak "Orbán Viktort és kormányát csak hódolat illeti, s nem bírálat! Határon innen és túl, az egész világegyetemben kötelező a megfelelő tiszteletadás részükre!
Béla333
Remélem küldenek egy kézcsókot is a maffiafőnöknek...!!!
jáger laszló
Kár,hogy Semjént nem küldték svédbe!!
Neki ugyanis tekintélye van a rénszarvasok között és tartanak is tőle...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Ezek szerint a svédek nem akarnak kenőpénzt fizetni a maffiózóknak a "szívességért" cserébe?!
Mocskos maffiózók, szemét banda!
balos
@Béla333: ÉS TÖMEGGYILKOSOK!Ráadásul a háborúból is hasznot akarnak húzni!Ahogy az ország szegényebb részéből még szegényebbeket "művész"--kednek!
leszholnapis
Europa-szerte közutálatnak örvendhetünk! Kösz orbán szereted az országodat...
leszholnapis
na meg a Parlamenti küldöttségnek NEM aFideszböl kellene állnia mert Svédországba beletartozik az ellenzék is! De ezek nem veszik észre magukat?? Szándékosan ilyen hülyék??
Béla333
Érdemes megnézni hogy hogyan ment tárgyalni ez a három maffiózó.
Pulcsiba! Még egy szaros fehér inget sem voltak képesek felvenni, a nyakkendőről nem is beszélve.
Biztos azt gondolták, hogy egy jó rénszarvas pörköltre meghívják őket, ezért Semjén Zsóóóti gyakorolta a helikopteres rénszarvas vadászatot!
Hülye tuskók!
24.hu/belfold/2023/03/07/svedorszagba-erkezett-a-nato-csatlakozast-vizsgalo-parlamenti-csoport/
simmering73
Azok vagytok. Gengszterek, egytől egyig.
kereső
Nem volt egy hosszú tárgyalás- Hende már küldte az üzenet: "Támogatjuk Svédország NATO csatlakozását".
sunoge
Megint egy felesleges út, annak összes kötségével a mi kontónkra. Ügyesek ezek.
jesz
a svédek szakítottak néhány órát a magyar küldöttségre, miközben a migráns hadak gyújtogatnak?
Néro2
Hazug tényeket meg ne terjesszenek a várbeli desznyóról meg a qurmányáról. Azzanya !
Mondjuk érthető szavak trágyadombországban hiszen hazug Tények a tövö kettőn már régóta vannak.
Az M1-M15 kanálisokon meg tények közlésével nem is foglalkoznak. A KESMÁ-ról már nem is írva.
Agyhalottak trágyadombja ez a csutiland.
De hát biztos jovanezígy.
Trágyagilisztáknak mindenképp.
Bár közöm hozzájuk ?
Soha nem is lesz.
Eladott Ország
Zsóti'! A tiszteletet ki kell érdemelni, és nem kikövetelni kell idióta fideszes barom! Ti már kiírtátok magatokat Európából, szarházi, nincs visszaút. A fidesz nevű bandád és te csak egy büdösbunkó, gumicsizás tahók vagytok, akik a küszöbre szarnak és becsengetnek a papírért, majd ismét becsengetnek és még a szaros papírt is visszaadják.
Yeromos
A kormány annyi tisztelet várjon el amennyyit ő ad a partnereinek. pl Brüsszel. EU. stb.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 13:04 ☻ Az enyves kezű felcsúti. Nagy ember akart lenni, de csak egy pattanás lett az EU seggén.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/285794007_708334677102928_3218604063476630238_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=LtY0CUr5inEAX-U28uv&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDyZJJAdlIne2d6lJD4klCfItgiE6Rx9Oj9izBgfu039g&oe=640CE2DC
A bűnöző és szélhámos román cigányod és politikai prostituált bandája meg sem szavazta a NATO és az EU csatlakozást, továbbá a trianoni megemlékezésről is kivonult. Van még kérdés, agybajos!
Csizmás Kond
Nem kell békülékeny lenni fatökűek csak akkor ne sunnyogjatok a beleegyezésért...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 13:38 ☺ Nem a NATO csatlakozott Magyarországhoz, sőt a fidesz annó meg sem szavazta , az EU csatlakozást sem. Magyarország az EU GDP-jének alig 0,8%-át adja, népesége az EU népességének 0,2%-a. Ne a nyúl vigye nmár a puskát. Én tudok egy olyan EU-s országról , aki mindig oda szarik, ahonnan eszik, közönségesen sértegeti azt, de mindig koldul a kenyéradójától, és szivességet kér. Svédország és Finnország nem szívességet kérnek, hanem egy védelmi együttműködéshez akarnak csatlakozni. A szívesség kérés az, mikor Lavrov megkéri a csirkefejűt, hogy szopja le. Az már régen nem szívesség, hanem kötelező folyamat ha találkoznak. Amúgy is örömmel csinálja, legalább van változatosság Dzsudzsák kukackájához képest. Csak simán lóvét akar a geci a csatlakozási szándékuk ratifikálása fejében. Minimum közbenjárást, hogy kifizessék nekik a befagyasztott úniós pénzeket. Orbán : „Erősíteni kell Magyarország katonai erejét, hiszen a békéhez erő kell!” Kivéve Ukrajnát, ott a békéhez nem kell fegyver. Ott elég a becsicskulás a tahó, bugris qrva bűnöző román cigány szerint.
uploads.disquscdn.com/images/2f72501e9b3c3ad711a268208987e1d7b8069bfb02c99659f1c8f10b6bb26dbb.png?w=800&h=660
Terminátor
A maffiától nem lehet akarni sömmit, még viselkedve sem, mert a ruhájuk alatt ott lapul a kolesnyikov!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...persze, hogy persze... de az nem azt jelenti hogy a csatlakozási szerződésekben rögzített feltételeket egyoldalúan bármikor meg lehet változtatni...mert ez adja a vita minden részletét...ugyanis nem alárendeltként álltunk az unióhoz hanem partnerként...
Peller Anikó
@Tehén: 13:04, igazad van, sokkal többről van szó. Nem ilyen hülyéknek való a politika mint te vagy.

"ha akarnak tőlünk valamit, akkor viselkedjenek annak megfelelően ezek a büdösgeci fitymaalátét fideszes bunkók" aláírás: Eu.
Nessy
Nem kellene esetleg pártunknak és kormányunknak elgondolkodni azon, miért is követel folyton tiszteletet, ahelyett hogy kiérdemelné azt? Unió, NATO, ENSZ , magyar vétó, néha egy pici zsarolással, külügyérünk állandó számonkérő, kioktató beszólásai boldog, boldogtalannak. olyan tiszteletre méltó lenne?
csipetke
Ezek még mindíg nem tudják,hogy a tiszteletet nem követelni,hanem kiérdemelni lehet? Ezt a kormányt / orbánt nincs miért tisztelni.
verőce21
@csak úgy...: tekibaxott idegbeteg, húgyszagú...!
Csizmás Kond
@csipetke: A takonykodót aki a hátadmögött mindig mocskol azt nem tiszteli senki...márpedig a nagy buzimámorban fürdő svéd és finn politikusok azt csinálják...
csak úgy....
@verőce21: fölébredtél elmebeteg? :) @Csizmás Kond: tekibaxottubuta!
Peller Anikó
@Kond: 'A takonykodót aki a hátadmögött mindig mocskol azt nem tiszteli senki.'

Nalátod gyökér, ezért kell folyton követelni a tiszteletet ami nincs.
verőce21
@csak úgy...: Te kibaxott elmebeteg, van Németországban elég gyagyás, hogy azoknak minden maszlagot be lehet adni, úgy gondolod, te még hiányoztál onnan...?
Gazella
@Csizmás Kond: mi van pőcss vadász? Voltál valaha Finn és Svédországban?? Ugye nem! Akkor kussolj fidesz csökevény!
Csizmás Kond
@Gazella: ...na és te buzella csaknem onnan szöktél ide ?
Dr. Proktor
Normális körülmények között a tiszteletet ki kell érdemelni, az nem jár!
Persze hol vannak itt normális körülmények?
csak úgy....
@verőce21: ezt pont egy fidesztöl elvarázsolt,átbaszott ,meglopott mischling ökör mondja? :)
0rbán buta barmocskái, akik csak irigykedve bámulhatnak németországra a napi kukázás közben, jobb ha inkább kussolnak, talán akkor okosabbnak látszanak!
dr. prédikátor
KÖCSÖGÖK!!!
A TISZTELETET KI KELL ÉRDEMELNI AZ N E M JÁR!!!
gina
Tiszteletet egy ilyen rohadéknak???l lásd ,annyira érdekli ezt a mocskos beteg cigányt a nép sorsa, hogy a nagy infláció idején ö setálgat vásárol . a nép pénzén Firenzében és a zsiros seggét a honvédségi repülö szállitja , ingyen, mert megteheti, a magyar nagyon idióta nép lett,, szégyen !!! és ezt a népet tisztelje valaki??? NEM
24.hu/belfold/2023/03/07/orban-viktor-egyiptom-toszkana-firenze-kormanygep-repulo/#
jáger laszló
Hende kvartett Stockholmból üzent!!!
Várjuk a finneket és a svédeket a NATO-ba
Azkor minek volt ez a pávatánc fidexesek!!!??csak kérdezem
barátilag!!
J.L.
justhpeter
@Maccska: Írkálsz össze-vissza mindent ! A svédek kapnak iniós pénzt, a magyarok meg nem. Mit szeretnél vétózni. Kettő közül választhattok: kinyaljátok-e a svédeknek vagy sem. Oszt' Jónapot !
drrotf
Azok vétóznának akik azt szeretnék hogy ne erősödjön a NATO, mert nekik az nem oké, hogy az oroszokkal szemben egy erősebb szervezet álljon szemben egy orosz támadás esetén!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 14:07 ☻ Nem is várja el egyik tagállam sem azt, hogy alárendelt szerepet vállaljunk, csak azt hogy egy közösségben vannak játékszabályok amik mindenkire érvényesek. Egyébként már valamennyi EU tagállam régen aláírta, ( kivéve Törökországot aki csak NATO tag) A fidesznek csak zsarolási szándéka van, mivel az EU források befagytak, egyébként nem is fognak megérkezni, mert Orbán rendszere nem reformálható, nem jogállam, ellenkező esetben Orbán korrupt rendszere összeomlana. A magyaroknak "kiváló" érzéke volt abban, hogy mindíg a vesztes oldalra tudtunk állni a történelem során és az utolsó csatlós szerepét töltöttünk be. Ennek "eredményeként" nincs még egy ország a világban ami "önmagával" határos, köszönhettő a fideszhez hasonló idióta vezetésnek.
Peller Anikó
@Eladott Ország: "Orbán rendszere nem reformálható, nem jogállam, ellenkező esetben Orbán korrupt rendszere összeomlana."

Röviden. Velősen. Macskák, tehenek ezt ne olvassátok átok, mert elszökik a vérmonyásotok. Tik.
Sámannus
Azé kekeckedik afitymasz csak, hogy buzibárokba járhassanak az ilyen utakon. Meglátogatják a háziszarvasokat reptető helyeket is.
jáger laszló
MO nem Amerika,de L várja a tiszteletet amit +érdemel az orbán kormány a teljesítménye alapján!!!
Semmi többet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Edebácsi
Tiszteletet elvárni lehet. Megkapni...? Hmm, azért tenni kell.
A kényszerítéssel kivívott "tiszteletet" félelemnek hívják.
Egyébként a Fidesz pártdelegációjának skandináviai kirándulása csak arra jó, hogy itthon verhessék a mellüket azért, amit az űtról összehazudnak.. Kint csak kinevetik őket.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: A közösségben a közözsségi játékszabályokat kell egységesen tiszteletben tartani amit Magyarország meg is tesz, viszont itt a magánügyekbe, a saját döntés megváltoztatásába, a saját életvitel nemtetszésébe szolnak bele naponta, vagy annak megváltoztatását kérik kivölről, úgy hogy az nemcsak a kormányra sértő hanem az állampolgárra is.
balos
@Csizmás Kotond: Szóval nedveske ,mi a gondod,ha leszarják a kitartóid?Nem győződ lenyalni?Pedig ilyenből,mint nagácska 12 egy tucat fostalicska!
laja70
A tiszteletet nem elvárják, hanem kiérdemlik!!!
ómió
A svédbolsi tetücsapat is "belehúzott"? Ezek nem is akarnak NATO tagok lenni!
terlasz
@Csizmás Kond: "a közözsségi játékszabályokat kell egységesen tiszteletben tartani amit Magyarország meg is tesz"

Mit tesz Magyarország? Azt gondolnám, hogy csak rosszak a vicceid, de tudjuk, hogy nálatok mindig az ellenkezője igaz annak, amit mondtok.
Csizmás Kond
@terlasz: ...mondtam mindent megtesz...de ha már kötözködsz mond mit nem tett meg ?...mert nálatok stb az a neveletlenek fegyvere...oda nem kell más csak fapofa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.