A Momentum politikusa szerint a kormány nem hajlandó végrehajtani a legfontosabb reformokat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nana csicska, megint hazudtál. Ahogy szoktál.
colibri
Köszönjük az infót. Nem ért meglepetés, mert orbánék pont úgy állnak az elvárásokhoz, hogy pénz nem is jöhet. Különben is, Róna Péter ezt már tavaly előre megmondta.
simmering73
Amíg ez a haramia banda van hatalmon egy eurocentet se.
kereső
" kormány nem hajlandó végrehajtani a legfontosabb reformokat."- attól, még, hogy toldoznak -foldoznak, azt is simlis módon , nem lesz sem demokrácia sem jogállam. Ahhoz a NER-t, orbán életmúvét kellene teljes egészében kidobni a kukába-kezdve a gránitszilárdságú alapizével. Ezt meg orbán soha, az Istennek ebben az idejében nem fogja megtenni- hiszen akkor hová is lenne a" sztistváni második államalapitás. ". Még mindig nem vagytok képesek kimondani a valót. Pedig azzal kellene kezdeni.
Nessy
A kormány teljesítené az elvárásokat, de a "demokrácia" miatt "a népért aggódó, a népnemzet érdekeit mindenkor szem előtt tartó kormány frakció nem támogatja a kormányt a parlamentben! Na, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.