A szlovák védelmi miniszter szerint Magyarországon ukrán katonákat képeznek ki – idézte hétfőn Jaroslav Naď kijelentését a Parameter.sk.

Magyarországon is képeznek ki ukrán katonákat? Meghökkentő választ adott a Honvédelmi Minisztérium
Fotó: Ben Birchall / POOL / AFP

A szlovák lap egy Nagymihályban tartott beszélgetésre hivatkozik, ahol Naď egy oroszbarát csoport bekiabálásaira reagálva állította, hogy bizony, Magyarország is segít Ukrajnának, méghozzá katonák kiképzésével.

A szlovák védelmi miniszter kijelentéseivel kapcsolatban a Telex kérdéseket küldött a Honvédelmi Minisztériumnak és a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak.

A minisztérium válaszában azt írta, a Magyar Honvédség humanitárius célból részt vesz ukrán katonai egészségügyi szakemberek kiképzésében, valamint sebesült ukrán katonákat is elláttak Magyarországon.

„Magyarország álláspontja nem változott: a béke pártján állunk, és nem támogatunk semmilyen olyan lépést, ami a háború eszkalációjához vezet – ezért nem küldünk sem fegyvert, sem katonákat Ukrajnába”

– tették hozzá a szokásos propagandát.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A béketábor küldötte . Miss World világbéke! Szólok a Frei Tamásnak, hogy értesítse a mesterorvlövész kapcsolatát, mert most komolyra fordul a helyzet. Remélem is. A legjobban az tetszene, ha végre meghozná élete legjobb döntését, és felfordulna a picsába. Esetleg egy szívroham. Inkább egy kiadós gutaütés Sztálini módra.
uploads.disquscdn.com/images/1d152d3cd2f199f8202b9d1c2785be4a8f7fa36d585e7b2137c1cf1c1ee023d9.jpg?w=800&h=384
Jó lenne ha Orbán találkozna a fronton harcoló magyarokkal, és elmagyarázná nekik hogy miért nem küldünk fegyvereket. Meg hogy fejezzék be a harcot mert béke kell, de azonnal. Esetleg ad nekik egy üveg misebort még pluszban. Persze fejenként. És megígéri, hogy Magyarországhoz lesznek csatolva, ahol kánaán van. Nem kellene előtte egy vitarendező delegáció? Hendével az élen. de távcső legyen, hogy alaposan körül tudjon nézni. De a Rezsi Sziszi sem hiányozhat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@KisTehen: Téged senki nem ment meg agyhalott idióta...
jáger laszló
A kiképzett ukrán orvosok már harctéri bevetésre készen állnak!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Emmersson71
@KisTehen: Akik aztán visszamennek a frontra és ölnek! Te tényleg ilyen sötét vagy?!
ómió
Egészségügyieket, efftársak! Ez a szó tán ismeretlen!?
Németh István
@Eladott Ország: @Emmersson71: @jáger laszló: @Gyurka80: és @gina: a büdöske; maxi bizonyítjátok, hogy olyan hülyék vagytok mint a segg szarosan! Nem lehet mást feltételezni sem rólatok, minthogy mocskos szarok vagytok a javából! Egyrész mert a Magyar nemzet ellen ágáltok. a kormányt akarjátok lejáratni, mert minden téren eredményes, ennek okán minden téren akadájozzátok, amikor a ti moslék személyeitek érdekeiben is eljár tesz, vesz, intézkedik! NA MOSLÉKOK IDEJE ELTÜNNÖTÖK MINDEN nyilvános fórumról mondjuk a teve szaros segge lukába! Csak azért odamert azok nem erre fordúlnak elő, hanem valhol délen akár izraelben, az arabusoknál! odavalók vagytok mi több a cigánysorba > indiába!
Tehát az usa-nátó takarodjon Európából, az Eu.vezetése a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.