Ötszáz forint alá kell "nyomni" az üzemanyagok literenkénti árát az áfa és a jövedéki adó csökkentésével – ismertette a Demokratikus Koalíció (DK) elképzeléseit keddi, online sajtótájékoztatóján a párt frakciószóvivője.

A Fidesz reakciója az üzemanyagár-csökkentés ötletére: "Gyurcsányék!"
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Kálmán Olga hangsúlyozta,

az összes alapvető élelmiszerre kiterjesztenék a kedvezményes áfát, valamint megdupláznák a kedvezményes árú gáz és áram mennyiségét.

A politikus azt mondta, hogy az Európai Unióban kizárólag Magyarországon nem adott a kormány közvetlen támogatást az embereknek arra, hogy mérsékeljék a "vágtató infláció" okozta nehézségeket. A képviselő hozzátette, Magyarországon drágult a legjobban az élelmiszer és a rezsi.

Az Orbán-kormány azonban "tovább nyerészkedik az Európa-rekorder áfán, és a méregdrága gázon és áramon" – fogalmazott a frakciószóvivő.

Fidesz: "Gyurcsányék"

Gyurcsányék a háború és a magas inflációt okozó szankciók oldalán állnak – kommentálta a Fidesz kedden Kálmán Olga (DK) üzemanyagár-csökkentést sürgető nyilatkozatát.

A kormánypárt közleményében azt írta:

"Gyurcsányéknak eszük ágában sincs" megvédeni a magyar emberek biztonságát és megélhetését.

Hangsúlyozták: most lenne itt újra a lehetőség, hogy ne a háború, hanem a béke oldalára álljanak, hiszen a parlament kedden kezdte tárgyalni azt a békepárti határozati javaslatot, amely ellenzi, hogy Brüsszel tovább szélesítse az energiaszankciók körét, mert ezek még nagyobb inflációt okoznának.

Gyurcsányék azonban továbbra is a háború és a magas inflációt okozó szankciók mellett állnak, és semmilyen intézkedést nem támogattak az elmúlt hónapokban, amelyekkel a kormány védi az embereket a szankciós inflációtól

- írta a Fidesz.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Primitív kommunikáció a primitív fidesznyik szavazóknak.
Ellenzék: Ne legyen piros, legyen kék!
Fidesz: KOCKA!
Fidesz hívek: Igen..KOCKA, KOCKA! Hajrá Fidesz, vesszen Gyurcsány!

Dióhéjban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Annak kellene a magyar emberek biztonságát és megélhetését megvédeni, akik 13 éve szívják az ország vérét a qrvanyátokat.
jáger laszló
A fidex továbbra is fújja magáét annak LNÉre,hogy semmi nem igaz
Gyurcsányék a háború pártján állnak és a magas inflációban érdekeltek!!
A cáfolatok nem érdeklik őket!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Emmersson71
Primitív kommunikáció a primitív fidesznyik szavazóknak.
Ellenzék: Ne legyen piros, legyen kék!
Fidesz: KOCKA!
Fidesz hívek: Igen..KOCKA, KOCKA! Hajrá Fidesz, vesszen Gyurcsány!

Dióhéjban...
gina
Ha nem is a kedvencem Gyurcsány, de igaza van, nem ugy mint ennek a szemét maffia bandának, adók, az emberek kihasználása, de maguk tejben vajban fürdenek ez a fidesz és a szemét kormány,, ha nem tetszik nekik valami és sz@rban vannak, akkor jön a varázsszó Gyurcsány, annyira priitiv, mint maga ez a kormánybanda
Gazella
Fideszéknél elgurult a maradék gyógyszer! Amikor ők generálták a 27%-s áfát, ők generálták a magas inflációt, ők háborúznak egyfolytában a soros ellenzékkel, hol az Unióval, hol az ENSZ-l, hol a vágtázó marhákkal, hol az ukránokkal.
Szöval maga a fidesz a selejtes degenerált feszültségszító párt!
gina
@KisTehen: Te barom hahahahahahahaahahah
Emmersson71
@KisTehen: Hidd el, a leglényegtelenebb szarcsimbók :)
Terminátor
@gina: Ne bántsd bocikát!
Az elmúlt év egyetlen humoros hozzászólása tőle!
Biztos nem igaz, de jól hangzik!
Terminátor
KisTehen
"csak nem otthagyta a klári a tegnapi parlamenti produkciója miatt ."
Erre írtam, csak elszállt az idő!
simmering73
@KisTehen: 16:19 Megállapítom, hogy te tényleg ilyen hülye vagy. Ökör.
kulabombaafityiszre
Nem gyurcsányék vannak hatalmon hanem a fidesz,tehát nekik kellene megvédeni a magyar emberek biztonságát és megélhetését,de jelen pillanatban egyiket sem sikerül megvalósítani..
ómió
Na, de efftársak! Amikor ársapkával "alá nyomták", akkor még minden "bajotok" abból származott!
amortizáltok
ha a fidesz akarná meg tudná lépni de orbánnak igy tetszik és leszarja a mások véleményét .Egyszemélyes a hivatala és a 136 trogerre támaszkodik. mert a nép hagyja régen le lehetett volna cserélni de a tátogatás az nem old meg semmit miért ő rakja el a 27 % áfát mindenről mert itt mindenki meg van elégedve akkor ?
Gazella
@KisTehen: rettentően marha vagy. Jakab anno jobbik...
Szóval a jobbik a fidesz seggét tolja, ezért toltak ki a Jakabbal. Jakab független, azóta a jobbik a béka valaga alá süllyedt.
tothjani
Gyurcsány 6 évig volt miniszterelnök, de orbán és fasiszta bandája végig azt üvöltötte hogy engedjék oda őket és 6 hónap alatt rendbe hozzák a gazdaságot.
Volt rá 13 évük és semmit nem csináltak, csak ami magától jött, és még van pofájuk azt ugatni, hogy 6 év alatt Gyurcsányék nem tudták megváltani a világot??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.