Egészen szürreális jelenet játszódott le hétfőn Gyurcsány Ferenc és frissen beiktatott párttársa, Ráczné Földi Judit között.

Megszólalt Gyurcsány: ezt súgta Ráczné Földi Judit fülébe, miközben rámarkolt a nőre
Fotó: Facebook/Hoppál Péter

A felvételek tanúsága szerint a DK elnöke hosszasan ölelgette a nőt, és lefogta a karjait:

A politikai elemző szerint viselkedészavarosnak tűnő Gyurcsány a Telex kérdésére most azt is elárulta, mit súgott Ráczné fülébe:

„És még a Felcsút is kikapott a hétvégén. Ezek a te napjaid”

- írta a DK sajtóirodája.

Offshore-gyanú

A Válasz Online írta meg korábban, hogy az előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozatban tett állításaival szemben Ráczné Földi Juditnak aláírási joga volt egy offshore helyszínre bejegyzett vállalkozásban, valamint a hivatalos szlovák nyilvántartásban ő szerepelt egy Közép-Európában aktív adóparadicsomi vállalkozás képviselőjeként.

Ráczné szerint nem igaz, hogy valótlanul nyilatkozott a tulajdonáról, ezért a lap ellen jó hírnév sértés miatt pert is indított, de hiába védte őt Schiffer András, jogerősen is pert vesztett a Válasz Online-nal szemben. Gyurcsány Ferenc szerint "Judit becsületes ember. Hibázott. Figyelmetlen volt. De soha nem volt offshore cége." 

Forrás: telex.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Ezzel a Ráczné Földi Judit fölvállalással a DK teljesen választhatatlan lett számomra. Bekerültem a pártot választani nem tudók táborába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Al X
Ezzel a Ráczné Földi Judit fölvállalással a DK teljesen választhatatlan lett számomra. Bekerültem a pártot választani nem tudók táborába.
Dr. Proktor
@Al X: Erről a jelenetről csak az jut eszembe, hogy nem elég hülyének látszani, annak is kell lenni!
Az pedig, hogy mit súgott az offshore lovagina fülébe, legyen Klára sszony problémája...
Péter2
Teszek rá ki mit súgott Gyurcsány , nem protokol esemény colt , még ha kedve úgy tartotta volna , még akár cigánykereket is vethet . Vannak itt súlyos dolgok , romokban az ország , a fidesz gazdaságpolitikája miatt , elszállt államadósság , ha már Gyurcsány, akkor 2010-hez képest a fidesz megduplázta azt , és még ki tudja , hol a vége , rekord mértékű infláció , gyenge forint , stb ez jobban érdekel , mint bár mi , mert ez az emberek életszínvonalát , és jövőjét befolyásolja , az nem , hogy Gyurcsány kinek mit súg , ez csak terelés , ez nem befolyásolja , sem a gazdaságot , sem a forintot , de a tőzsdét sem !
FLETÓ
@Shikari: Fröcsög Ferike! Próbálja elsikálni a szart!
FLETÓ
@Shikari: Ezzel megágyazta a 4/5-öt!
Eladott Ország
„Valójában nem elég, ha valaki becsületes ember, szükséges, hogy annak is látsszék.” (Honoré de Balzac)
simmering73
Érdekes, hogy ezek az itt visító illiburnyákok milyen könnyedén átsiklanak a buzi, pedofil, kurválkodó mélykeresztény politikusok viselt dolgai felett.
jesz
ez a (majdnem)seggfogdosó illetlen ölelés ráég Gyurcsányra. Pont úgy, mint a szemkilövetés...ha ezzel bosszantani akarta a képviselőket, az nem sikerült, mert ez visszafelé sül el...Dobrevnek is lesz néhány szava, Vadainak szintén.
kereső
@Horizont: @sgl: "Érdekes" volt ez a tegnapi nap- ami akkora adu-ász a dk és közössége , az egész ellenzék ellen, hogy nem csodálkozom a fideSS/mihazánk trolljain, akik mind itt tobzódnak. Egy erkölcsi kudarc, amely után gyurcsány alőad egy "való világos" jelenetet- amely már a "no comment" kategória,hende Stokholmban lehazugozza a svédeket, finneket a sajtótájékozatón, miközbben a magyar kupoldában megalakul valamiféle "parlamenti baráti társaság "a két lehazugozott északi országgal- és megválaszatja az fideSS-es elnököt, a két helyettest: egy dk-s, és egy momentumos személyében.A 21 magyar egyetem rektora levelét megirta...
Nem, nem fogom minősiteni az egészet- legyen elég annyi: "siratom a Hazámat, siratom a köztársaságot, siratom a demokráciát, siratom a tisztességet, siratom a szabadságot, ." Olvaslak majd továbbra is Benneteket, de egy időre felhagyok még a fideSS kritikájával is. Legyetek jók, ha tudtok...
Terminátor
@Maccska: Te tévedsz!
Most nem Dorevről van szó!
Nem ő áll rosszul, hanem valami jól áll, és az Gyurkóé!
Béla333
@sgl: 07.59
Az igazság egyik felét látod csak! Valóban a Fidesz mindent alulmúl, de az ellenzéki érzelmű ha nem akarja a Fidesszel összekacsintó csapatokat, akkor kit válasszon?
2018-ban még volt az LMP, a Jobbik, az Együtt, de ma? Talán a Momentum marad, de ők is elég haloványak!
Nincs választék, mert az ellenzéki térfélen levők arra figyelnek azért, hogy olyan új politikus/párt ne erősödjön meg, ami az ő ellenzéki pozícióit veszélyezteti.
És igen! Ebben a munkában az élharcos a Feri!
FLETÓ
@Shikari: Hallod?! Megint köhög a bolha: @Eladott Ország: !!!
levarosbukta
@sgl: Nem vagyok fideszes, de azt is be kell látni hogy Gyurcsánynál kártékonyabb ember a magyar politikában nincs.
Dr. Proktor
@Maccska: Tekintettel arra, hogy a ti hírtévéteken volt helyszíni közvetítés amit saját szememmel néztem végig, csak egyre tudok gondolni: hazudsz...
De ez legyen a te bajod, ugyanis nagy baj az agybaj, mint tudjuk!
ómió
Ezek, ám, az "efftársiasan erotikus" pillanatok!
csak úgy....
én azt a pillanatot várom mikor ferkó és viktor ölelkeznek így...
Al X
Ráczné Földi Judit választást nem nyert, rágalmazási pert nem nyert, mégis beerőltették a parlamentbe. Akkor most miért is Demokratikus ez a Koalíció?
Gyurka80
@Horizont: A szemkilövető böszmeferi , meg angyal szerinted?!
Dr. Proktor
@sgl: Egy baja volt csak: túlmozgásos volt, a könyvelőnk nem győzte figyelni a jogszabályváltozásokat...
Amúgy ott sem volt túlerőltetve az egyeztetés, lásd orvospénz!
Aki Én
@Gyurka80: Hidd el, elég hülye vagy gyárilag, nem kell rápakolni.
Gyurka80
@sgl: Államadósságot 50-ről 80%-ra növelte, szemeket lövetett ki csődbe vitte az országot stb,!
simmering73
"Az én felfogásom szerint például a kicsattanóan demokratikus Katarban az államvezetés ánuszát és cipőjét hízelegve, lihegve fényesítő, Katarból a demokratikus világnak beszóló fideszes külügyminiszter dohai szervilis bokacsattogtatása megfejelve Hende Csaba és a fideszes különítmény skandináviai hisztikörútjával van annyira súlyos tényállás, mint a DK elnökének megnyilvánulása. Annak dacára is, hogy tagadhatatlan: egy nőnek akkor sem fogjuk le úgy a kezét, ahogy Ráczné Földi Juditnak Gyurcsány Ferenc, ha az illető mondjuk egy minden gyanú felett álló talpig becsületes honleány, ami sajnos a DK önérzetes offshore királynőjére pont annyira érvényes."
kolozsvaros.com/2023/03/08/ha-a-svedek-hazudnak-orban-es-hende-jogallamarol/
levarosbukta
@sgl: Ezzel egyetértek! De ha Gyurcsány kiszállt volna a politikából szerintem sokkal ütősebb ellenzék állhatott volna fel. De igy csak szekértolója a fidesznek. Ameddig Gyurcsány lesz, addig a fidesz is kormányon lesz.
Al X
Senki ne értsen félre, én is szeretném,ha a FIDESZ "krémje" bevonulna Lagzi Lajcsi mellé. De ezzel, hogy Gyurcsány meghosszabbította Ráczné Földi Juditot Bicskéig nagyon elorbánosodott!
jáger laszló
Szerintem meg azt súgta Ráczné fülébe Gyurcsány
Juditka most már 1Ltöbben leszünk a parlamentben ,hogy ezzel is a fidexet bosszantsuk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ESCOBAR
Háááááááááááát! Ilyen jó videót még nem sokat láttam! Nyilván, Orbánnak Juditka nem nyújt kezet, de a FERIÉT meg szinte kislányos s zavarában eltolja!
Cikiiiiiiiiiiiiii!
jáger laszló
Szerencsére nem, volt ott a házmester,aki még pénzbírságot szabott volna ki ,mert túl kéjesen fogta Feri Judit csuklóját!!
Ez pedig az ország házába nem való!!!??
Micsoda perverzitás!!!???
Hallatlan!!
csak ennyi
barátilag
.J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.