Kósa Lajos még a Fidesz szintjén is gusztustalan érveléssel vezette le, miért is nem kell félteni Ukrajnát a több, mint egy éve tartó orosz agresszió ellenére sem.

Kósa Lajos egészen gusztustalan érveléssel vezette le, miért nem kell félteni az ukrán népet

Kósa Lajos ehhez is ért. Forrás: Hír TV

A Fidesz alelnökét a Hír Tv szerkesztői kérdezték meg, mit gondol a háború eszkalálódásának veszélyéről. Kósa erre el nem párolgó ukránokról kezdett beszélni, majd megjegyezte, hogy az ukránok mindig lesznek, mert már a holodomort is túlélték.

Kósa nem tartja valószínűnek, hogy Oroszország elveszítené a háborút, mert nem fognak hazamenni, Putyin sem adja meg magát

vagy a vége az az, hogy Oroszország elveszíti a háborút, az orosz nukleáris doktrína szerint az egy atomháborúba torkollik. Akkor nem nyer senki

De azt sem tudja elképzelni, hogy Ukrajna veszítse el a háborút:

Teljesen nyilvánvaló, hogy Ukrajnából marad valami, tehát az egy óriási ország, az oroszoknak meghaladja az integráció a képességét. Tehát itt is lesz valami modus vivendi. Az ukránok nem párolognak el, nem mennek el az utolsó szálig. És egyébként az ukránok hallatlan nehéz helyzeteket éltek már túl, lásd, holodomor. Akkor egyébként sokkal többen haltak meg – ha emlékszik rá, a 20-as, 30-as évek éhínségének idején – az ukránok közül mint itt a háborúban az emberveszteség, és túlélték. Tehát magyarul Ukrajna is lesz, valamint ukránok lesznek.

Meglátása szerint „jobb lenne már azzal szembesülni, hogy oroszok is lesznek, ukránok is lesznek, próbáljunk meg valamit összehozni, hogy egyáltalán minél kevesebb kár legyen” – írja a 444.

Forrás: Hír TV, 444
Fotó: YouTube

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
lali az egyik leg agyalágyultabb a fideszben..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Pálinkás Pál: A "Putyler", bolsiék idiótája, Böszme gazdád privát kebelbarátja, plusz atom-szuperhatalom! Még sokat kell ábrándoznod az "elintézéséről"! Amúgy meg, 56-ban még a vakondtúrásba is elbújt a tetvesbolsi fajtád, ahonnét csak a "szovjet tezsvíreitek" tudtak benneteket kivakarni! Ennyit a "ti jöttök"-ről!
Pálinkás Pál
@ómió: miről pofázol szaros...?...arról a sittes csürhéről,akik miatt bukott 56...?
ómió
@Pálinkás Pál: A szovjet "tezsvíreitek" a mai tetvesbolsi fajtádnak már "sittes csürhe"!? De jó nagy szarkupaccá nőttél!
Pálinkás Pál
@ómió: a sittes csürhe az a pongrác féle alakulat, a nemrég elhalálozott nemzet ringyajával..
ómió
@Pálinkás Pál: Pedig a síttes csürhe a bolsi tetübandátok kellett volna legyen, de ettől a szovjet "tezsvíreitek" megmentettek benneteket. Ezért "hazaárulhattok" máig is! Pongráczékról, viszont, mint forradalmárainkról, évente megemlékezünk okt. 23-án!
evacica
Kupak Lali megszólalt! Bár ne tette volna úgy látszik nem ismeri a mondást, ha hallgattál volna bölcs maradtál volna!Hogy honnan szedtek össze ennyi "lángészt" a fidesz vezetésbe, igaz a főnök nem viseli a környezetében az okos embereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Így van most Gálvölgyi János
Szórakozás - 2023. June 3., 16:36
Így van most Gálvölgyi János
A szomszédba látogatott III. Károly király
Nagyvilág - 2023. June 3., 12:00
A szomszédba látogatott III. Károly király