Kósa Lajos még a Fidesz szintjén is gusztustalan érveléssel vezette le, miért is nem kell félteni Ukrajnát a több, mint egy éve tartó orosz agresszió ellenére sem.

Kósa Lajos egészen gusztustalan érveléssel vezette le, miért nem kell félteni az ukrán népet

Kósa Lajos ehhez is ért. Forrás: Hír TV

A Fidesz alelnökét a Hír Tv szerkesztői kérdezték meg, mit gondol a háború eszkalálódásának veszélyéről. Kósa erre el nem párolgó ukránokról kezdett beszélni, majd megjegyezte, hogy az ukránok mindig lesznek, mert már a holodomort is túlélték.

Kósa nem tartja valószínűnek, hogy Oroszország elveszítené a háborút, mert nem fognak hazamenni, Putyin sem adja meg magát

vagy a vége az az, hogy Oroszország elveszíti a háborút, az orosz nukleáris doktrína szerint az egy atomháborúba torkollik. Akkor nem nyer senki

De azt sem tudja elképzelni, hogy Ukrajna veszítse el a háborút:

Teljesen nyilvánvaló, hogy Ukrajnából marad valami, tehát az egy óriási ország, az oroszoknak meghaladja az integráció a képességét. Tehát itt is lesz valami modus vivendi. Az ukránok nem párolognak el, nem mennek el az utolsó szálig. És egyébként az ukránok hallatlan nehéz helyzeteket éltek már túl, lásd, holodomor. Akkor egyébként sokkal többen haltak meg – ha emlékszik rá, a 20-as, 30-as évek éhínségének idején – az ukránok közül mint itt a háborúban az emberveszteség, és túlélték. Tehát magyarul Ukrajna is lesz, valamint ukránok lesznek.

Meglátása szerint „jobb lenne már azzal szembesülni, hogy oroszok is lesznek, ukránok is lesznek, próbáljunk meg valamit összehozni, hogy egyáltalán minél kevesebb kár legyen” – írja a 444.

Forrás: Hír TV, 444
Fotó: YouTube

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
lali az egyik leg agyalágyultabb a fideszben..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
lali az egyik leg agyalágyultabb a fideszben..
ómió
Pedig az efftársak "nagyon féltik"! A végén még nem marad kárpátaljai magyarirtó!
amortizáltok
kupakokatmennél koldulni ukrajnába is ? akkor ha azt emlitetted hogy 20-as 30-as évek miért nem merted kimondani a valóságot. Ki vásárolta fel az ukránok összes gabonáját 7-8 éven keresztül ? és hol értélesítették gyáva vagy erről kimondani az igazságot és a 7 millió halottat akik az utcákon csont és bőrré soványodva haltak meg.Moszkva meg a z 53- ban meghalt diktátor ugye ?
Csak Norisz és senki más
Lajos! Te kibaszottul önző vagy, de sajnos így igaz!
Pálinkás Pál
@ómió: nincs kárpátaljai magyar,ahogy erdélyi sem...
Nyírfa
Lala, Lölö, egykupak. Aki őket látja, az látja a fideszt.
Nyírfa
@csak úgy...: Inkább a jégen elcsúszni. Bár, be is szakadhatna alattuk, ha már az ég nem ereszkedik rájuk.
namihami
Ez a Kupak egy biztosan lehorgonyzott tengerjáró a Fidesz hülyeségóceánján!
Edebácsi
"Szabadságharcos" - még karikatúrának is rossz!
Eladott Ország
Jó a műsorod Lali! Remekül szórakozom rajtad és a nemzethy’ kormányodon! Eddig is jó volt a műsor, Lázár telefonos home videója a pusztuló Bécsről, majd a helikopteren lövöldöző Semjén a tenyésztett svéd rénszarvasokra, majd Matoccsi 400 millás kastélya, amit a fiától bérel, aki az unokatestvére bankjának kölcsönéből vette (ez is qrva jó) és most te Lalikám ezzel a valószerűtlenül ostoba történeteddel! Már várom a holnapi folytatást a soron következő kormány, vagy fidesz hülyével! Lassan a ledes/zseblámpás Tiborczot teljesen lenyomjátok, méltánytalanul. A nemzet veje, a nemzet gázszerelője, a nemzet vadásza és a nemzet brókere. Jó kis csapat ez.
Kósa: Elindultam a beigért javakért. – Lajos tehervonattal gyere.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/152744530_133679218624529_6287711326455063721_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=sU-2PcFBLWEAX-2dAhL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCFhOxcLmeB9U1v3DY45bBH8Uh5-ejdqdW7E8RwLwc_Zw&oe=642FFBA7
Toller Béla
Ez egy kutya, nem is ember ! Bocsi, kutyák ...
csak úgy....
@Maccska: ha a magyarok között lehetnek gyogyósok, akkor a szlovákok között miért nem? :)
amortizáltok
hallottál már arról panaszkodni valakit hogy neki kevés ész jutott ? akkor ?egyszerű nemde?
ómió
@Pálinkás Pál: Nafene! Őket is "végképp eltöröltétek"?
Pálinkás Pál
@ómió: amelyik egyszer is átszavazott, annak kukában a helye..
jáger laszló
Kósa most Ukrajna védelmére kelt a maga sajátos módján!!Fene az úri gusztusát!!::
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Pálinkás Pál: De, hát, ha valakinek/valaminek "kukában a helye", akkor, az mégis csak van! Vagy ti "efftársiasan" a kukában a "nincset" tartjátok?!
Pálinkás Pál
@ómió: vicces vagy tahó,...ti senkinek nem fogtok hiányozni...
ómió
@Pálinkás Pál: Mi van, bolsiék szarkupaca!? Meghazudtolod önmagadat, miközben mást tahózol? A Lenin szobor nem szakadt még rád? Pedig senkinek nem hiányoznál!
Pálinkás Pál
@ómió: titeket majd kiradíroznak a történelemből..
gina
Nem csodálom hogy ezt a magyar népet utálják mindenhol ilyen mocskos rohadék pedofil állat véleményére is kussolnak az emberek, undoritó mi lett ebböl a büszke népböl. kussoló pitiáner birkák. ezárt tud ez a moslék beteg tolvaj maffia kormány azt csinálni amit csak akar...
ómió
@Pálinkás Pál: Még mindig a "végképp eltörölni"-nél tartasz, bolsiék gyagyása!? Hányszor akarod még buktázni?
Pálinkás Pál
@ómió: majd meglátjuk...ha putylert elintézik,utána ti jöttök...
ómió
@Pálinkás Pál: A "Putyler", bolsiék idiótája, Böszme gazdád privát kebelbarátja, plusz atom-szuperhatalom! Még sokat kell ábrándoznod az "elintézéséről"! Amúgy meg, 56-ban még a vakondtúrásba is elbújt a tetvesbolsi fajtád, ahonnét csak a "szovjet tezsvíreitek" tudtak benneteket kivakarni! Ennyit a "ti jöttök"-ről!
Pálinkás Pál
@ómió: miről pofázol szaros...?...arról a sittes csürhéről,akik miatt bukott 56...?
ómió
@Pálinkás Pál: A szovjet "tezsvíreitek" a mai tetvesbolsi fajtádnak már "sittes csürhe"!? De jó nagy szarkupaccá nőttél!
Pálinkás Pál
@ómió: a sittes csürhe az a pongrác féle alakulat, a nemrég elhalálozott nemzet ringyajával..
ómió
@Pálinkás Pál: Pedig a síttes csürhe a bolsi tetübandátok kellett volna legyen, de ettől a szovjet "tezsvíreitek" megmentettek benneteket. Ezért "hazaárulhattok" máig is! Pongráczékról, viszont, mint forradalmárainkról, évente megemlékezünk okt. 23-án!
evacica
Kupak Lali megszólalt! Bár ne tette volna úgy látszik nem ismeri a mondást, ha hallgattál volna bölcs maradtál volna!Hogy honnan szedtek össze ennyi "lángészt" a fidesz vezetésbe, igaz a főnök nem viseli a környezetében az okos embereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.