A munkahelyek elsősorban a magyarokéi és a magyar gazdaságnak elsősorban a magyar embereknek kell munkát adnia, "csak utána jöhet mindenki más" – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitó 2023 című gazdaságpolitikai fórumán csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor: a munkahelyek elsősorban a magyarokéiOrbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) évnyitó gazdaságpolitikai fórumán Budapesten 2023. március 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A kormányfő beszédében kiemelte: Magyarországnak a következő 1-2 évben szüksége lesz 500 ezer új munkavállalóra és e tekintetben a belső tartalékok mozgósítására kell helyezni a hangsúlyt.

Azt mondta: van földrajzi tartalék, nem véletlen, hogy a nagy iparfejlesztési beruházásokat illetően Kelet-Magyarországra összpontosítanak. Másrészt a mostani együttműködésre épülő európai uniós politikai hangulatot kihasználva, amely előnyben részesíti a regionális együttműködést és segít a határon túli magyar közösségekkel való kapcsolattartásban, mozgósíthatják az ottani munkaerő-tartalékokat – tette hozzá.

Orbán Viktor hangsúlyozta: nem adhatnak a külföldieknek előnyt a magyarokkal szemben, és csak ha ezeket a tartalékokat mind kimerítették, akkor beszélhetnek a vendégmunkásokról.

Meg kell tartani a járműipart Magyarországon

Meg kell tartani a magyar járműipart Magyarországon, és a szükséges gyártási technológiákat, gyárakat Magyarországon kell létrehozni – jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő hangsúlyozta: jelen pillanatban a magyar gazdaságtörténet négy legnagyobb beruházása zajlik egyszerre, közülük kettő a keleti országrészben.

Ezek fantasztikus, történelmi léptékű iparfejlesztési eredmények, amelyek néhány éven belül meg fogják hozni az eredményüket Magyarország keleti nagyvárosaiban – fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: MTI

139 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
TE rohadék gazember, milyen focibuzi vagy ha az NB1-ben a labdarúgók 60%-a migráns?
Az is "munkahely""
Gödi gyárban 5% magyar dolgozik??
Te rohadék gazember meddig hülyítheted a népet?
Mire esküdtél fel?
A fidesz szentháromságra: LOPNI, CSALNI HAZUDNI S A FIDESZ FÉNYRE DERÜL?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Hogy nem fulladtál bele a szarba,ahová születtél!Te tömeggyilkosok utolsója!
sgl
TE rohadék gazember, milyen focibuzi vagy ha az NB1-ben a labdarúgók 60%-a migráns?
Az is "munkahely""
Gödi gyárban 5% magyar dolgozik??
Te rohadék gazember meddig hülyítheted a népet?
Mire esküdtél fel?
A fidesz szentháromságra: LOPNI, CSALNI HAZUDNI S A FIDESZ FÉNYRE DERÜL?
sgl
"Ezek fantasztikus, történelmi léptékű iparfejlesztési eredmények, amelyek néhány éven belül meg fogják hozni az eredményüket Magyarország keleti nagyvárosaiban – fogalmazott Orbán Viktor."

Lebontják, vagy szétrohad mert elavult?
Nessy
Minimálbérért, batanított munkának a multiknál. Elsősorban az akkumulátor gyárakba!
Nessy
@sgl: Ezek a "munkahelyek" mennyi hozzáadott értéket képviselnek??
sgl
@Nessy: - 50mrd./ év. minusz 50!!!
lusta
@sgl: @Nessy: Hatalmas iparfejlesztés. Hangaztos jelszó, de mi is van mögötte? Ugyanis a mai modern világban csak úgy fejlesztenek, hogy a fejlesztéshez rendelkezésre áll egy rahedli dolog. A jelenlegi elképzelések megvalósításához nincs munkaerő. A wrocławi LG akkugyárban 13 ország dolgozóiból jön ki a 10 ezres létszám úgy, hogy Wrocław 700 ezres város és az agglomerációban is rengetegen laknak, míg Debrecen a 200 ezres lakosságával, meg a tanyavilággal tud konkurálni. A gyártáshoz alapanyag is kell ám, ami nincs. Nem csak úgy nincs, de semmi sincs. Energia az meg pláne nincs. Csak a debreceni gyár Paks egynegyedét elhasználja. Megy a sírás-rívás a mezőgazdaságban a tavalyi aszályos év miatt. Ezek az üzemek akkor honnan fogják beszerezni a vizet? Pl. a kis kínaiak Kazincbarcikán egymás után építik az üzemeket úgy, hogy egy nyári időszakban a Sajó vízhozama 4 köbméter másodpercenként. Ezek a züzemek úgy jönnek létre, hogy magyar beszállító még véletlenül sem lesz. Hol akkor a magyar gazdasági haszon? A sor nagyon hosszú, de a töketlen ellenzék is síkhülye.
Eladott Ország
Vajon hány magyar fog dolgozni a debreceni és a többi tervezett akkumulátorgyárba ázsiai éhbérért, te dagadt majom?!
Nem elég, hogy leverik a béreket az ázsiai munkásokkal, még a környezetet is elsivatagosítják, illetve az egész országot, mivel tele akarják szarni akksigyárakkal. Szakemberek állítják, hogy a tervezett akkumulátorgyárak üzemeltetéséhez, Paks 2 sem lesz elég, a gyógyvizek helyett, meg fürödhetünk a sivatagba. Csodatevő cigány. A debreceni KUTAKBÓL használják majd az értékes rétegvizet. Az nem újúl meg naponta. Évtizedek kellenek hozzá, hogy legyen újra használható mennyiség és minőség. A geciék rosszabbak, mint az egyiptomi 7 csapás együttesen. Magyarország édesvíz, forrásvíz nagyhatalom volt. Most odáig jutottunk, hogy mindenhol csökken a vízkészletünk, a Duna-Tisza köze sivatagosodásnak indult, Erre ez a lógeci Orbán idecsábít borzalmas környezet károsító gyárakat, akkumulátor gyárakat, hogy még jobban pazaroljuk a természeti kincseinket bagóért, lószarért, mert még mi fizetünk a multiknak, adókedvezménnyel, munkahely támogatással, amikor keleti munkásokkal fogják feltölteni a gyárakat. Ez az akkumulátor gyár még az autógyárakhoz képest is értéktelenebb munkát fog adni éhbérért, már aki helyet kap a sárga és ferde szemű munkások mellett. Ha a kínai barátainknak adjuk Márjaországa vízkészletét, a tudjukkik nem teszik rá vadkapitalista mancsaikat!
uploads.disquscdn.com/images/280ed1216000ac126f819188de174f02562b651d56514288b49eceead8b272d6.jpg?w=800&h=625
Maccska
Mehettek melózni libcsik!ne csak sivalkodjatok.
Orban megígérte az egymillió munkahelyet.Akkor azt mondtátok hogy hazudik.
Nessy
@lusta: Aki egy kicsit szélesebb látókörű, aki odafigyel az igazi szakemberek véleményére, az tudja, hogy a kormány hurrá optimizmusa, csak a kóbor apácák megtévesztése. Semmi köze a valós helyzethez! Még pár év, és olcsóbbak lesznek a robotok, nekünk meg marad a dupla ráfizetés!
csak úgy....
önök 0rbánt a lelkes kisz. titkárt halloták, aki minden seggfejet mindenröl meggyözött! :)
sunoge
Megint mondott egy nagyot manócska, de senki sem figyelt rá.
sunoge
@Maccska: Igen, egymillió. Csak a nagy része nyugaton van. Be is töltötték honfitársaink.
sgl
@lusta: Egyre több hír van: más alternatív akkuk, elektromos források tárolók lassan jobbak mint a Li-Pol a fejlesztés gőzerővel megy.
Lehet mire felépülne bonthatják, vagy átépíthetik.
És a víz és energia kérdéssel mi is van ?
sunoge
Fura, hogy a képen van árnyéka, pedig annyira áttetsző ez a pali...
namihami
Miként ez leginkább a stadionok és azok füvén látszik a legvilágosabban!
""Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok kezdő tizenegyét!"'
durbincs
@Aki Én: @csak húgy...: @sgl: Mert maguk mint gyurkafizetett bocskoros bérköcsög 50IQ-sok ? ezt is tudják ?
gina
Akkor neked is ki kellene takarodni ebböl az országól. kezdjük veled !!! Megtürt patkány
csak úgy....
kis kínai kapni magyar államolgárt occon és kész! csak rizsa legyen...
Maccska
@Emmersson71: közmunkásból is hiány van
Eladott Ország
@sgl: Puskás Öcsi: Szóval a rólam elnevezett akadémia csapatában játszik, Danilovic,Klinar, Heris,...itt mindenki hülye? Belőled élnek 60 éve ezek , falábú , operett huszárok és a körülöttük fontoskodó senkiháziak ! Foci régóta nincs , már az új stadiont sem akarja senki üzemeltetni , mert ráfizetéses az összes ! Az elszegényedett pór népnek nincs pénze , hogy el tudjon menni meccsekre , ( úgy értem a mazochisták ! ) Hol vannak , a sok milliárdért nevelt " ákádemisták " , inkább vesznek menekült játékosokat , a magyar bajnokság ma abból áll , hogy az Én " migrijeim " fociznak jobban , vagy a Tieid !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27072682_1913298925652449_5262765699938691024_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pMfNGzdjtPwAX-cRW8T&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDUKdWUCQsLfBr_AIt-XAOCOQIN3HsiV0Q_ZAzfAaAWRQ&oe=64314DD8
Hol vannak a magyar játékosok? FTC, Újpest... Öcsi bá, sajna itt minden politikus hülye, szemétláda, és a focicsapat is teljesen lezüllött a magyar politikusok szinvonalára. Sajna ide jutottunk..
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27332618_141102123360539_5340851625457065045_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ipOnu22HmHEAX_gseGF&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAuLjfDLNmodxx0cJruR0y6406ve6b97oqbLqRT33MbYQ&oe=6431746D
csak úgy....
@Maccska: 15:28 dade, neked egy szuper lehetöség! -te még írni is bírsz.. :)
KisTehen
hallod @csak úgy...: ... húzz innen
KisTehen
@csak úgy...: roncsad a levegőt a német fórumokon
Maccska
@csak úgy...: Közzétette hetven olyan ukrán katona nevét szerdán Tatjana Moszkalkova orosz emberi jogi biztos, akit állítása szerint az orosz-ukrán fogolycsere keretében az ukrán fél nem volt hajlandó visszavenni.

"Itt van a 70 katona listája, akiket az ukrán fél nem akart kicserélni a mieinkre. Ahogy mondani szokták, mindenki vonja le a következtetést" - írta az ombudsman a Telegram-csatornáján.
Néro2
Az indiából importált kamionos munkahely meg a sok kicsi kinai meg a ... az is a mimogyoroké?
Miről pofázol már megint te várbeli desznyó ?
Takarodjatok már el a kurva anyátokban rohadt tolvaj népség.
Maccska
@csak úgy...: ukrájnában munkaerő fekesleg van ezek szerint
KisTehen
@Maccska: áldani fogják z-t a hozzátartozók
KisTehen
@Néro2: mehetsz sofőrnek, ha azt szeretnéd ...
Tunes1106
Hatvan pusztán geciendán is főleg ukránok dolgoztak ,voltam ott az építkezésen!
Tunes1106
Sőt jabil románok ukránok, Fehérvár denso ukránok, sk komárom ukránok koreaiak többségben, soroljam még szarházi?
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: 0rbán zabigyerekei zabosodjatok! :) nektek is köne egy kossuth...
Tunes1106
Járműipart már nem nagyon tudod kiszervezni mert oda már kevés a segédmunka erő tudása. Ilyen helyen kell már gondolkodni is kell , hozzá szorgalom is!
KisTehen
@csak úgy...: ne izegj már aseggemben, zavarsz
csak úgy....
@KisTehen: ami a te seggedben izeg az a kukázás következménye, gilisztás lettél a magyaros jóléttöl! :)
KisTehen
@csak úgy...: szóval giliszta vagy? sürgősen féreghajtó után kell néznem
csak úgy....
@KisTehen: giliszta a kurva anyád, aki telizabálta magát a zsákodból , amit telekukáztál! :)
ha nincs a környéken ügyelet akkor egy eröset fújjál be a seggén oszt szíjjad erösen...
verőce21
@csak úgy...: Te egy pszichopata állat vagy?
Clavigo
@KisTehen: 16.24. Álmodozol böcce.. Nem hiszem ,hogy téged bármi vagy bárki zavarna a seggedben .,, Többet kéne forgolódnod a fitymasz palotában... Biztos horogra akadnál..
csak úgy....
@verőce21: @KisTehen: @Maccska: ti pszichopata állatok vagytok?
csak úgy....
@verőce21: @KisTehen: @Maccska: ti nem veszitek észre, hogy az 0rbáni magyarországnak befellegzett?
csak úgy....
@verőce21: @KisTehen: @Maccska: hol sirjaitok domborulnak unokáitok ,rajtatok röhögve,kínjukban leborulnak...
Maccska
@csak úgy...: Unatkozol kecskebaszó?
csak úgy....
@Maccska: igen kiskecském,már nagyon vártalak, ma @verőce21: el mész ágyba? :)
justhpeter
Ma tényleg a bolondok napja van. Az összes féleszű ugatott valami baromságot.
Havanagi
Menj a csába,te retek hazug tolvaj!!!
verőce21
@csak úgy...: Te egy pszichopata állat...!
csak úgy....
@verőce21: te is 0rbán önkéntes zabigyereke? :) te állat,kellett ez neked?
csak úgy....
@verőce21: tudod,egy bizonyos szint alatt, ahol te tartozkodsz, onnan engem nem érdekel semmi mert irtózok a férgektöl! :)
bence
Ja ! A magyaroké ! Azért hozatsz be 7 ezer kínait az akkumulátorgyárakba ! Az a sok agyhalott aki még egy szavadat is elhiszi !
Emmersson71
@Maccska: Csodálod? Hiszen írtam: nem munka! Amiért nyolc órás napi jelenlétért havonta 116.000 forintot adnak, az lófasz, de nem munka!!! Lassan többe van egy nagy bevásárlás.
Inkább elmennek fekete vagy "szürke" melóba.
verőce21
@csak úgy...: tőled pszichopata aberrált állat, mindenki irtózik...!
m73
@Maccska: te is mehetsz dolgozni,ne csak itt ugassál kecskebaszó!:-)
csak úgy....
@verőce21: tudod,egy bizonyos szint alatt, ahol te tartozkodsz, onnan engem nem érdekel semmi mert irtózok a férgektöl! :)
verőce21
@csak úgy...: Te egy pszichopata állat...!
csak úgy....
@verőce21: tudod,egy bizonyos szint alatt, ahol te tartozkodsz, onnan engem nem érdekel semmi mert irtózok a férgektöl! :)
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
csak úgy....
@verőce21: tudod,egy bizonyos szint alatt, ahol te tartozkodsz, onnan engem nem érdekel semmi mert irtózok a férgektöl! :)
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...? Azokba a mélységekbe nem is akarok eljutni...!
csak úgy....
@verőce21: te egy pszichopata aberrált állat vagy csak simán egy értetlen seggfej?
csak úgy....
@verőce21:ahol te tartozkodsz, onnan engem nem érdekel semmi mert irtózok a férgektöl! :)
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...? Azokba a mélységekbe nem is akarok eljutni...!
csak úgy....
@verőce21: te egy kitartó buta féreg! :)
verőce21
@csak úgy...: A te elmebeteg agyad képződményei nem hagynak téged békében élni! Bennünket pedig megröhögtetnek…!
csak úgy....
@verőce21: érdekes,hogy a rajtad röhögök száma többszöröse a rajtam röhögökének, akik kb. veled egy szinten éldegélö buta majmok! :) untatsz te kretén, eriggy aludni!
verőce21
@csak úgy...: Régen az olyan buta, aberrált emberek mint te, szerényen hallgattak, hogy ne derüljön ki róluk a butaságuk...!
csak úgy....
@verőce21: látod mennyi mindent tanultál tölem, te idióta!?
verőce21
@csak úgy...: Rád mindig lehet számítani, hogy válaszolsz, annyira buta vagy…!
csak úgy....
@verőce21: te 0rbán majma, csak másolni és utánozni tudsz! :) mondtam már hogy unalmas vagy? benned semmi eredetiség...
verőce21
@csak úgy...: téged az elmebeteg agyad képzetei nem hagynak téged békében élni...!
csak úgy....
@verőce21: sosem szoktam cserbenhagyni a szellemi toprongyokat, ezért válaszolok neked ! :)
verőce21
@csak úgy...: A butaságod miatt van az, nem miattam, te ökör...!
Mert te egy pszichopata aberrált állat...!
csak úgy....
@verőce21: te egy kényszerképzetes buta pöcs,aki azt hiszi magáról,hogy valaki, közben egy hitvány senki! :)
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
csak úgy....
@verőce21: a kurva anyád , aki elrontott te unalmas buta fasz! :)
verőce21
@csak úgy...: "te egy kényszerképzetes buta pöcs,aki azt hiszi magáról,hogy valaki, közben egy hitvány senki!"
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat...! :)
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat...!
verőce21
@csak úgy...: Hitvány egy alak vagy...! - egy kényszerképzetes buta pöcs,aki azt hiszi magáról,hogy valaki, közben egy hitvány senki!
csak úgy....
@verőce21: ez a te össz tudásod te unalmas majom! holnap folyt. köv. ma már kibaxottu untatsz! :)
csak úgy....
@verőce21: Hitvány egy alak vagy...! - egy kényszerképzetes buta pöcs,aki azt hiszi magáról,hogy valaki, közben egy hitvány senki! ;)
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Holnap még hitványabb...? :)
csak úgy....
@verőce21: Hitvány egy alak vagy...! - egy kényszerképzetes buta pöcs,aki azt hiszi magáról,hogy valaki, közben egy hitvány senki! :)
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Holnap még hitványabb...? :)
csak úgy....
@verőce21: Hitvány egy alak vagy...! - egy kényszerképzetes buta pöcs,aki azt hiszi magáról,hogy valaki, közben egy hitvány senki! :)
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Holnap még hitványabb...? :)
verőce21
@csak úgy...: Te idegen érdekeket szolgáló, parazita...! Aki egy pszichopata aberrált állat...!
csak úgy....
@verőce21: remélem valami megmarad benned ? :) tanulj ,okosodj holnapra te ismétlö puska!
csak úgy....
@verőce21: Te idegen érdekeket szolgáló, parazita...! Aki egy pszichopata aberrált állat...!
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Holnap még hitványabb...? :)
verőce21
@csak úgy...: Még felbaszom a vércukrodat, hogy jól aludj, te aberrált állat...!
csak úgy....
@verőce21: Hitvány egy alak vagy...! - egy kényszerképzetes buta pöcs,aki azt hiszi magáról,hogy valaki, közben egy hitvány senki! :)
csak úgy....
@verőce21: Még felbaszom a vércukrodat, hogy jól aludj, te aberrált állat...! :)
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Holnap még hitványabb...? :)
verőce21
@csak úgy...: Te idegen érdekeket szolgáló, agyament parazita, egy pszichopata aberrált állat…!
csak úgy....
@verőce21: na mivan szarzsák, nem tudsz követni? :)
csak úgy....
@verőce21: Te idegen érdekeket szolgáló, agyament parazita, egy pszichopata aberrált állat…!
verőce21
@csak úgy...:Mert te egy pszichopata aberrált állat…?
csak úgy....
@verőce21: Te idegen érdekeket szolgáló, agyament parazita, egy pszichopata aberrált állat…!
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat…?
csak úgy....
@verőce21: Te idegen érdekeket szolgáló, agyament parazita, egy pszichopata aberrált
verőce21
@csak úgy...: Te szolgálsz idegen érdekeket, te megöntözött öntöző...!
csak úgy....
@verőce21: te kurvára unalmas vagy! :)
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat…?
csak úgy....
@verőce21: Te szolgálsz idegen érdekeket, te megöntözött öntöző...!
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat…?
csak úgy....
@verőce21: te kurvára unalmas vagy! :)
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat…? :)
verőce21
@csak úgy...: te kurvára aberrált vagy! :)
csak úgy....
@verőce21: te kurvára unalmas vagy! :)
csak úgy....
@verőce21: te kurvára unalmas vagy! :)
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat…?
csak úgy....
@verőce21: nem unod még ezt a boci-boci tarkát, te kretén? :)
verőce21
@csak úgy...: Remélem, reggelre belehalsz a felfokozott idegességedbe, mint papa49...
csak úgy....
@verőce21: Mert te egy pszichopata aberrált állat…?
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat…!
csak úgy....
@verőce21: tudod ezzel is a rohadék szarságodat bizonyítod, "mint papa49... "
velem nem lesz szerencséd te szemét, én túléllek!
verőce21
@csak úgy...: Köpök majd a sírodra...!
csak úgy....
@verőce21: te egy rettentö aljas emberszabásu valami vagy! "mint papa49... "
ezt nem felejtem el neked soha, te genny!
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat…! Nem kár érted...!
csak úgy....
@verőce21: ezt "mint papa49... " -holnap minden régi propis megkapja ,te szemétláda halottgyalázó tróger!
verőce21
@csak úgy...: felbaszom a vércukrodat, hogy jól aludj, te aberrált állat...!
csak úgy....
@verőce21: te nem tudod,hogy hol a határ? te valóban egy elmebeteg?
verőce21
@csak úgy...: "mint papa49... " - azt is te okoztad, ne akard másra kenni...!
csak úgy....
@verőce21: egy bunkó paraszt nem tudja fölbaszni ,inkábbmegéhezek ..
mára takarodj te tróger! unom a bunkó pofád!
verőce21
@csak úgy...: te aberrált állat...!
csak úgy....
@verőce21: kussolsz végre buta féreg vagy tovább hazudozol?
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Azokba a mélységekbe nem akarok eljutni, ahol te létezel...!
verőce21
@csak úgy...: Jól alszol, rühes...?
Terminátor
Nagyon elszomorodtam!
A troll 3-asnak mar nincs érve!
Ha nincs érv, nincs pènz, mondta O1G!
Szedjétek össze magatokat!
Dől az O1G rezsim, oszt a fő trolljai cserben hagyják!
Csapjatok mán oda a lipsiknek!
Toller Béla
Mennyé mááá ezzel a hegyidumával !Semmit sem veszel itthon, mindened Nyugatról van ! A házadat sem magyarok építik, a gyáraidat sem. A paradicsom is spanyol, a karfiol is. Miről beszélsz itt ? A magyar abből él, hogy átveri a másik magyart, nem fizeti be az adót, annyit kér, amennyit ki tud zsarolni a másikból ! Értelmiségi ? A földön húzza a ...zsákját ...
ómió
Pedig az efftársijának mindene a "segíj"!
Németh István
@sgl: @csak úgy...: @Toller Béla: @Terminátor: Azon tünődöm, hogyan fér ennyi gonoszság és gyűlölet, rosszindulat belétek amikor pont annak köszönhetitek, annak a személynek és stáb-jának a léteteket akit szapultok szidtok, lejáratni akartok! hangsúlyozom miközben pofátlanúl élvezitek a polgároknak a javára elrendelt és meghozott szociális és mindennemű társadalom érdekű kedvezményeket, lehetőségeket!
Remélem lesznek, és el is várom, hogy legyen olyan statáriális intézkedési csomag amely észhez térít benneteket aljas hazaáruló gazemberek! Ha már az Orbán Viktor kihangsúlyozta, hogy a háború veszélye egyre jobban fenyegeti országunkat is ... >> gondoskodni kell a prevencióról! Brigantik értitek ugye???
A lényeg az usa-nató takarodjon Európából. az Eu. vezetése a börtönbe, - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.