Demkó Attila, egy Fidesz-közeli elemző, azt állítja, hogy nyugaton kiközösítik Magyarországot, az EU pedig egyenesen zsarolja Budapestet – véleménye szerint ezt több magyar is nehezményezi.

Fideszes elemző: az EU zsarolni próbálja BudapestetEmmanuel DUNAND / AFP

Mint ismert, Magyarország késlelteti a svéd és finn NATO-tagságot, miközben azt hangoztatják, hogy nincs ellenükre a bővítés. A Stockholmban és Helsinkiben járt országgyűlési delegáció nehezményezte, hogy a két északi ország szóvá tette a magyar jogállamisággal kapcsolatos problémákat – írja a hirklikk.hu

Ezt bonyolítja az uniós támogatások ügye is: jelenleg az ország nem jut hozzá az uniós milliárdokhoz, mert Brüsszelnek súlyos gondjai vannak a jogállami normák betartásával, és a svédek és a finnek mindig is keményebb fellépést szorgalmaztak ez ügyben.

Demkó Attila Fidesz-közeli elemző azt állítja, hogy sok magyar dühös, amiért nyugaton kiközösítik Magyarországot, illetve mert az EU Bizottsága zsarolni igyekszik Budapestet.

Demkó szerint Orbán nem tartja száz százalékig kézben a Fidesz-frakciót. Ugyanakkor nem világos, milyen engedményeket vár a magyar fél a finnektől és a svédektől, főleg, miután a forrásokat az unió tartja vissza. Ezzel együtt a legtöbb megfigyelő biztos abban, hogy meglesz a jóváhagyás.

Forrás: hirklikk.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Érdekes a többi 26 tagállamot nem akarja kiközösíteni az EU, csak Magyarországot. El kell már zavarni ezt az elmebeteg szélhámos bűnöző és politikai prostituált román cigányt a bandájánal együtt, mert napról napra idiótább és totális katasztrófába viszi az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Shikari: Minek nekünk EU-tolvaj, mikor vannak itthon is ?
justhpeter
@Shikari: ÁÁÁ ! FideSS-kdnp. Nem keresztény, nem demokrata, visznt erősen náci a mi tolvajunk. De hát ezt már megmondta Kövér testvéred is: "Kommunista(KISZ-es) kutyából nem lehet demokratikus szalonna" ! Csak tolvaj.
amortizáltok
mindezt ugyan ki és mikor provokálta ki !!! ??? ennek kéretik utána
nézni, és lehet irni ide a névsort.@Shikari: te meg mekkora vadságokat irkálsz ujabban 42 a lázad ?
amortizáltok
@Shikari: akkor én inkább neked ajánlanám az " élet a halál földjén "c könyvet utána majd beszélhetünk tán másik ok menj el a koncentrációs táborok egyikébe aztán gondolkozz el ennyi és rájössz kit ne imádj!!! Katowice Dahau Auschwitz, Mauthausen Bergenbelsen, Banijica lehet körbejárni tőbb tonna haj
csak úgy....
@Shikari: annyira müveltek, hogy téged dr. mengele élve spirituszba tett volna, hogy megmaradj az utókornak, te agyament barom! téged az ss tisztek egy auschwitzi kirándulással leptek volna meg a származásod miatt , de csak fényezd öket te elmebeteg!
gina
Ha igy is lenne igazuk lenne, mert ez a zsiros elmebeteg tolvaj , mindent meg is tesz és a bandája hogy mindehol gyülöljék

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.