Demkó Attila, egy Fidesz-közeli elemző, azt állítja, hogy nyugaton kiközösítik Magyarországot, az EU pedig egyenesen zsarolja Budapestet – véleménye szerint ezt több magyar is nehezményezi.

Fideszes elemző: az EU zsarolni próbálja BudapestetEmmanuel DUNAND / AFP

Mint ismert, Magyarország késlelteti a svéd és finn NATO-tagságot, miközben azt hangoztatják, hogy nincs ellenükre a bővítés. A Stockholmban és Helsinkiben járt országgyűlési delegáció nehezményezte, hogy a két északi ország szóvá tette a magyar jogállamisággal kapcsolatos problémákat – írja a hirklikk.hu

Ezt bonyolítja az uniós támogatások ügye is: jelenleg az ország nem jut hozzá az uniós milliárdokhoz, mert Brüsszelnek súlyos gondjai vannak a jogállami normák betartásával, és a svédek és a finnek mindig is keményebb fellépést szorgalmaztak ez ügyben.

Demkó Attila Fidesz-közeli elemző azt állítja, hogy sok magyar dühös, amiért nyugaton kiközösítik Magyarországot, illetve mert az EU Bizottsága zsarolni igyekszik Budapestet.

Demkó szerint Orbán nem tartja száz százalékig kézben a Fidesz-frakciót. Ugyanakkor nem világos, milyen engedményeket vár a magyar fél a finnektől és a svédektől, főleg, miután a forrásokat az unió tartja vissza. Ezzel együtt a legtöbb megfigyelő biztos abban, hogy meglesz a jóváhagyás.

Forrás: hirklikk.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Elröhögtem magam! - vagy sírjak?-
A VÁROSvezetők naponta sorolták hányszor 10 mrd, 100 mrd, egyéb korlátozásokat, büntetéseket, szigorításokat - MAGYARUL SZANKCIÓKAT,- vezetett be Budapest bűnös város ellen a fideszmaffia és akkor ezt is az eu-ra akarják kenni mint az inflációt, amit a geczi 10x megszavazott??
Tudjuk, mindig fordtva igaz amit a fidesz mond, PL igaz, loptak, csak nem meglopták, hanem ők loptak.
Stb
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
mindezt ugyan ki és mikor provokálta ki !!! ??? ennek kéretik utána
nézni, és lehet irni ide a névsort.@Shikari: te meg mekkora vadságokat irkálsz ujabban 42 a lázad ?
Shikari
@amortizáltok: Javaslom, hogy nézz szét a témában. Az SS parancsnokai kevés kivételtől eltekintve művelt, tanult emberek voltak. Mindegyikük a hazáért halálig kész volt harcolni. Hol van ehhez képest az angol, amerikai, vagy orosz hadsereg akkori állománya?
amortizáltok
@Shikari: akkor én inkább neked ajánlanám az " élet a halál földjén "c könyvet utána majd beszélhetünk tán másik ok menj el a koncentrációs táborok egyikébe aztán gondolkozz el ennyi és rájössz kit ne imádj!!! Katowice Dahau Auschwitz, Mauthausen Bergenbelsen, Banijica lehet körbejárni tőbb tonna haj
csak úgy....
@Shikari: annyira müveltek, hogy téged dr. mengele élve spirituszba tett volna, hogy megmaradj az utókornak, te agyament barom! téged az ss tisztek egy auschwitzi kirándulással leptek volna meg a származásod miatt , de csak fényezd öket te elmebeteg!
gina
Ha igy is lenne igazuk lenne, mert ez a zsiros elmebeteg tolvaj , mindent meg is tesz és a bandája hogy mindehol gyülöljék
Shikari
@amortizáltok: A kétségtelenül emberi és pozitív vonások megemlítésének mi köze van a koncentrációs táborokhoz? Ami emberileg elismerhető és jó, azt negligáljuk, mert nem tetszik a szervezet, amihez tartoztak? Na akkor gondolkodj el egy kicsit, sima logika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.