A miniszterelnök szerint három ügy van, amiben kibékíthetetlen ellentét van a magyar kormány és Brüsszel között, az egyik ilyen a "gender, a gyermekvédelem ügye", amely kapcsán elmondta, hogy a kormány álláspontja szerint a szexuális nevelés a szülők dolga.

Orbán Viktor tejesen kiakadt: Brüsszel aktivistákra bízná a gyereknevelést

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor a gyermekvédelmi törvényről azt mondta a Kossuth Rádió reggeli műsorában, hogy három ügyben van kibékíthetetlen ellentét Brüsszellel:

a migráció kérdésében, a háború kérdése és a genderkérdés.

Ezekben feloldhatatlan ellentét van.

Brüsszel ragaszkodik ahhoz, hogy a gyermeknevelés terén a szülők szerepe háttérbe szorítható. Aktivistákra bízná a gyereknevelést Brüsszel

- mondta a kormányfő.

Egyszer csak azt vesszük észre, hogy a pedofil-bűncselekmények száma megnő. A szülőknek joguk van ahhoz, hogy a kormány megvédje a gyerekeiket

- tette hozzá.

Forrás: Origo, Portfolio

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ajjaj, amit ezek meg akarnak védeni annak előbb utóbb lába kél. Már a gyerekeinkre fáj a foguk. Ha az én gyerekem közelébe menne,nincs a világon olyan tek,ami megvédené mert megdöglene! Én emlékszem a mi felvilágosításunkra,megkérdezték,hogy kitől szeretnénk hallani,a fiúk a számukra szimpatikus fiatal férfitanárt kérték,a lányok pedig egy női tanárt. Nem volt semmi gond belőle. Sajnos sok szülőre nem lehet ilyen feladatot bízni mert vagy egyszerűen buta hozzá(aztán jön a 12éves lányának a gyerek) vagy szégyell beszélni róla.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Ajjaj, amit ezek meg akarnak védeni annak előbb utóbb lába kél. Már a gyerekeinkre fáj a foguk. Ha az én gyerekem közelébe menne,nincs a világon olyan tek,ami megvédené mert megdöglene! Én emlékszem a mi felvilágosításunkra,megkérdezték,hogy kitől szeretnénk hallani,a fiúk a számukra szimpatikus fiatal férfitanárt kérték,a lányok pedig egy női tanárt. Nem volt semmi gond belőle. Sajnos sok szülőre nem lehet ilyen feladatot bízni mert vagy egyszerűen buta hozzá(aztán jön a 12éves lányának a gyerek) vagy szégyell beszélni róla.
vacsi
"három ügyben van kibékíthetetlen ellentét Brüsszellel:
a migráció kérdésében, a háború kérdése és a genderkérdés." - Ez nagyon igaz! És Brüsszel foglalkozzon csaK A SAJÁT DOLGAIVAL - MI MEG A MAGUNKÉVAL!
Nessy
"A társadalmi nem vagy gender (más írásmóddal dzsender) olyan tanult (nem biológiai) tulajdonságok, szerepek, viselkedésmódok halmaza, amelyet a társadalom elvár az egyéntől biológiai neme alapján".
Tehát, amikor a parlamentben pl. Kövér arra biztatja a nőket, hogy minél többet szüljenek, ne karriert építsenek, mert az a társadalom elvárása, az gender!!! A szülői nevelés jól hangzik, csak van némi apró probléma. Még ma is sok családban tabu téma a szexuális kérdés a gyerek részéről. A pedofília elleni védelem még elakadt a "ne fogadj el idegentől édességet"! Csak ez már a XXI: század, a világháló, a facebook,Twitter, okos telefon kora. Ennek pedig nagyon súlyosak a veszélyei. Egy iskola pszichológus, védőnő, biológia tanár miért "aktivista"??? Talán, ha létezett volna iskolai felvilágosítás, akkor a 15 éves kislány nem szül, és nem öli meg az újszülöttet. Most tekintsünk el a "szülői neveléstől".
Nyírfa
@Nessy: 09.36

Bár értenék, amit mondasz! A tudatosan ferdítők pedig kapják meg, amit megérdemelnek!
Nyírfa
Az információ hatalom, a felvilágosítás az élet minden területén a haladás feltétele. Hogy ezt az olyan sötét putriszökevények mint Orbán és zsoldosai a végtelenségig meg akarják akadályozni, a maguk szempontjából érthető is, hiszen a világosság a politikai halálukat jelenti, ami több mint időszerű.
csak úgy....
"Remélem, reggelre belehalsz a felfokozott idegességedbe, mint papa49... " (@verőce21: )
emlékeztek még papa49. re? a keresztény fideszes veröce így emlékezik meg róla!
van aljasabb a fideszeseknél?
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
Nessy
@csak úgy...: Nincs! Én még emlékzem papa19-re.
verőce21
@Nessy: Van, és ez a @csak húgy...: aki ezt tette vele...!
Toller Béla
Gátlástalan haudozás ! Az EU miért nem pereli be ezt a gazembert ?
csak úgy....
@verőce21: hazudsz te nyomorult mint minden fideszes!
verőce21
@csak úgy...: Nálad nem hazudik senki jobban...! :)
csak úgy....
@verőce21: te egy rühes kutya, és most befelyeztük a dedós mutatványaidat!
te nem vagy ember, te csak egy szarzsák!
csak úgy....
0rbán ugyan úgy hazudik mint a kezesbárányai! ebbe az egész fidesz szarvezetben egy fikarsznyi becsület sincs!
verőce21
@csak úgy...: Nálad nem hazudik senki jobban...!
(Esküszöm, ebből operettet fogok írni...!) :)
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 09:29
Ugyan, ne csacsiskodj már.
Az EU (ha a brüsszelezéssel erre célzol) mi IS vagyunk, a parlamentben ott vannak a fideszka hitű képviselők is, ott ülnek a bizottságokban, felszólalnak, szavaznak.

Többszintű kormányzás: •„A többszintű kormányzás az Uniónak, a tagállamoknak, valamint a regionális és helyi önkormányzatoknak a szubszidiaritás és arányosság elvein és a partnerségen alapuló olyan összehangolt cselekvéseként értelmezhető, amely funkcionális és intézményesített együttműködésben valósul meg, célja az Európai Unió politikáinak kidolgozása és végrehajtása” + A szubszidiaritás elve azt jelenti, hogy azokon a területeken, amelyek nem tartoznak az Unió kizárólagos hatáskörébe, az Unió csak akkor és annyiban jár el, amikor és amennyiben a tervezett intézkedés céljait a tagállamok sem központi, sem regionális vagy helyi szinten nem tudják kielégítően megvalósítani, így azok a tervezett intézkedés terjedelme vagy hatása miatt az Unió szintjén jobban megvalósíthatók. Az arányosság elvének megfelelően pedig az Unió intézkedése sem tartalmilag, sem formailag nem terjeszkedhet túl azon, ami a Szerződések célkitűzéseinek eléréséhez szükséges.
antk.uni-nke.hu/document/akk-copy-uni-nke-hu/az-eu-intezmenyei.original.pdf
csak úgy....
@verőce21: tudtam,hogy cigány vagy csak azt nem,hogy prímás! :)
Yeromos
A szexuális nevelés a szülők dolga így volt ez orbán gáspár esetében is.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 10:06 ◘ A gyagyás román cigányodon már Grazban sem tudnak segíteni. Kevés neki az elektrosokkos kezelés. A legmegnyugtatóbb a kevertfajú 'gangeszikipcsaknak' az életfogytiglani börtönbüntetés! Hadd szokja a köpcös geci a rendet! Minél értéktelenebb egy ember, annál inkább igyekszik hivalkodásával, magamutogatásával kitűnni. A pénz mámora legyőzi az emberséget, a tisztességet az emberi érzéseket. E körben a hatalom mámorító érzése és a bugyelláris vastagsága vakká és süketté tesz. Úgy gondolják, „akinek nincs semmije az annyit is ér. Nekünk ők jutottak.”
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273711455_4600932503368085_7543343859068576329_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CF1B_Y1bti8AX-lWbt7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDEr5eYXZXlIVEsC-__P4F1geHD3_gWv5zwcChTwThscw&oe=640FBE6B
Giovanni Alba
Nem értem a kiakadás/kifakadás tárgyát. Cipőt a cipőboltból! szólt a régi szlogen, ma azt kellene mondani, hogy az oktatást, nevelést(felvilágosítást) az arra hivatott szakemberekre kell bízni. A szüő a családi életben az alap, az érzelmi támogatás, de atomfizikát ne az esztergályos apuka tanítson már. A szexuális felvilágosítás, nevelés témakörét szemlesütve, álságos szemérmeskedésből próbálják kitiltani a közbeszédből, mintha az valami csúfságos, undorító, szégyellni való dolog lenne.
Aztán jön a szörnyülködés meg a csodálkozás, hogyan eshetett meg ez a lány, pedig a szülők ebben a témában minden tudásukat átadták. Sajnos az igen kevés volt, hogy lányom, ne engedd, hogy levegye a bugyidat. Nem vette le, félrehúzta.
Ha a szülő a saját testével sincsen tisztában, akkor milyen szexuális felvilágosítást várunk el tőle?
Régen volt a Fiúk könyve és a Lányok könyve. Van még ma is, vagy Dórika darálójában végezték? Ott kellene lenniük a középiskolai könyvtárakban, és osztályfőnöki órákon kellene megbeszélni.
Mi van, ha az általános iskolában megkérdezik az alsós nebulókat a szüleik foglalkozásáról, és egyikük elmondja, hogy a papája szülész-nőgyógyász. Megkérdezhetik a tanárt a többiek, hogy az pontosan mit is jelent, vagy ez már tiltott felvilágosításnak számítana?
verőce21
@csak úgy...: Ahogy te hazudsz, nem hazudik úgy senki...!
csak úgy....
@verőce21: már alig várom a jóidöt, hogy kimehess homokozni és ne itt gyerekeskedj!
@verőce21: ,te egy ritka nagy bunkó proli, aki összehazudozott magának -magáról egy álomképet, pedíg te csak egy senki!
utazó, helytörténész :)
gina
Csak ennyit tudsz és lopni de azt határtalanul, te zsiros cigány, nagyon unalmas vagy, minden napra valami beteg szöveg... tapsikolhatnak az idióta hivöid,,
Dr. Proktor
A minap olvastam, hogy egy szülő, egy apuka, rendszeresen erőszakolta 12 éves leánykáját...
Mindent a szülőnek? Na ja...
A gyerekvédelem pedig Magyarországon a béka segge alatt leledzik.
Dr. Proktor
@Őrnagy: Biztos hasonszőrüd lehetett...
Aberrált!
verőce21
@csak úgy...: Mert te egy pszichopata aberrált állat...?
justhpeter
Az a véleményem, hogy a magyar "politikai elit" szellemi- és elmeállapota miatt kellene vészhelyzetet hírdetni. A miniszterelnök leépülése pedig mára már visszafordíthatatlanná vált.
lampa laz
Dagi, néha ülj le a fiaddal is beszélgetni, ha már ezt korábban elmúlasztottad.
csak úgy....
@verőce21: az eröszakos,proli viselkedésedböl könnyen kikövetkeztethetö a bunkó cigány származásod! :) veröce,te veröce legalja...
Terminátor
Nem három ügy van!
Csak egy!
A lopás!
Ezért nem kell az EU ügyészség!
Macskaszem
Menjen már Zsírdisznó a redvás pichába ezzel az álproblémával. Inkább fizessék ki a Honvéd Kórház dolgozóit, b@ssza meg, még a januárival is lógnak.
Pálinkás Pál
a te sorsodat meg egy sniperre kéne bízni, rohadék...
Eladott Ország
@Őrnagy: Gyermekvédelmi törvény. Ez nagyon hülye! Én nem akarok fiú lenni! Menj oda és VÁGD JÓL POFÁN kis csillagom. Jó meglátás! Ez egy idióta! És gondolom nem önként mentél meglátogatni a bácsit.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/265175131_1243571189456119_4664559845865198312_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Q2UXCrgi_p8AX_Yt9x-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDhmfxyOLkUPWHj8yFif7IXZvhZ0-q9PXaFLJ1O9ml_6A&oe=6410E01E
Értem én, hogy fontos a gyermekvédelem, de akor a fidesz miért hozta haza Kaletát Peruból?! Mert ott lecsukták volna! Talán az inka szüzek védelmében, vagy ő az óvoda vezető a Lendvay utcai fidesz székházban?! Ott kellett volna hagyni megrohadni valami utolsó, szaros délamerikai börtönben. Az járna ennek a véglénynek, vagy így védték meg a perui gyerekeket?! A magyar gyerek meg nem számít, mert ő a fidesz egyik alapító ősbarma?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274170632_4861960403896343_697229275031532194_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=mrfnPbDlv1IAX-7HTRY&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCFQ0ftwhfUFGaI0HG-rBiw3rn9nOkeTgpKkiBE0Phn8A&oe=6410EC97
Varga Judit „igazságügyi” miniszter szerint meg kell védeni gyermekeinket Brüsszeltől...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274291291_486022243144735_4903600596224551277_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=BLO9CPDnTTcAX-sFZb-&_nc_oc=AQmkpfpkpcVdA_FrDsZYpsQpAVFE21c3XEmXnayBn0AxAjcq59gyYHWezRj1L8sBTDM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBnOogFUxFpKjTfQkt26fLgRUF_ORg89O_pD2MHGDAFig&oe=640F8C7C
Anya mi az hogy meleg? Anya mi az hogy LMBTQ? Anya mi az hogy nemváltás? Hol hallottad ezeket kisfiam? Ez a bácsi a tv-ben mindig ilyenekről beszél...
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 12:38
Őrvezetőkém, először nézz körül itthon, és tedd fel a kérdést, mire jó P. Péter, ha az asszisztálásával tüntetnek el nem bőröndnyi méretben, hanem kamionokkal közpénzeket?
Mint tudod (tudnod kellene) Ignorantia non est argumentum. Nyitott szemmel olvass, a belga rendőrség a gyanúsítottakat habozás nélkül juttatta rács mögé, míg itthon ,ég a tárgyalásról is kikérték a költségvetési csalással gyanúsított képviselőt, mert szükség volt rá a költségvetés megszavazásakor. Érzed ebben a cinizmust? Nem? Tényleg nem?
Megfeszített szorgalommal keresték F. Florint, miközben szinte naponta jelentek meg a képek a parlamentből, ahol nevezett éppen 01G mögött vigyorgott, ám a sem a pintér fiúk, sem a polt féle ügyészségi nyomozók nem találták.
Miről beszélsz te?
www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2023/02/brusszeli-korrupcios-botrany-euromilliokba-kerulhetett-a-kepviselok-lefizetese
"Az Európai Ügyészség működésének első néhány hónapos tapasztalata megmutatta, hogy Magyarországon lenne keresnivalója az uniós nyomozó hatóságnak. Más országokban indult vizsgálatok szálai ugyanis Magyarországra vezettek, az uniós ügyészség azonban nem léphet fel önállóan. Tavaly 515 vizsgálatot indítottak, 5,5 milliárdos kárt tártak fel az EU-ban."
www.szabadeuropa.hu/a/merleget-vont-az-europai-ugyeszseg-sok-ugy-szalai-magyarorszagra-vezettek/31814256.html
Itt aláhúznám, csak hogy megértsd: az uniós ügyészség nem léphet fel önállóan.
Szóval (szokás szerint) kevered a szezont a fazonnal.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 10.36

Ezt @vacsi: és a vele egy szinten lévők nem fogják érteni.
De újrázni nekünk sem árt, ismétlés a tudás atyja. :)
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 13:17
Érdeklődtem én a rokoni viszonyaid felől? Nem, mégpedig azért nem, mert semmiféle relevanciával nem bír.
Az alaptalan feltételezgetéseidet tartsd meg magadnak.
Te feltettél néhány kérdést, én válaszoltam. Van valami ellenérved, netán hozzáfűzni valód? Nincs? Akkor leléphetsz.
ómió
Ugyan má'! A brüsszeli korruptbolsi efftársak "mindössze" az aberróbolsi utánpótlást szeretnék "kinevelni"!
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 14:01
Mi van tahókám, így reagálod le, hogy kifogyott a szellemi muníciód? Ilyenkor jön elő a tájszólásod trágyahordó korodból?
Közlöm veled te tuskó, ez egy nyilvános kommentoldal, mindenki írhat (szinte) mindent, és mindenki fűzhet hozzá megjegyzést.
Eddig érted?
A válaszra is lehet válaszolni, lehet vitázni is, egy kikötés van, értelmes legyen a párbeszéd. Érvek, ellenérvek, saját gondolatok, esetleg idézetekkel alátámasztva.
Amit te most legutóbb ideböffentettél, az nem az.
Milyen gyorsan lefoszlott rólad a felvett "úri modor".
Leléphetsz, nem vagy tényező.
verőce21
@csak úgy...: az eröszakos,proli viselkedésedböl könnyen kikövetkeztethetö, te egy pszichopata aberrált állat...!
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 14:57
Ezt most mire írtad te rangkórságba esett, szellemileg hátrányos helyzetű, amúgy huszadrangú senki?
Mint említettem előző hozzászólásomban, ide tények kellenek, gondolatok, érvek és esetleg ellenérvek, nem pedig agyatlan hörgés.
Ezzel a beszólással csak magadat minősíted, nem elég hogy nyakig állsz a pöcében, de még szorgalmasan lapátolsz is a fejedre. Nem tudnád magadban tartani az ilyen és hasonló megnyilvánulásaidat? Már éppen eléggé plasztikus képet sikerült kialakítanod magadról, mint a sötét ostobaság emblematikus figurájáról. Nem kellene fokoznod.
Higgadj le, attól megnyugszol.
Nessy
@Giovanni Alba: Nem ért rá a családja némi illemre és jó modorra tanítani kiskorában szegényt! Most meg már reménytelen!
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 17:17
Csuporka, tisztán lejött a hörgésedből, hogy gyagyás vagy, miként éppen az imént mondtad. Az, hogy nem vettek fel a melegedőbe, az a te egyéni problémád, minek untatsz vele?
Csak emlékeztetőül, ma, 12:38-kor feltettél néhány rövid kérdést. Én válaszoltam, mire ellenérvek helyett elkezdtél személyeskedni.
Érted dinnye?
Én a cikkhez fűzött megjegyzésedre írtam választ, te kezdted az agyatlankodást. Aztán meg még rátettél pár lapáttal.
Nem figyeled miket írsz? Ki akar veled haverkodni te sötét gyalog* a sakktáblán?
*magyarán paraszt, a rosszabbik fajtából, csak hogy te is megértsd
Giovanni Alba
Kíváncsi vagyok, mikorra fogják végre kijavítani a címet?
Nyírfa
@Giovanni Alba: Látod, ezért nem szoktam leállni velük. Méltatlan is, értelmetlen is. Ez, a magának tiszti fokozatot álmodó, piszok sem lehetne a körmöd alatt. És ennyi.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 21:36
Köszönöm megtisztelő véleményed. Ez az alak felbosszantott a hetvenkedő kivagyiságával, most jött el a perc, amikor muszáj volt felvennem a kesztyűt. Igyekeztem disztingváltan felelni, de az alpáriságát nem lehetett szó nélkül hagyni.
Muszáj volt, mert ugyan könnyebb és egyszerűbb lett volna vállat vonva tovább menni, de néha rá kell mutatni, hogy már elment a falig és -sajnos- beleütötte az orrát.
Jut eszembe, talán a latin idézettel sértettem vérig, mert nem mellékeltem a fordítást?
Szegény bolond, sok pofont tartogat még neki az élet.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Nagy ritkán én is beleállok, de akkor sem magamért.
Ha engem sértegetnek, támadnak, az lepereg, azt nézem, ki írta. De, ha benneteket, olykor megelégelem. :)
Nessy
@Nyírfa: Reménytelen esetek. Itt élik ki a kisebbrendűségi komplexusukat, ismeretlen emberekkel való alpári szövegükkel. Itt nincs következménye a bunkó viselkedésüknek. Nem rúgják ki, nem vágják orrba, nem vágják hozzá a sodrófát.
Clavigo
@csak úgy...: hogyne emlékeznék rá...( papa49 )..
Nyírfa
@Nessy: A buta, agresszív provokátorok előbb-utóbb beleesnek a saját csapdájukba, ezt fontos mindenkinek tudni, hogy soha ne érezze senki, hogy fel kell adni, meg kell hunyászkodni előttük. Nem kell!
Nessy
@Clavigo: Jókat beszélgettünk priviben is! Nyugodjon békébe! Azért talán akkor még nem durvult el ennyire a hangnem, mint esetenként manapság! Vagy én lettem kevésbé toleráns?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.