Megafon kötelékébe tartozó Trombitás Kristóf posztolt ki szerdán egy fotót két kárpátaljai magyar férfiról, akik az Oroszország által indított háború kezdete óta részt vesznek az ukrán védelmi erők munkájában.

Kárpátaljai magyar katonákat alázott a Megafon kötelékébe tartozó fideszes influenszer

Trombitás  az alábbi megjegyzést fűzte a fényképhez:

„számos történelmi példa és helyzet tanúsítja, hogy azon országok lakosai, akiket az országuk másodrendűként kezel, időről időre büszkék arra, hogy másodrendűként vezénylik őket vágóhídra”

- írta az influenszer, akinek posztja még a saját követőinek körében sem aratott sikert.

Többen is jelezték, hogy szó sincs vezénylésről: pontosan lehet tudni, hogy a két férfi az orosz invázió kezdete után önként jelentkezett, hogy megvédjék hazájukat az agresszor Oroszországgal szemben.

Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a trombitás egy igazi idióta seggarc. Túl sok energiát nem érdemes fordítani rá. Az ilyen hasonló debilekből áll a fidesz "rajongótábora". A gondolkodás ezeknek nem követelmény
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez a trombitás egy igazi idióta seggarc. Túl sok energiát nem érdemes fordítani rá. Az ilyen hasonló debilekből áll a fidesz "rajongótábora". A gondolkodás ezeknek nem követelmény
Nyírfa
Megnéztem a képét, hogy mennyire férfias ez a Kristóf nevű illető, ha már szóba került a katonaság: hát, ráférne egy kis kiképzés, hogy ne folyjon le a képernyőről.
Azért gondoljatok bele, milyen bizonyítási és magamutogatási vágy éltethet egy olyan valakit, akinek sem az intellektusa, sem a külseje nem figyelemre méltó.
Pálinkás Pál
ezt a trombitás buzzancsot ideje lenne takarékra állítani...
Aki Én
Ezek a csicskák mind ilyen segg buták. Ez van. Ezért csicskák.
@Maccska: ugye, csicska?
justhpeter
@Pálinkás Pál: Ez olyan szintűaljasság, amit egy minimálisan civilizált országban mindenhonnan kitiltanak. Nem takarékra állítani ezt a fideSS csicskát, hanem szívlapáttal irgalmatlanul pofán vágni.
ómió
Azt leírni, hogy ki, mire büszke, efftársilag már "alázás"?! Alázni a honi "vacak ember" efftársakat lehetne, amiért "abszolut nem sietnek" az ő háborújukba!
Sámannus
Ezek a srácok a leg igazabb magyarok végre valakik akik megmutatják szabadságszeretüket ők az igaz magyarok, 48 örökösei. Abcug PS abcug Trombitás orbán trágyát zabáló szarházi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.