Időjárástól függetlenül jelentős nyomás alatt tartják az illegális bevándorlók a déli határt, ennek oka, hogy szinte 100 százalékban embercsempészek segítségével teszik meg az Európai Unióhoz vezető utat – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton az M1 aktuális csatornán.

Folyamatos nyomás alatt áll a magyar határ Orbán belbiztonsági főtanácsadója szerint
Kép: YouTube

Bakondi György elmondta, az embercsempészek mostanra hatalmas bűnszervezetek lettek sok alkalmazottal, korszerű, fejlett technikai eszközökkel, jelentős pénzzel, akik autókkal, buszokkal szállítják a migránsokat, a határtérségben megfigyelő rendszereket működtetnek, és igyekeznek kiismerni a határőrizeti rendszert.

A határon szolgálatot teljesítő rendőrök és határvadászok "valóságos harcban állnak", de ők jogszabályoknak megfelelően, hatékonyan őrzik a határokat – jelentette ki a főtanácsadó.

Bakondi György szólt arról is, hogy az Európai Bizottság politikája ellentmondásos az illegális bevándorlás területén. Példaként említette, hogy nemrég bejelentették, hogy a külső határokat rendkívüli mértékben őrizni kell, és akár kerítést is kell építeni, ezzel egy időben azonban bírósági stádiumban van az az eljárás, amelyet a bizottság Magyarország migrációs politikája miatt indított.

Forrás: MTI
Fotó: YouTube

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Attól még nem lesz okos, hogy feltett egy szemüveget, max annak látszik, csak meg ne szólaljon!
jáger laszló
Nyomás alatt az ukrán határ folyamatosan!!
Jönnek a migránsok ész nélkül!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Jönnek a tatárok! Jönnek a törökök! Jon DzsingiszKhan!
dr. prédikátor
TE FASZJANKÓ. NEKED MEG AZ AGYAD VAN NYOMÁS ALATT!!!
simmering73
Az agyad van folyamatos nyomás alatt. Le kéne már csapolni egy kis vizet belőle.
Eladott Ország
„Jönnek a Csehszlovákok, jönnek Csehszlovákok!” ( Szepesi György Marseille, 1969 )
csipetke
Na, a bakondi.. Amit mond,azt el kell osztani legalább 10-zel, és a maradék se biztos,hogy igaz...
jáger laszló
Nem fenékig tejfel a h.vadászok élete sem...
Lőparancs pedig nincs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
human
Jönnek a migránsok! Jönnek a migránsok!
Ennyit tud a papagálj.
human
"A köztévén 2015 óta mindennaposak a korábban sosem látott menekültáradatról, fokozódó fenyegetésről és veszélyről, tűzben edzett, felfegyverkezett, mezítlábas »migránsokról« és rettegő falusiakról szóló híradások, amelyeket a műsor szerkesztői rendre ugyanazokkal a képkockákkal illusztrálnak. Kiválasztottunk néhányat az elmúlt egy évből, és megnéztük ezek előéletét – mikor és hol bukkantak fel először, összesen hányszor és milyen képaláírásokkal használták őket –, hogy nagyobb képet kaphassunk arról, miként manipulálja a menekülő emberekről szóló híreket a közmédia."
444.hu/2023/03/12/ismetles-a-tulzas-anyja-evekkel-korabbi-felveteleket-hasznal-a-kozmedia-amikor-az-aktualis-menekulthelyzetrol-tudosit
Törölt Nick
Szokásos heti Vakondi rémhírterjesztés. Ez a fidesz legfőbb fegyvere a magyarok ellen: félni, félni, félni, aztán utálni, és megosztani. És a Zsírdisznó majd megvéd mindentől. Főleg az élhető, jó minőségű élettől.
Törölt Nick
@Maccska: Az 500 db KESMA-fos olvasóiknak megteszi bármilyen kép ami elég ijesztő. Az sem baj, ha nem ott, és nem akkor készült, csak rémüljön a birka.
szép új világ
Próbáltak már neki valami újabb riogatást is betanítani, de már annyira szenilis és demens, hogy letettek róla. Így aztán maradt a régi lemez...
Toller Béla
Évek óta a humor egyik forrása ez a pasi aki a saját fontosságát sehogysem tudja aláhúzni.
szegény hazám
Mondom: Nyomják Krahácsot. Főleg vakondi szerint.
csak úgy....
anyám nyom a mákostészta, lyányom az nem a mákostészta ,az a határ..
Nessy
Jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok! (Tv mese sorozat!)
ómió
Pedig az efftársak odaát egy szál migráncsot "nem látnak"!
Gazella
Ezt a nullszaldos heringet nem vitte el a covid?? Vinné el a rák.!! Ennek nincs esze! Menjen aztán a nilla eszű határvadászokkal játszon homokosdit!
Alfa
te hülye kommunista-fasiszta bakondi...az agyad helyén van folyamatos nyomás
jesz
vízágyút nekik...pik-pak eltakarodnak...még lőszer sem kell.
gina
Persze OV zsiros seggét hátulról nyomják a hivöi, az biztos,,,,
gina
@ómió: Te elmebeteg csak szólok . a kedves Bakondi úrat jól ismertem, még ügyvéd korából, a legnagyobb vörös kommunista volt, ma is az, ugy hogy tudd kit elvtársazol te agyi halott barom,,,,ennyit ér a te szöveged meg OV maffiáé
gina
@jesz: Akkor OV t is takaritsd ki, ö is egy mocskos mingáncs, csak azt elfelejti a sok barom,,,,
csak úgy....
Ismétlés a túlzás anyja – évekkel korábbi felvételeket használ a közmédia, amikor az aktuális menekülthelyzetről tudósít
444.hu/2023/03/12/ismetles-a-tulzas-anyja-evekkel-korabbi-felveteleket-hasznal-a-kozmedia-amikor-az-aktualis-menekulthelyzetrol-tudosit
Yoda69
@Maccska: Barom! Itt eddig egyetlen ember hozott es hoz migransokat az orszagba es azt ogy hivjak orbanviktor.
ómió
@gina: Szóval, bolsiék agysorvadtjaként úgy látod, hogy ma már csak az Internacionálétokat énekelgető tetvesbolsi fajtádat nem illik efftársozni? Csak azokat kell, akiket 30-40 éve még a tetvesbolsi fajtátok mellé kényszerítettetek, ha valamire vinni akarták az életben? Bolsiék agyhalottja! Leszel te még idiótább is!?
Yoda69
@ómió: Bolsi! Attol hogy masokat bolsizol, attol te meg egy budos bolsevik komcsi maradsz, aki az elmult rendszerben besugo volt. Egy korabbi hsz-ben meg arra voltal buszke hogy moszkovita munkasor is voltal kadarjani csapataban. Ilyen tetves hazaarulo gecikkel van tele van fideSS.
ómió
@Yoda69: Még mindig nem ismered fel a magadéit, a bolsikat, azt a hazug besúgófajtát, amit itt rám próbálsz hazudni, bolsiék elmebetege!? Már akkor se tudod, kik ők, amikor beszarásig harsogod együtt velük a szent bolsi zsoltár Internacionálétokat? És a nyugdíjas munkásőr-összejöveteleiteken se? Szar ügy lehet, hogy így elsorvadt az agyad! Igényelj magadnak donor kutyaagyat - az mindig képes az övéi felismerésére! És majd még "haza" is találsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.