Tavaly ősszel a kormánysajtóból ömlöttek a cikkek, hogy az orosz gáz nélkül Európa meg fog fagyni télen, Németország megsemmisül, az elhibázott szankciók miatti csillagászati gázárak bedöntik az európai gazdaságokat, a szankciók Oroszországnak nem ártanak, de mi lábon lőttük magunkat velük, jaj, jaj, mind meghalunk, kivéve Magyarországot, amely dacosan növelte az orosz gázvásárlásokat és ezzel megmentette a hazát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
És? Nem fagytak éhen a németek? Majd bemondja az m1 és megírja a KESMA 500 lapja, hogy de!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@csak úgy...: te nem voltál ott a névsorolvasásánál?
csak úgy....
@KisTehen: hányadik vagy a diliházi várólistán? :)
KisTehen
@csak úgy...: én majd a helyedre megyek ... de azt mondták, hogy az még több tíz év
csak úgy....
@KisTehen: nejedet behívtad már a sarokról? szegény csaj, veled jól rábaxott!
Emmersson71
@KisTehen: "Az oroszok részesedése az európai gázszállításokból folyamatosan csökken, az orosz importarány az EU-ban 53%-ról 10% alá csökkent, és lassan a magyar importon kívül alig marad más európai beszerzés. Mégsem fogyott el a gáz Európában, máshonnan hatékonyan tudta pótolni a kieső gázmennyiséget az EU. Ez a máshol pedig elsősorban Norvégia volt, tehát nem igaz sem az, hogy az amerikaiak vették át az uralmat az európai piacon, és az egész mutatvány csak az ő érdekük volt, sem az hogy más diktatúráknak váltunk kiszolgáltatottá – bár igaz, mindkét terület növelte a részesedését.

Így aztán egyáltalán nem fogyott el a gáz, tél végére az európai gáztározók az azonos időszak átlagához képest szokatlanul magas szintű (50% feletti) fel-töltöttséget mutatnak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok