Elhúzódó háborúra számíthatunk a miniszter szerint, továbbá a Nyugat mindenkit bele akar préselni a háborúba.

Magyar honvédelmi miniszter: Ukrajna nem tud dönteni saját sorsáról
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter beszédet mond a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) hagyományos jótékonysági bálján a Testnevelési Egyetemen 2023. február 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Szerinte a Nyugat eldöntötte, hogy nem lokalizálja, hanem általános érvényűvé emeli a konfliktust.

Ma Európában már ott tartunk, hogy szinte elfogyott a béketábor és mindenki háborúra készül. Kivéve minket, magyarokat Van a történelem jó és rossz oldala, állást kell foglalni

- nyilatkozta az Indexnek.

Most már ott tartunk, hogy részt kell venni, be kell szállni a szankciók megszavazásával, majd pénzzel, aztán csak védekezésre alkalmas eszközökkel, majd most már azt látjuk, hogy Leopard harckocsikat küldenek, és jönnek a vadászrepülők is, és ha így megy tovább, katonák is kellenek majd, ha elfogy az ukrán emberanyag. Ez is egyfajta eszkaláció, és a végén ott találja majd magát Európa a háború közepén

– mondta Szalay-Bobrovniczky.

A miniszter úgy látja, Ukrajna nem a képlet megoldása, hanem a képlet elszenvedője. Ukrajna nem tud dönteni saját sorsáról, mások rendelkeznek róla.

Az Amerikai Egyesült Államok döntése nélkül nem lesz béke – ezt ma már mindenki tudja. Ezt elmondtuk már hónapokkal ezelőtt is, csak akkor még erről nem lehetett beszélni, ezért az igazságot kitalációnak bélyegezték azok, akik ma büszkén vállalják, hogy az Amerikai Egyesült Államok, a Nyugat, a „szabad világ” támogatása nélkül Ukrajna már rég elvesztette volna ezt a háborút.

- tette hozzá, és a fegyverszállításokkal kapcsolatban elmondta: ez egy olyan cölöp, amit nem lehet kimozdítani a helyéről.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
fideszes faszitól fideszes szöveg...,persze csak erre vevök a seggfejek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Horizont: értem, tehát nem tudod megmagyarázni, csak úgy használod a "náci" jelzőt. Az persze ne zavarjon, ha miattad hal ki az ukrán nép.
csak úgy....
@Namely: "Amikor az embernek megtámadják a hazáját, és azt meg kell védeni. Ez a hazaszeretet." (0.v. )
csak úgy....
@Namely: "Az persze ne zavarjon, ha miattad hal ki az ukrán nép." :) miatta? nem a genya ruszkik miatt? te valóban egy ekkora ökör?
Dr. Proktor
@Namely: Erős tévedésben leledzel!
Az ukránok akkor kezdték "írtani" az oroszokat, mikor 2014-ben a kis zöld emberkék segítségével önálló "köztársaságokat" alapítottak Ukrajnában, nem békés úton...
Dr. Proktor
@Aki Én: Remélem nem támadja meg kis hazánkat senki, mert az ilyenek mint namely elsőként menekülnének mint patkányok a süllyedő hajóról!
A honvédelem az ilyenek számára tabu...
Namely
@Dr. Proktor: Tehát ha pl Borsodban a cigányok kikiáltanák az önálló Cigány Köztársaságot, akkor szerinted rendben lenne, ha Budapesten állapotos cigány nőket akasztanának? Ha Szabolcsban a magyar katonaság irtaná (rövid i) őket?
Mert ha igen, akkor egy kissé beteg vagy és kezelésre szorulsz. És növessz Hitler bajszot.

A nyugatnak pedig azonnal embargót kellett volna bevezetnie az ukránok ellen, meg szankciókat, stb. Vajon miért nem tették? Pedig amikor a szerbek tették, a Nato azonnal lebombázta őket. Érdekes, az ukránok esetében nem tették. :)

"Remélem nem támadja meg kis hazánkat senki, mert az ilyenek mint namely elsőként menekülnének mint patkányok a süllyedő hajóról!"
Két dolgot keversz:
1. Értelmes harc (amit meg is tudsz nyerni)
2. Értelmetlen harc. Nos a jelenlegi az, ugyanis nincs olyan szcenárió, ahol az ukránok győztesen kerülnek ki.
Amúgy meg ti, a nagy ellenállók miért nem mentek a Donbassba harcolni a demokráciáért? :D ja, mert a billentyűzet mögött vagytok kemények. :) A te fajtád az, amelyik fűti az ukránokat: elvégre nem ti égtek halálra, nem a ti földeteket teszik tönkre. Fent le is vezettem. Olvass és értelmezz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.