Az eszméletlen pénzzel kitömött Fehérvár FC újabb vereségével kieső helyre került a bajnokságban.

Kiakadt a fideszes polgármester a saját focicsapatuk miatt

A fehérvári foci úgy vergődik, hogy az már a Fidesznek is kínos. Forrás: Pixabay

A székesfehérvári fideszes polgármester, Cser-Palkovics András a Facebookon elemezte a helyzetet. A városvezető elismerte, hogy a csapat példátlanul jó pénzügyi feltételek mellett működik – írja a Telex.

A politikus három szurkolói felvetést fogalmazott meg. Az edzőkérdésben Marko Nikolicsot favorizálta, bár szerinte elsősorban nem Huszti Szabolcs felelős a kialakult helyzetért.

A mostani helyzetben maga az edzőkérdés lebegtetése is ennek a spirálnak a folytatása, ami kieséshez vezethet. Ez pedig a szégyen kategóriája ettől a klubtól. 

A klub tulajdonosának (és nem másnak) el kell beszélgetnie a csapatával. Meg kell velük értetni a felelősségüket és azt, hogy ez ma már BECSÜLETBELI ÜGY. Ezt rajta kívül senki más nem tudja megtenni, hiszen ő a tulajdonos.

A szurkolóknak jogos igényük van most egy tulajdonosi nyilatkozatra is a felelősségről. Hogy milyen következményei voltak, lesznek az eredménytelenségnek, és a jövő terveiről.

A klub tulajdonosa a NER-lovag Garancsi István, aki a 2000-es évek végén a csődtől mentette meg, és egy prosperáló időszak után valószínűleg álmában sem gondolta, hogy a kiesés reális veszély lehet. A klub főszponzora a Mol. Orbán Viktor pedig annó azért alapította a Puskás Akadémiát, hogy jobbnál jobb játékosokat adjon a fehérvári klubnak

Forrás: Telex
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Terminátor
A szurkolóknak jogos igényük van most egy tulajdonosi nyilatkozatra is a felelősségről.
Szétosztották a pénzt?
Mögkapták a játékosok?
Mögkapta az edző?
Mögkapta a takaritónő?
Mögkapták a fidesznyikek az alkotmányos költségeket?
Akkor minden rendben van orbanisztánban!
Ja, hogy foci az nincs, pedig olég a migráncs!
lusta
@Terminátor: Foci nem csak Fehérváron nincs. Ami ma van kis hazánkban az a foci imitálása és a közpénztemető maximálisra járatása.
namihami
...hogy jobbnál jobb játékosokat adjon...""
A PAFC? Hiszen az is csak abból él, hogy az állam pénzét költi és kintről sorra vásárolja a harmad- és negyedrangú senkiket!
Ez a magyar "" bajnokság"" kizárólag a Fradi bajnokságára (akkor is bajnok lenne, ha ki se megy a pályára) és a közpénz széthordására van szervezve! (Ötödik azaz Verekedő Hadoszlop--a la Hitler)
A Vidi pedig biztos bennmaradó, mert egy másodvonali csapat nem lehet ekkora pénznyelő. Mint páréve, mikor az Orbáncsapatot is csak az utolsó fordulók ""megtáltosodása"" volt képes benntartani az elsőben!
namihami
@lusta: 10.46:. Figyelmetlen voltam, bizonyos dolgaid ismételtem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.