Orbán Viktor és csapata három külön repülőgéppel utazott Egyiptomba február 27-én tárgyalni.

Hadházy feljelenti Orbánt, mert a honvédségi repülővel látogatta meg az Erasmus programban tanuló gyerekét

Orbán megint elköltött pár millát magára a közösből. Forrás: Pixabay

Orbán gépe, az Airbus A319-es típusú honvédségi csapatszállító március elsején indult vissza, de nem egyenesen Magyarországra, hanem a pisai reptérre, ahonnan rövid várakozás után indult Budapestre – írja a hvg.

A Hadházy Ákos számításai szerint nagyjából 1000 kilométeres kitérő legalább egy órával megnyújtotta a 160 fős utasszállító hazafelé tartó útját. Ezzel legalább 3-3,5 millió forint kárt okozott Orbán Viktor.

Az ellenzéki képviselő hétfőn a Facebookon jelentette be, hogy hivatali visszaélés miatt feljelentést tett a miniszterelnök ellen.

A sajtóban néhány nappal a kormányzati gép toszkánai kitérője után megjelent képek tanúsága szerint a magyar miniszterelnök a feleségével, Lévai Anikóval előbb Firenzében, majd Velencében járt. Bár a fotókon Orbán egyik gyereke sem jelent meg, Stefano Bottoni olasz-magyar történész felvetette a Twitteren, hogy a miniszterelnök azért utazhatott Firenzébe, mert épp ott tanul az egyik lánya Erasmus programmal.

Orbán sajtófőnöke annyit közölt az utazással kapcsolatban, hogy Orbán Viktor magánprogramon volt Olaszországban.

Orbán a k-Monitor által kikért adatok alapján csak azután kezdett el fizetni a külügyminisztériumnak a vele utazó családtagjai után, miután lebuktatta egy 2021 nyarán, Rómában készült kép, hogy a nyaralásáról több családtagjával együtt utazva vett részt egy hivatalos programon.

Forrás: hvg
Fotó: Pixabay

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: gyakorló repülésnél csak a pilóták és max az oktató lehet a gépen!
a külföldi landolás sem elfogadott egy gyakorló repülés esetében!
ti kibaszottu véditek 0rbán disznóságait, talán azért mert rettentö buták vagytok! - bezzeg a szocik és a gyurcsány lopott.. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
VASTAGBŐR
@ómió: Nem gyökér .. Én te rád ismertem.
Téged még az állott szartól is könnyedén meg lehet különböztetni ..
Ez az agynyomorék akiről írogatsz veled egyszintű szopadék gyötrelem. Ugyanolyan inkurrens végbélváladék ..
amilyen te vagy.
ómió
@VASTAGBŐR: Tolj le egy nyugtatót magadnak, szarkupac efftárs, ha már egyszer a bolsi latrinából kimentett váladékként se bírsz uralkodni magadon! A végbélváladék efftársi agynyomorékotokat meg ne másra hazudd, hanem majd "prájdold meg", ha eljön az ideje, hiszen ő is a ti tetvesbolsi fajtátok! Az a Böszmeánuszlakó efftársi típus!
VASTAGBŐR
@ómió: Te kecskebaszó inkurrens gyógyszerzabáló oltáshulladék. Nekem nem kell gyógyszer. Gráci barátnődnek max vagy józsi néni haverodnak :) Tolj be inkább még 2 vaccinát mert zsidrociga gazdád ajánja
ómió
@VASTAGBŐR: Ne is mondd, szarkupac efftárs, hogy az idült elmebetegeknek, a magadfajtáknak, mivel úgyse használ nekik, nem kell gyógyszer! Ez evidens! De, hogy már a nyugtató se használjon, ez, azért, már az "efftársi fokozat" kell legyen! Így biztos élvezetesebb számodra a tehénbaszás! Ne is hagyd az "érzést" elrontani! Annál "efftársibb" tuti nem lehet!
VASTAGBŐR
@ómió: csak lett volna .. de ahogy megláttam anyádat, más fogalmam lett a tehenekről is .. te inkurrens kecske*aszó oltáshulladék .. szívd le o1góréd még egy fioláért .. aztán vakargasd a sömört a kis ?odról lefele =)
ómió
@VASTAGBŐR: Mi van, tehénbaszó efftárs!? Bite efftársadat leszopva úgy "felerősödtél" hogy most már anyád következik!? A simlis aberróként is a simlist keresi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.