Orbán Viktor és csapata három külön repülőgéppel utazott Egyiptomba február 27-én tárgyalni.

Hadházy feljelenti Orbánt, mert a honvédségi repülővel látogatta meg az Erasmus programban tanuló gyerekét

Orbán megint elköltött pár millát magára a közösből. Forrás: Pixabay

Orbán gépe, az Airbus A319-es típusú honvédségi csapatszállító március elsején indult vissza, de nem egyenesen Magyarországra, hanem a pisai reptérre, ahonnan rövid várakozás után indult Budapestre – írja a hvg.

A Hadházy Ákos számításai szerint nagyjából 1000 kilométeres kitérő legalább egy órával megnyújtotta a 160 fős utasszállító hazafelé tartó útját. Ezzel legalább 3-3,5 millió forint kárt okozott Orbán Viktor.

Az ellenzéki képviselő hétfőn a Facebookon jelentette be, hogy hivatali visszaélés miatt feljelentést tett a miniszterelnök ellen.

A sajtóban néhány nappal a kormányzati gép toszkánai kitérője után megjelent képek tanúsága szerint a magyar miniszterelnök a feleségével, Lévai Anikóval előbb Firenzében, majd Velencében járt. Bár a fotókon Orbán egyik gyereke sem jelent meg, Stefano Bottoni olasz-magyar történész felvetette a Twitteren, hogy a miniszterelnök azért utazhatott Firenzébe, mert épp ott tanul az egyik lánya Erasmus programmal.

Orbán sajtófőnöke annyit közölt az utazással kapcsolatban, hogy Orbán Viktor magánprogramon volt Olaszországban.

Orbán a k-Monitor által kikért adatok alapján csak azután kezdett el fizetni a külügyminisztériumnak a vele utazó családtagjai után, miután lebuktatta egy 2021 nyarán, Rómában készült kép, hogy a nyaralásáról több családtagjával együtt utazva vett részt egy hivatalos programon.

Forrás: hvg
Fotó: Pixabay

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: gyakorló repülésnél csak a pilóták és max az oktató lehet a gépen!
a külföldi landolás sem elfogadott egy gyakorló repülés esetében!
ti kibaszottu véditek 0rbán disznóságait, talán azért mert rettentö buták vagytok! - bezzeg a szocik és a gyurcsány lopott.. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maccska
A pilóta gyakorló repülést végzett.
A pilótáknak meg kell lennie a szükséges repült óraszámnak.
Ennyi.
Hadházy amúgy tudja ezt.
Namely
Hadházy majom ismét akcióban. Azért kíváncsi lennék mennyit fizet neki a Fidesz azért, hogy ennyire lejárassa az "ellenzéki" kifejezést...
csak úgy....
@Namely: a te teóriád szerint, akik bünt derítenek föl ,azok majmok? hidd el nekem, hogy valójában te vagy a majom!
csak úgy....
@Maccska: gyakorló repülésnél csak a pilóták és max az oktató lehet a gépen!
a külföldi landolás sem elfogadott egy gyakorló repülés esetében!
ti kibaszottu véditek 0rbán disznóságait, talán azért mert rettentö buták vagytok! - bezzeg a szocik és a gyurcsány lopott.. :)
Kapanyél
Kössünk fogadásokat! Ügy se lesz belőle
VASTAGBŐR
Kellett egykét loxodróma, majd ortrodómákkal ki kellett kerülni a láthatatlan arrafestett vihart .. amit a haarp odaterelt ..
Egy kis megszokott hiperbola navigáció a repülésben ... plussz elromlott a siklópálya adó, megszüntek a körsugárzó frekvenciák és a robot vitte el ... mert automatizálódott a keresztcsatolás a robotpilótában ...

Csíkott is húzott ?
Lehet szórt egy kis chemtrailt is álomturbulenciát alkotva laminárisan ...

propeller.hu/itthon/3909578-erdekes-alakzatokat-kepzett-egy-repulogep-kondenzcsikja-magyar-egbolton
Ja, ez nem az .. de belemosssák a szhháárt az agyatokba ...

és ha mégse szar meg sem tudjátok :)

Egyébként a szegény ember ha mások pénzén repked az miért baj ?
Főleg hogyha meg sem kereste .. az adófizetők összedobják neki tudtukon kívül ...
Horizont
Helyes. Bár tudjuk nem lesz belőle semmi, de már valahogy véget kéne vetni ennek az urizálásnak közpénzen. A hájas dagadt seggét fel nem rakná egy menetrendszerinti járatra. Mit képzel ez magáról kicsoda??? Egy rakás szarkupac amúgy. Jellemtelen, hazug, önző, szélsőjobbos.
jáger laszló
Ez kipcsák nyelven azt jelenti
Üdvözletemet küldöm!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Hazudd rá, Hullaházy efftárs! Abban vagy "eminens"!
csak úgy....
@ómió: te meg az elmebetegeskedésbe! :)
jesz
Hadházy feljelenti Orbánt?...ez jóóóó...oszt kinél, és mit vár ettől az ütős feljelentéstől?...gondolt-e arra, hogy ahol benyújtja a feljelentést, ott a röhögéstől károsodnak-e a hatósági emberek?
ómió
@csak úgy...: A te elmebetegeskedésedbe?! Azt én rajtad legfeljebb "detektálom", jelzem is, de számodra, úgy tűnik, már nincs terápia!
Maccska
@csak úgy...: Bezzegszlovákia.
Pozsony Míg Robert Kaliňák belügyminiszter azzal vádolja Andrej Kiska államfőt, hogy a kormánygépeket indokolatlanul gyakran használja magáncélokra, szakértők szerint a gépek még az államfő magánútjaival sem repülnek annyit, amennyit kellene. Nemegyszer előfordul, hogy üresen szállnak fel csak azért, hogy a pilótáknak meglegyenek a repülési óráik.
Mirabilis
Helyes! Az én pénzemből ne tegyen milliókért látogatást a lányához külföldre.
Tegye magánemberként, saját zsebből.
Ja! és kifizeti a lánya tanulmányait Olaszországban?
És kifizette: Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA (EMBA) mesterképzésén kezdi a tanévet - szúrta ki a 444.hu. A 12 hónapos programban kifejezetten turisztikai vezetőket képeznek, ezért 60 ezer svájci frankos, tehát több mint 15 millió forintos tandíjat kell kifizetniük a hallgatóknak.
Állítólag orbán szegény, mint a templom egere. Csak nem én fizettem ráhel külföldi iskoláját is?
csak úgy....
@Maccska: baxod,te juhász vagy,hogy mindíg terelsz? :) @Maccska: te egy nagyon buta ember...
namihami
Bár már ugyanilyen módon lebukott és csak a csend kedvéért inkább elkezdett fizetni, most ismét megcsinálta és ugyanúgy, csak még gyorsabban ba...tt rá! A korsó és a kút esete.
Bizony, bizony:. Csak az ökör következetes! Meg a Kmalac...
VASTAGBŐR
@ómió: Nyereményed egy repülőjegy amivel elszállsz a fha**aszba szájjal ráülve koppig, lehet beszáll a @németpityszi haverod is ..
fergeteg
Kisstílű bolsi faszparaszt. Ingyenélő kujtorgó szarrágó senki.
fergeteg
Nem jut neki májkonzerv a lesifotózási útjaihoz.
m73
@fergeteg: magadról beszélsz barom?:-)
ómió
@m73: A bárcáskurva anyádat, megint előkerültél!?
ómió
@VASTAGBŐR: Te nyüszítesz itt, bolsiék fajgörénye, miközben méltó jutalmadat már rég elnyerve a Böszmeánusz langymelegében üdülve élvezed efftársi napjaidat!? Aztán, nyald, ám, fényesre az efftársi ánuszt, attól biztos felszedsz még nehány kilót is!
m73
@ómió: hogy leszopassalak te barom!:-) a kurvaanyádat!:-)
VASTAGBŐR
@ómió: Te inkurrens nyomorék hulladék kisgci .. akkor sem veheted a hugd feleségül .. törvény van rá ...
de az unokatestvér házasságot hatályban hagyták neked .. tippelj ki szavazta meg és ki hagyja hatályban ...
te kis abberált féregnyúlvány =)
VASTAGBŐR
@ómió: ja elfelejtettem ... anyukád sem .. inkább nyugodj bele, mert hatályos ;)
VASTAGBŐR
@ómió: Ómcivári Dizabilis Ómcika ... még az ómcijárás vármegyébe sem lehet ..omci... omci ...
ómió
@m73: Leszopatni a magadfajta aberrált tetvesbolsikat kell, meg a bárcáskurva anyádat!
ómió
@VASTAGBŐR: Súlyosbodott az állapotod ott az elmeosztályon, bolsiék szarkupaca!? Látod, így jár az, akinek az apja-anyja tesók! Terápia nincs rá, egy szál se!
VASTAGBŐR
@ómió: Nem hinném omci, nem az enyém súlyosbodott ... anyádat látogattam ott, pont vittek neki turbó szalámit ..
ómió
@VASTAGBŐR: Na! Te is "rájársz" anyádra, a bárcáskurvára!? "Tartani akarod" a családi "mentálszinvonalat"? Aztán, nehogy lemaradj a "haladó élményekről"!
VASTAGBŐR
@ómió: mondtam, hogy megvolt a haladó élmény amikor anyádat meglátogattam ... csak utánna nem kellett volna kinyalnod
te oltáshulladék inkurrens lombikszármazék ..
ómió
@VASTAGBŐR: Már olyan mértékű az efftársi agysorvadásod, hogy, ha a saját anyádat, a bárcáskurvát, "látogatod meg", akkor, róla is úgy véled, hogy ő másé!? És még a kinyalása után se tűntek fel gyagyásságodnak az "otthoni ízek"!?De legalább ne dicsekednél vele, hogy megcsináltad magadnak az elmebeteg "utánpótlás" kisöcsit!
VASTAGBŐR
@ómió: te beteg oltáshulladék .. vegyél egy kenőcsöt oszt síkosítsd meg a sömörös mikro matyit a nagyító alatt .. aztán fejezd be amit apád félbe hagyott .. ne menjen a padlóra te agyrokkant végbélváladék ...
ómió
@VASTAGBŐR: Mi történt, szarkupac efftárs!? Csak nem magadra ismertél!? "Túl vagy már" újra a bárcáskurva anyádon? "Bebiztosítottad" magadnak az elmebeteg utánpótlás kisöcsit!? Helyes! Akkor, egy "relax" erejéig még Bite efftársadat is leszophatod - nehogy "elgyöngülj", fekáliakirály! Uccu neki!
VASTAGBŐR
@ómió: Nem gyökér .. Én te rád ismertem.
Téged még az állott szartól is könnyedén meg lehet különböztetni ..
Ez az agynyomorék akiről írogatsz veled egyszintű szopadék gyötrelem. Ugyanolyan inkurrens végbélváladék ..
amilyen te vagy.
ómió
@VASTAGBŐR: Tolj le egy nyugtatót magadnak, szarkupac efftárs, ha már egyszer a bolsi latrinából kimentett váladékként se bírsz uralkodni magadon! A végbélváladék efftársi agynyomorékotokat meg ne másra hazudd, hanem majd "prájdold meg", ha eljön az ideje, hiszen ő is a ti tetvesbolsi fajtátok! Az a Böszmeánuszlakó efftársi típus!
VASTAGBŐR
@ómió: Te kecskebaszó inkurrens gyógyszerzabáló oltáshulladék. Nekem nem kell gyógyszer. Gráci barátnődnek max vagy józsi néni haverodnak :) Tolj be inkább még 2 vaccinát mert zsidrociga gazdád ajánja
ómió
@VASTAGBŐR: Ne is mondd, szarkupac efftárs, hogy az idült elmebetegeknek, a magadfajtáknak, mivel úgyse használ nekik, nem kell gyógyszer! Ez evidens! De, hogy már a nyugtató se használjon, ez, azért, már az "efftársi fokozat" kell legyen! Így biztos élvezetesebb számodra a tehénbaszás! Ne is hagyd az "érzést" elrontani! Annál "efftársibb" tuti nem lehet!
VASTAGBŐR
@ómió: csak lett volna .. de ahogy megláttam anyádat, más fogalmam lett a tehenekről is .. te inkurrens kecske*aszó oltáshulladék .. szívd le o1góréd még egy fioláért .. aztán vakargasd a sömört a kis ?odról lefele =)
ómió
@VASTAGBŐR: Mi van, tehénbaszó efftárs!? Bite efftársadat leszopva úgy "felerősödtél" hogy most már anyád következik!? A simlis aberróként is a simlist keresi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.