Sokkal visszafogottabban jótékonykodott a szokásosnál az elmúlt időszakban az állami lottócég, a Szerencsejáték Zrt. pénzéből a támogatásosztó leányvállalata: négy hónap alatt mindössze 192 millió forintot osztott szét. 

Sokkal kevesebb pénzt osztott jótékony célra a Szerencsejáték Zrt., de Bayer Zsolt cége így is kapott 40 milliót

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A hvg.hu szerint ebből a "kevés" pénzből azért jutott 40-40 millió Bayer Zsolt és az egykori ATV-vezér cégeinek, illetve a dunakeszi sportegyesületnek is, ahol egykor Szijjártó Péter is rúgta a labdát futsal játékosként.

A hvg.hu közérdekű adatigénylése során kiderült, hogy a tavalyi év utolsó két hónapjában mindössze 1-1 kedvezményezettet érdemesítettek támogatásra, idén januárban kilencet, februárban pedig kettőt.

A januári pénzosztáskor még sokkal bőkezűbben mérték a támogatásokat: kilencen kaptak 130,5 milliót. Akkor négy támogatási szerződést kötöttek: kapott 6 milliót a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, 5 milliót a Magyar Tehetségkutató és Fejlesztő Egyesület, 5 milliót a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekar és 9,5 milliót a Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért.

A cikk szerint az elmúlt 4 hónap legmagasabb támogatási összegét az 1100ÉV Kft. kapta, amely vállalkozás fő tulajdonosa Bayer Zsolt publicista. 

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha úgy nézzük, márpedig úgy nézzük, akkor Bayer a többség szapulásáért kap pénzt a közösből.
Ez így elég ,,baráti".
Aki Én
Ha úgy nézzük, márpedig úgy nézzük, akkor Bayer a többség szapulásáért kap pénzt a közösből.
Ez így elég ,,baráti".
csak úgy....
jó efftárs, megérdemelte..., ugye balga fidesz hívek? :) -nektek meg fölkopik az állatok..
namihami
Mert szegény az eklézsua, a végén a szokott haveroknak se fog jutni elég! Most már tényleg itt az ideje, hogy emelkedjen a lottó ára.
Ezt a 3.30-at túlhaladta az idő! Legalább 4-5 forintra kéne már emelni!
ómió
Szóval, Bayerékban bízik, hogy nem lopják el! Helyes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.