Az Árnyékkormány szerint azonnali vizsgálatra van szükség.

Kocsis-Cake Olivio: "Mészároshoz vagy Tiborczhoz köthető termőföldekről származhat a por, ami tömegszerencsétlenséget okozott az M1-es autópályán?"
Fotó: Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd képviselője interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Szombaton délután érkezett a hír, hogy lezárták az M1-es autópálya mindkét oldalát. A tömegbalesetben számos jármű ütközött össze, 19 jármű kiégett, többen megsérültek, egy ember elhunyt. A rendőrség keresi azokat, akiknek a fedélzeti kamerája rögzítette a brutális M1-es autóbalesetet. Mint kiderült, a szombati tömegbaleset érintettjeinek kártalanítása már azelőtt megkezdődhet, hogy lezárnák az ügy ki vizsgálását.

A szombati tömegbalesetet okozóhoz hasonló porviharok megelőzése érdekében a Párbeszéd talajvédelmi határozati javaslatot nyújt be a parlamentnek.

Kocsis-Cake Olivio a Környezetvédelmi ügyekkel foglalkozó árnyékkormánybiztos sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció közösségi oldalán tették közzé.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. szerint lokális porátfúvás okozhatta a balesetet, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok, a mezőgazdasági szakértők, többek közt Ács Sándorné, az egykori Kishantosi Ökológiai Mintagazdaság vezetője szerint viszont a por valójában termőföld, ami kormányközeli emberek termőföldjeiről származhat

- olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írják, az Árnyékkormány szerint "az országnak joga van tudni, hogy a tömegbalesetet okozó por honnan ered"?

Valóban Orbán Viktor oligarcháinak vagy vejének földjeiről származhat? Megfelelően kezelték azokat a termőföldeket?

Az Árnyékkormány szerint azonnali, teljes körű kivizsgálásra van szükség,

hiszen azt sem tudjuk, hogy a porvihar kezdete után a Fidesz által megszállt OMSZ, a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló autópálya-üzemeltető cég vagy a rendőri vezetés hibázott-e az ügyben, amikor nem zárták le az M1-est

- fogalmaztak.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@Maccska: Ha ez a feka a fradiban focizna, mindjárt istenítenéd:P
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
@Maccska: Ha ez a feka a fradiban focizna, mindjárt istenítenéd:P
Yoda69
A haztulajdonost megbuntetik, ha parlagfu no az elotte levo kozteruleten, vagy nem hanyja el a havat telen, es e miatt valaki elesik, es eltori a labat.
orban csiskasai folvasaroltak a termofoldeket az egesz orszagban - befektetesi cellal. Nem termelnek rajta semmit, csak varnak hogy felmenjen az ara. Ekozben homok es por keletkezik rajta, mert nincs ami megkosse. Ez vezetett egy tomegszerencsetlenseghez. tiborcnak es penztarosnak nem kis felelossege van a tragediaban.
De hat lattuk hogy kezeltek a covidot, amibe 50 ezren haltak meg. Ugyhogy ne varjunk toluk meg csak bocsanat kerest sem.
jáger laszló
Porhintés az egész!!!Sok értelme nincs akárki is találta ki!!
Mondhatnám semmi
Legjobb L felejteni!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
jáger laszló
Képzeld L!!
Orbán doktor + állapította,hogy P.Sanyika olyan gyenge volt a születésekor,hogy spirituszban kellett fürdetni az életbemaradása érdekében!!
+áll az eszem,mert én még ilyent nem hallottam
Te hallottál már ilyen gyógymódot!!!???
csak kérdezem??
barátilag
J.L.
Aki Én
Jogos.
Ha ez történetesen Gyurcsány földje lenne, nem szólna másról a propagandasajtó.
Terminátor
Ez O1G földje!
Egy méter szer két méter, Moszkva irányultságban.
Pálinkás Pál
ez azért röhejes...mondjuk az is hogy ez a nigger msjom a parlamentben ül...hozta a fajtája szellemi színvonalát...a szél meg biztos valami másik NER köcsöghöz köthető...
Csizmás Kond
...na és mondcsak csokikám, hogy a szél kitől származik ?
Aki Én
@Maccska: Nem mondtam, hogy a gazda a hibás.
Azt mondom, amit mondtam.
ómió
Csakis, bolsiék idiótája! Sőt! Szatyorban direkt hordták oda!
jáger laszló
Szerencsére a szél nem politizál
Fúj ahogy a kedve tartja,,,,
Hol jobbról,hol balról!!
csak ennyi
barátilag
Yoda69
@Maccska: Latom nem érted a lényeget, gyagyas.
Németh István
Ez a hülye nigeró, moslék undorító faszszopó geci - hogy hogyan került a magyar parlamentbe az téboly! Mióta vannak nálunk nigeró moslékok? Menjen Afrikába, lépviselősködni, annyira politikát akar folytatnai -amihez hülye is megszemét aljas barom is!! DE a kurva anyját ne kavarjon itt szart, legfeljebb a kurva anyja picsájába!
Szakmailag! a port a szél fújja, méghizzá az erőteljesebb viharos szép szokta nagyobb terjede-lemben felkapni! BIZIONY! meg aztán hol vannak a védősávok, a közút az útkarbantartás miért nem gondoskodik arról, hogy az utak megfelelően védve legyenek, ha már vaskos pénze-ket kell fizetni az úthasználatért! MIÉRT NEM VÉDDI AZ UTAT AKÁR KERÍTÉSSEL? A szelecske persze azon is áthatol > ÉS Peszsze be lehetne perelni a Mészáros és Tiborc urakat, hogy nem locsolták a földjüket, ha az övék, vagy ha ők művelik, stb. de azért is, mert nem horgo-nyoszták le a porszemeket, mi több nem jelentették fel az ÚRISTENT, hogy hogyan merészelt szelet gerjeszteni arra fele! Agépkocsivezetők, talán ha figyelnek és nem telefonjaikkal vannak elfog-lalva akkor tán eme jelenség észlelése kor az IDŐJÁRÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN VEZETHETTEK VOLNA,TALÁN, ESETLEG, stb.!
A nigeró menjen a picsába! aztán az usa-nató takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtönbe - aksztásilag! VELETEK EGYÜTT >@Yoda69: @jáger laszló: @Aki Én: @Yoda69: @Csizmás Kond: @Sakk Matt: > ha ez a fekete a fradiban volna akkor lehet, hogy tudna legalább focizni - denem ott van hanem egy barom, csak lógni, munkakerülni tud!, ja és hülye segg!!
Giovanni Alba
@Németh István: ma, 18:42
Pestám, ostoba tudatlanságból fakadó pofátlanságod az eget veri. Olvass és kussolj.
www.ujsagmuzeum.hu/ali-mahmud/
Ezt a nigerózásért.
A szántóföldek melletti védősávok, fasorok eltűnését igenis a nyerészkedő földbirtokosok rovására lehet írni. A rokonok, ismerősök, szűkebb-tágabb família földbirtokhoz juttatása igenis bűncselekmény, még ha a polt-pintér tandem nem is lát benne kivetnivalót. Jutányos áron megszerzik, felveszik a terület alapú támogatást, oszt' jó napot.
Ja, és hülye segg vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.