Az EP közölte, az EU politikájával ellentétes Szijjártó Péter februári minszki útja.

Nagy bajban van  Szijjártó Péter – Ezért akadt ki rá nagyon az Európai Parlament

Fotó: Facebook

Az Európai Parlament szerint az unió politikájával ellentétes Szijjártó februári minszki útja.

Sajnálja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter februári minszki útját az Európai Parlament szerdán elfogadott állásfoglalása Belaruszról.

Az EP hangsúlyozza, hogy fontos megerősíteni az EU egységét Belarusszal szemben, „beleértve a jelenlegi rezsim diplomáciai elszigetelését”. A képviselő-testület „elítél minden olyan fellépést, beleértve a de facto hatóságoknál Minszkben tett magas rangú látogatásokat, amelyek kételyeket támasztanak azzal kapcsolatban, hogy az Unió egyértelműen nem ismeri el” a belarusz vezetést – írja a Telex.hu.

Ezzel összefüggésben sajnálatát fejezi ki Szijjártó Péter magyar külügyminiszter 2023. február 13-i minszki látogatása miatt, amely ellentétben áll a Belarusszal és az Oroszország Ukrajna elleni agresszív háborújával kapcsolatos uniós politikával”

Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke a határozat szerdai elfogadása után Facebookon

példa nélkülinek és elfogadhatatlannak nevezte, hogy a dokumentum „nyílt bírálatot intéz az EU egy tagállamának külügyminiszterével szemben, nevesítve” Szijjártó Pétert.

A közös EP-határozatoknak „a stratégiai szintű közös politikai irányvonalak” kijelölése lenne a céljuk, „nem pedig a pártpolitikai szintű csatározások és a politikai aktivizmus, ezért szavazatommal a határozatot nem támogattam”. 

Forrás: Telex, atv.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kérem szépen, egy díszpolgárnak több tisztelet jár! Legyen aki megadja neki!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez a román tehén is befoghatná a pofáját...
Nessy
Kérem szépen, egy díszpolgárnak több tisztelet jár! Legyen aki megadja neki!
csak úgy....
pötyi és társai a széllel szembeni pisálás nagymesterei! -de legalább ne hisztiznének ha kritizálva lesznek és befagyasztják a hön szeretett és alig várt suskájukat..
Aki Én
,,Ezzel összefüggésben sajnálatát fejezi ki Szijjártó Péter magyar külügyminiszter 2023. február 13-i minszki látogatása miatt, amely ellentétben áll a Belarusszal és az Oroszország Ukrajna elleni agresszív háborújával kapcsolatos uniós politikával”

Inkább azt látom példanélkülinek, hogy egy (két) szervezet tagjának minisztere szembe megy a szervezettel, melynek tagja.
Meg azt, hogy „nyílt bírálatot intéz az EU egy tagállamának külügyminiszterével szemben, nevesítve”. Ahogy sokszor megtette, leidiótázta azokat.
Meg azt, hogy „nyílt bírálatot intéz" a komplett EU-val szemben, nevesítve annak vezetőit.

Az elvtársak nem bírják, ha egyszer visszakapják ezt, amit évek óta adnak.
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem...a kinga nevű román tehénre gondoltam...
csak úgy....
@KisTehen: baxod ökör, 0rbánéknál többet senki nem lopott , ezt a vak is látja csak ti idióták nem! -másokra mutogatva lopni, ez valami magyar szabadalom.. :)
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:43
Nem ő egy kis tehen nevezetü orbán pöcsét mindenáron szopó nagy marháról akart írni,nagyon helyesen.
gina
Szijjártó egy szarrágó becstelen szemét olyan mint az egész fidesz banda, ahonnan valamit várnak oda pofátlankodnak, alja sz@r pitiáner pojáca...de hát fideszes, hauug, sikamlós mint a zsiros elmebeteg fönöke
Nyírfa
Gál Kinga nem támogatja. Most mi lesz, EU? Tudod, mit? Majd én támogatom, én is magyar állampolgár vagyok, így jogot formálok az ügyeinkkel kapcsolatos szabad véleménynyilvánításra.
S ha már vélemény: Szijjártó Péter csak egy, a pályát elhagyó futballista, de nem külügyminiszter, még ha Orbán Viktor, aki a maga kegyelméből bitorolja a miniszterelnöki széket, ki is nevezte.
gina
@KisTehen: Te buzi primitiv kis köcsög mit ugatsz???, olyan buta vagy mint egy majom segg te szerencsétlen, elftársazol te 1 Bites és az egész szemét imádottjaid hasalnak nyalnak a ruszkiknak te proli cigány,, kussolj az jobb lenne,, sz@rba sem vesz itt senki, nem veszed észre te lefizetett kis pitiáner fidesz senki...
csak úgy....
@KisTehen: te mint elmebeteg nem égetheted magad mert nem veszed észre ha baromságokat hordasz össze! te fideszék szánalmas udvari bolondja! :)
Eladott Ország
Te kis seggfej. Foggal-körömmel véded a ruszki gazdáidat. Majd az kijevi perben is ilyen pofát vágj, légy szíves.
uploads.disquscdn.com/images/e344fb1a7251e195af191d2d80352f25b74d0225eda89aafbf516654e42967f1.jpg?w=800&h=774
Azt nem értem, ha annyira szeretnék a békét és a tárgyalásokat, akkor szinte folytonosan ingázni kellene Moszkva és Kijev között, kiaknázva a felettébb kifinomult diplomáciai tehetségét. De hát Kijevben még sosem járt, ellentétben Moszkvával, és ez elmond mindent a szándékairól. "Minket nem érdekel, hogy az oroszok mit gondolnak arról, amit mi mondunk, az sem érdekel, hogy mit gondolnak itt erről Brüsszelben" Egyrészt hazudik, de általában is legalábbis röhejes, hogy az ország első számú diplomatája abban látja a feladatát, hogy naponta világgá kürtölje, hogy szarunk rátok , csak a pénzetek kell. Tudjuk, hogy mi és kik vannak a háttérben. Egyértelmű:
uploads.disquscdn.com/images/bd8fdb707eb5a8a837fdb3f2fe206908802af26f6eeea144804ede03262043f2.jpg?w=800&h=673
Tuggyukkik’ golyóit szorongatja a Putyin. Tuggyukkik’ lopták szét ezt az országot. Hát nem „Prüccel”...
uploads.disquscdn.com/images/6fbeff3dd9a35801f8a01456afb8a775e0a998c43cbd390545cd870440625171.gif?w=800&h=248
Mivel tölti egy általános gyerek, azt az idejét amit nem tanulással tölt...
coub.com/view/1lni6x
Eladott Ország
balos
Azért már régen "látni" kellett volna,hogy a geciék keleten érzik valakinek magukat,mert a nyugat az nem járható út a kultúrháknak!Minél előbb kibaszák a vezetőinket velünk együtt annál előbb lehet újjá építeni amit elbasztak!
jáger laszló
1 díszpolgárról mindez immár lepereg ,mint vakolat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:54 ☻ Tőled nem feltételezem, mert úgysem tudnád felfogni. Legjobb lenne, ha innen távoznál és inkább az orbánjugendi fidelitas konzervatív-keresztény nemzethy' egyetemen palléroznád, barázdásítanád az agyadat, az való neked.
A legtöbb ember azt gondolná, hogy az elmúlt években a legtöbbet mosó testrész a kéz. Pedig valójában az agy volt az! Az viszont alapos mosáson esett át! De csak annál, akinek ez kényelmesebb volt, mint gondolkodni!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/284952800_2108485832689473_3233665331415689981_n.png?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=nzVMc4gvlc0AX8_NOGz&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDpPmlTP5SZLe50JyRXsTWMCNeRDB0-ZdbrGA6aNGzezA&oe=64189821
csak úgy....
@Őrnagy: "Németország külügyminisztere nyíltan kijelentette, hogy nem érdekli a német választók véleménye" ezt te honnan szeded, mondta a fidesz? -te vevö minden hazugságra?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 12:07 ☻ Magyarország az EU és a NATO tagja, erről népszavazás útján döntött! A bűnöző , szélhámos
és politikai prostituált román cigányod és bandája ezt ugyan nem szavazta meg, de Magyarország nem azonos a kolostorgecivel, akinek börtönben van a helye a sleppjével együtt! Ha nem tetszik takarodjatok a ruszkikhoz és a kipcsakok földjére míg nem késő!
uploads.disquscdn.com/images/3e73b32d0a9e78bb4aa60ec2dc1e022f497c6795193fde5ef048d89a9739e52d.jpg?w=800&h=500
Béla333
De a neki kitüntetéseket osztogató Lavrov és Putyin nagyon örült neki és ezeknek ez mindennél fontosabb!
Hazaáruló aljas szemét banda!
ómió
Fújnak rá a korruptbolsi brüsszeli efftársak?! Hát, ez "nagy baj"!
namihami
Azonnal berendelni őket és lebarmolni! Nehogy már ahhoz a sok brüsszelihez kelljen az Egyetlen, a Mi, a Sokszorosan Kitüntett Hisztipetinknek igazodni! Elvégre ő nem akárkitől kapja a helyes útra való irányítását!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 10:03
A te bimbódat egy nagy bika szívja kis tehen.Valami józsi nevü.HAHAHA
csak úgy....
@Őrnagy: 12:29 te egy ritka buta fax! te minden hazugságot beveszel amit az m1 és a hazug fidesz terjeszt! itt élek több mint 34 éve németországban de ennyi hazugságot mint most még a rohadék komcsik sem terjesztettek no. ról ! húgyagyu gyagyás a kurva anyád átbaxható idióta,bunkó,proli kölke!
jáger laszló
Peti ettől nem esik kétségbe!!
Oda megy ahová akar!!
1NLŐre nem az EP-t képviseli!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
ez a gàl kinga ,, magyar ,,vagy román ?
Juhász István
Mindenesetre kivett pár küllőt abból a KERÉKBŐL, amelyik az EU- s pénzek irányába vitte / volna / Magyarországot. Menjetek, tárgylgassatok Minszke, a Türk Tanácshoz stb. Fel kellene keresnetek Észak- Koreát, ahol fontos szövetségesre lelhettek. Kihagytam valamelyik FONTOS országot ? Ja, és VÁROGASSÁTOK az EU polgárainak az adójából összedobott pénzt, hátha megjön. Előbb jön meg a tarajos MENZESZE...
Németh István
@Juhász István: már neis haragudj, de hogy mondhatsz ilyet, hogy kivet néhány küllőt a kerékből > amikor a győztesek fölényével akarja magukat kiszoolgáltatni a moslék alapvetően német-francia uralmú Eu. >> amiért fizetnie kelene nem fizet! zsarol Valójban elakarja lehetet-leníteni a magyar hont! Az élelmiszeripart, az iparunkat, az infrastuktúráinkat uralni akarja, nem konveniál elfogadniuk, hogy talpraállt a gazdaságunk és nem a seggkinyaló, országkiárusító gyurcsány-bajnai vezette ország működik, nem szálltunk bele a háborús aljasságaikba anem vagyunk háborús bűnösök velük együtt! Látja és érzékelteti, hogy a nató bővítése potenciális világháborús veszélyt jelent! Mintegy harapófogó a svéd-fin nató aktivítás! Legyen eszed!! Igazából nem is csodálkozom a > @Nessy: @kulabombaafityiszre: @csak úgy...: @jáger laszló: @Clavigo: dumáin, ők a megszokott színten vannak! >>mert csaka hülyék nem fogják fel hogy 13 év alatt egy szarbalökött országból a sok szemét belső ellenség hazaárulása az eu. vezeté-sének aljasságai ellenére a hazánk polgárainak léte, jövője ezzel a kormánnyal biztosítva van! Nem a hazugságokra és aljas nemzetellenes - önös érdekű pártkatonák uralják a nemzet veze-tését hanem a nemzetért tenni akaró, tenni tudó és kiválló eredményeket produkáló vezetése van!
De a lényeg>> az usa-nató aljas moslék armadája takarodjon Európából, az Eu. moslék veze-tése a börtönbe - akasztásilag! ((mit is keresnek a 11 $ milliárdos drónjai az európai Fekete tenger orosz övezetű légterében >> pl, mióta határos a Fekete tengerrel, de akára Földközi tengerrel az usa? > és ez csak egy a sok egyéb szemétségből! csak úgy!!!))
simmering73
@KisTehen: Kinyitották az istálló ajtaját? Elbődült a vezértehén. HAHAHA
terlasz
Kirúgni kéne az ilyen áruló mocskot, de azt nem tehetik meg, ezért aztán csak bírálat eszköze marad.
Németh István
@Nessy: mocsok tetű! gondolkozni képtelen vagy! Ti meg a faszszopó töketlenek a magyar nemzet a magyar polgárok kiírtói >> @simmering73: @m73: @terlasz: @gina;> hazaáruló moslékokként romntjátok a KÖZ levegőjét! Hányadékok!
Nem is foglakozom veletek az értelmi, gondolkozási szintetek kb. a pincében nevelt gombák közt humuszt-szaró földigiliszta szintjén van!
A lényeg, hogy az usa-nató armada takarodjona kurva anyjába >>ugye nem vietnámban van, vagy kambodszában, esetleg afganisztánban, stb, hanem EURÓPÁBAN > bizony > ahol semmi keresni valója nincs ugye a Warsói szerződés megszünése után pláne! Az Eu. vezetése a bör-tönbe > aksztásilag! >>veletek együtt! barom állatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.