Mindenki fejébe beégett az a mémmé vált a pillanat, amikor Gyurcsány szorosan ölelgette a frissen beiktatott képviselőnőt, nem is akárhogy. Gyurcsány ugyanis egy különös fogással úgy ölelte át a képviselőnőt, hogy annak mindkét kezét hátratolta, a vállába hajolt, és hosszan súgott valamit a fülébe. A helyzeten láthatóan meglepődtek az azt közelről szemlélő kormánytagok, Orbán Viktor miniszterelnök például kajánnak tűnő mosollyal nézte a jelenetet.

Nagyon kiakadt a Gyurcsány által ölelgetett Ráczné Földi Judit – Az utcán "üldözte" őt a Hírtv és a Telex, szerinte "abuzálták" az újságírók kérdéseikkel

Fotó: Facebook/Hoppál Péter

Ráczné Földi Judit– akit Gyurcsány Ferenc nemrég kínosan hosszú ideig ölelt a parlamenti ülésterem kellős közepén, és aki szerint a Momentum elvette tőle élete egyik legszebb napját – most úgy érzi, már nemcsak a Momentum, de a HírTv, sőt a Telex áldozata is lett – fogalmazott a 444. hu.

Ráczné Földi Judit a DK csütörtök reggel kiküldött sajtóközleményében számolt be minderről.

Olyan dolog történt velem tegnap, amit sosem gondoltam volna. Részt vettem a DK március 15-ei ünnepi rendezvényén az Egyetem téren. Felemelő volt a több ezer ember jelenléte, de hiába volt hideg, nekem hamar melegem lett

– írja Ráczné Földi Judit a sajtóközleményében, aminek az alábbi címet sikerült adni:

Abúzus a nemzeti ünnepen?

„Ahogy megérkeztem a környékre már jött is elém a propagandasajtó és a színpadig kísért a HírTV egyik embere, ugyanazt a kérdést hajtogatva megállás nélkül: zaklatásként, abúzusként éltem-e meg Gyurcsány Ferenc elnök úr ölelését a parlamenti eskütétel után?”

De ahogy írja, „ez még nem nagyon lepte meg”, mert „a Hír Tv sok éve ezt csinálja, számukra ez az újságírás”, az már inkább „megepte”, ami a rendezvény után történt.

Ezúttal a Telex szegődött a nyomomba, és ugyanazzal a stílussal, ugyanazzal az egy kérdéssel, mint egy órával korábban a fideszes propagandasajtó munkatársa

"Az autóig kísért, kínos közelségben, és erőszakosan folyamatosan ugyanazt kérdezgette, mint a HírTv-s kollégája. El sem akartam hinni, hogy ez megtörténik.”

Ráczné beszámolójában ezután úgy fogalmaz: „Pontosan tudom, hogy a sajtó dolga, hogy kérdezzen. Ha valaki, akkor én aztán az elmúlt időszakban különösen megtanultam azt is, hogy nekünk politikusoknak pedig sokkal többet kell tűrni”. Ezen a ponton pedig nyilván mindenki érzi, hogy Ráczné egy hatalmas „DE”-vel folytatja, és tényleg:

De, hogy a nemzeti ünnepünkön ugyanaz az egyetlen kérdés érdekli a Hírtv-t és a Telexet, ráadásul egy olyan kérdés, amit már több helyen megválaszoltam, az elgondolkodtató

Írását végül azzal zárta, hogy Gyurcsány Ferenc baráti ölelését nem élte meg abúzusnak, és itt egy újabb „de” következett:

De amit ma a Hírtv és a Telex csinált velem utcai üldözésben, érezhetően azzal a céllal, hogy egy újabb kínos lejárató anyag készülhessen rólam, azt valóban zaklatásnak éltem meg!

Forrás: 444.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezt nagyon megtanulták a kormánypárti politikusoktól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:37
Aztán hol olvastál gratulációt ebben a cikkben te kis féreg hazudozós troll?
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 09:50
Majd ha a hir tv a kormánypárt politikai szinvonalát kritizálja seggnyalás helyett,akkor talán igaz lesz az írásod.
Aki Én
Ezt nagyon megtanulták a kormánypárti politikusoktól.
csak úgy....
ferkó baromságainak se szeri se száma..., ferkó egy fura pötsch, ha valaki arra gondol,hogy ferkóval az élen 0rbánt fognak dönteni az nagyon naív! ferkónak ez a mostani helyzet ideális,tud szerepelgetni amit szeret és semmi felelöség!
nem értem ,hogy dobrev miért nem hajtja haza a konyhába a hátramozdító,kelekóty urát?
Csizmás Kond
Feri csak személyesen meg akarta erősíteni és nyilvánosan megmutatni hogy az a nő a saját rabszolgája.
Nyírfa
Amennyiben ez igaz, akkor a telexen csodálkozom, de majd biztosan reagál az újságíró.
Ami viszont kikívánkozik belőlem: Földi Judit akkor sem rokonszenves ember, ha ártatlan az offshore-vádban. És: egyre kevésbé tetszik a DK.
jáger laszló
Javallom
Hagyja szó nélkül,mert minden szó fölösleges!!!
csak 1 jó tanács
barátilag
J.L.
csak úgy....
@vacsi: nektek mindenki kelekótya aminek nincs fidesz szaga! -pavlovi reflex :)
Nyírfa
@vacsi: 10.44

Te maximum cselédlány lehetnél Dobrev Kláránál, ami a képességeidet illeti. De inkább a közelébe sem engednélek.
csak úgy....
@Maccska: téged is a nejed irányít? reggel ideület,hogy nyugta legyen töled.. ,persze mindíg elfelejtem,hogy neked tibim már nincs is nejed, na meg senkid nincsen, csak a hazudozós , nagyotmondós,fellengzös léted! 0rbánnak van pedigréje? :)
csak úgy....
@Maccska: de a komcsi párttitkár gyözöbácsi, szintén volt komcsi fia ,akit nemzetbiztnságilag nem is vizsgáltak, csak annyit tudni róla ,hogy spicli volt az "átkosban" , ö lehet magyar miniszterelnök! :) ez nagyon érdekes és érthetetlen töletek, ti akik állítólag elítéltek mindent és mindenkit aki komcsi volt!
csak úgy....
@Philip Marlowe: szerinted kálmán olga buta? -földhöz vernéd a segged örömödben, ha annyi eszed lenne,mint annak a csajnak, te bimbó! :)
csak úgy....
@Maccska: miért van az,hogy fontos kérdésekre töled sose jön válasz , csak baromságokra?
jáger laszló
A fidex már teljes gőzzel az a társadalmat építi ahol polgárai már a társadalmi javakból szükségleteik,,mondhatni igényeik szerint részesülnek!!
Ezt próbálja +valósítani több-kevesebb sikerrel
Hangsúly most az igényeken van ami szinte kielégíthetetlen személyes szinten!!
Ennek a formációnak a leánykori neve a
kommunizmus
Mostanság a kommunizálás van napirenden!!!
Ez 1 közbenső állapot!!
csak ennyi
barátilag
jL.
Emmersson71
@KisTehen: Már válaszolt korábban, csak az idióták - mindkét médiumnál - nem tudnak olvasni!
Nyírfa
@jáger laszló: 11.39

Azt hiszem, inkább kevesebb az a siker mint több. Hiába nemesek a gondolatok - és/vagy a szavak - , ha nincs képesség, valódi akarat a megvalósításukra. Ez utóbbiakat én most nem látom a DK-ban, olyannyira nem, hogy már Klára hitelességét is megkérdőjelezi a párt politikája.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 10:08
A telex megalakulása óta gyúcsányozik,tehát elég furcsa,mert ellenzékiként gyúcsány útáló,mint a 444.
Ők tudják miért.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:32
Pont azaz igazság,többször nyilatkozott ezzel kapcsolatban,és már nem volt kedve elismételni megint.
ómió
Hát, ha még az "efftársi módit" se ismerik, akkor, jogos!
jesz
ezna kép(jelenet) a Parlamentben nagyon visszatetsző...egy kocsma udvarán már nem annyira...
Undorító ez a Gyurcsány, akárhogy is magyarázz a magyarázhatatlant...

Remélem ráég ez is...
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 14:07
Megjöttél te efftársi módi hülye:
jáger laszló
Fidex szerint a Feri a parlamentben szexelt!!!??
Hát van akinek a fantáziája túl élénk azt hiszem!!!
Csak ennyi barátilag
J.L.
ómió
@kulabombaafityiszre: Felébredtél, bolsiék fajkreténje!? És még az efftársi önmagatokra is ráismertél?! Akkor, ugye, ez mára a "teljesítményed maximuma"?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:35
Menjél aztán efftársiasan szopd le a kommunista orbán gazdádat te köcsög ómió.HAHAHA
ómió
@kulabombaafityiszre: Te se vagy képes a kommunista magadéi, az efftársaid felismerésére, bolsiék fajgörénye!? Még akkor se, ha éppen a főbolsi Böszme gazdád ánuszából röfögöd az efftársi Internacionálétokat!? Tudod, pont úgy, ahogy most legutóbb az Egyetem téren röfögték ezt el - talán éppen veled együtt - az efftársaid Böszme gazdáddal egyetemben márc. 15. alkalmával! Igényelj magadnak donor kutyaagyat - az mindig képes az övéi felismerésére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.