Ezúttal a szocialistáktól igazolt politikust Gyurcsány Ferencék pártja: Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke és polgármesterjelöltje is átlép a DK-ba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
az mszp gyurcsány kiválásával lenullázta magát...
Eladott Ország
"Az Egyesült Államokban két nagy párt van a republikánusok és a demokraták. Miért kettő? Számtalan kísérlet történt más pártok alapítására, e pártoknak azonban sohasem sikerült győzelmet aratniuk a választásokon, újra és újra helyreállt a kétpártrendszer. Valószínűleg azért, mert az Egyesült Államok társadalmát rendkívül sok politikai, etnikai, vallási, regionális és gazdasági érdekellentét osztja meg. Az a párt, amelyik csak egyetlen csoport vagy régió érdekeit kívánja képviselni, nem remélhet győzelmet: a választási eredmények ugyanis nem az arányos, hanem a többségi képviselet elvei szerint alakulnak ki. Ezt nevezik Máté-effektusnak, arra a bibliai idézetre utalva, amely szerint.
"akinek van, annak adatik (…) de akinek nincs, az is elvétetik tőle, amije van."
(Máté evangéliuma, 13:12)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.