A kormány továbbra is maszatol.

Újabb céldátumot tűztek ki a kormánypártok a svéd és finn NATO-csatlakozás ratifikálására. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Fidesz március 31-re tolja a két ország felvételét támogató előterjesztés parlamenti megszavazását, írja a hvg.hu a csütörtöki házbizottsági ülésről szerzett információira hivatkozva.

Balla György a svéd és finn NATO-csatlakozásról: "Brüsszel hazudik, mint a disznó"

Fotó: Facebook/Balla György

A már tavaly nyár óta tartó halasztgatás legújabb fejezetét Balla György, a Fidesz frakcióvezető-helyettese most azzal magyarázta, hogy

„Brüsszel hazudik, mint a disznó”.

Hogy ez, ha még igaz is volna, hogyan függene össze a svéd és finn NATO-tagság kérdésével, azt talán maga Balla se tudná elmagyarázni: a NATO és az EU két, egymástól független szervezet, bár tény, hogy a NATO-ban is vannak EU-tagállamok, és az EU-ban is vannak NATO-tagállamok, ahogy mindkét szervezetnek vannak tagállamai, amelyek nem tagjai a másiknak.

A kormánypártok korábban már jóváhagyták, hogy a parlament a március 20-i héten szavazzon a NATO-bővítésről, hogy miért kapott gellert a dolog, arról a 444.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: 444.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hogy hazudik egy disznó? Röf - röf helyett Cöf-Cöföt mond?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Ideje már,,hogy dolgozni indulj...( a muterodat tedd ki a sarokra... )...Tedd magadat hasznossá valahogy,,,,ha már egyszer bejutottál a határon.,,,bozgor.
puszt
A gyökerek mélyen beleásódtak a fidesz féle termékeny talajba... Nem lehet ezt kiirtani... most, h fogy a szajré, egymást licitálják felül, h tessék a főnöknek.
ómió
@Eladott Ország: Orbáni hazugságról hazudozol? De legalább (a gazdádról mintát véve) "reggel, éjjel, vagy este" teszed!? Nehogy kiess az "efftársi időzítésből"! Ahhoz meg, hogy valaki lásson, idiótája, nem vaknak kell lenni, elég, ha az érintett a tetves bolsiságát levetkőzheti! Tudod! Azt, ami neked soha nem sikerül! A viking efftársi mocskolódásról meg ne engem kérdezz, nem én vagyok a viking mocskok krónikása! Ennyit nem tudsz, bolsiék fajkreténje?! Kérdezd a kiküldöttek valamelyikét, náluk ez listázva volt!
ómió
@Nessy: A "fogadj Isten", a "gyengébbek" - így a maga - kedvéért is, nálam nem a bókra, hanem az "adjon Isten"-re hajaz!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 07:12
Nem lop hanem kap,és nem az ep hanem egyes képviselői az epnek.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 07:54
A királyi többesed szerint akkor magyarország lop?Tehát te is lopsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.