Szerinte igazságtalanul ítélték el, ő még mindig ugyanaz az ember, aki 2001 augusztusában Mádl Ferenctől és Orbán Viktortól, 2006 márciusában pedig Sólyom Lászlótól és Gyurcsány Ferenctől kapott kitüntetést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Szerintem nagyon kritikus magával szemben, mert azt gondolja, hogy aki bűnöző az nem lehet az állam , a kormány vagy az önkormányzat kitüntetettje.Bár a büntető ügyéről igen keveset tudok, mert részletesen nem jelent meg ,hogy hogyan követte el a bűncselekményt amivel megvádolták.Én is azt gondolom, hogy nem ő lopta az áramot, és azt sem gondolom,hogy ő adott egy műszaki embernek utasítást,hogy oldja meg ezt a "problémát". Azt gondolom, hogy L.Lajcsi egész életét a muzsika , a zenei megjelenés foglalta le, és most felháborodott azon amit megállapítottak róla.Ezt módját választotta a tiltakozásnak , mert már nem maradt más mód erre.
Qqberci
@drrotf: Lajcsi valakinek nagyon útjában volt vagy nagyon kellett volna a lakóparkja, lehetőleg ingyen. Amit eddig kivirítottak, az nagyon kétséges, tisztességes bíróság előtt nem állna meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.