Egy alkotmánybíró neve is előkerült a Schadl-ügyben, az ügyészség nem indult el ezen a szálon – derült ki Hadházy Ákos legújabb posztjából.

"Ez egy kiterjedt bűnszervezet, amelynek a feje Rogán Antal" – Hadházy szerint egy alkotmánybíró neve is előkerült a Schadl-ügyben

Fotó: atv.hu

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő friss Facebook-posztjában számol be arról, hogy "megdöbbentő részletekre" bukkant a Schadl-ügy nyomozati anyagai között. Ezekben kétszer is előkerül ugyanis Czine Ágnes alkotmánybíró.

Újabb megdöbbentő részletekre bukkantam az úgynevezett Schadl-ügy nyomozati anyagai közt. Azt eddig is tudtam, hogy ez egy kiterjedt bűnszervezet, amelynek a feje Rogán Antal, de egy gyanúsítotti vallomásban még egyértelműbb utalást találtam: Schadl és társai konkrétan azért térképeztek fel egy céget, hogy megszerezzék azt, mégpedig a „Rogán Antal féle üzleti kör” számára. És ki végezte ezt a feltérképezést? R. Róbert főkolompos egy újabb „fia”, vagyis Fiedler Bálint végrehajtó, aki a valóságban Czine Ágnes alkotmánybíró gyermeke (az alkotmánybíró asszony lánya is végrehajtó, vannak ilyen véletlenek)

- kezdte posztját Hadházy.

A független országgyűlési képviselő hozzátette,

Czine Ágnes neve előkerül egy másik szálon is, ami legalább olyan durva, mint Rogán ügyei. Schadl György és társasága (köztük Koller Dávid, „a felszámolók királya”) belefolyt egy felszámolási ügybe is, amelyben egy bank futott a pénze után, mert nem vették nyilvántartásba egy felszámolás alatt álló céggel szembeni követelését. Ment az agyalás, hogy mit lehetne tenni, mire R. Róbert közölte: hát miért nem szóltak, hiszen ő el tudja intézni, hogy a Fővárosi Ítélőtáblán a bank számára kedvező ítélet szülessen. „Nem is kérnek sokat a bírók” – állította R., aki szerint 10 millió forintot kellett volna fizetni. Az eljáró tanács egyik tagjával pedig ki vette fel a kapcsolatot? Czine Ágnes alkotmánybíró.

A független országgyűlési képviselő szerint

az egyetlen pozitívum ebben a történetben, hogy a vallomás szerint a bűnözők nem jártak sikerrel, mert a megkörnyékezett bíró nem tudta meggyőzni a másik kettőt, hogy változtassák meg a korábbi döntést.

Az viszont Hadházy szerint

megmagyarázhatatlan, hogy az ügyészség miért nem lépett ezek után a vallomások után, miért ragaszkodik ahhoz, hogy ez az egész csak Schadl Györgyről és Völner Pálról szól. Mert valójában a szálak nagyon magasra vezetnek!

Forrás: mfor.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
@Philip Marlowe: Amikor egy bírónő a fővárosi törvényszéken akadékoskodni merészelt Schadl György ügyei miatt, az érintett "szájbabaszott fika bíró"-nak nevezte az illetőt, és megkérte annak főnökét, hogy rúgja ki!
A főnök sajnálkozását fejezte ki atekintetben, hogy a bírókat, például ezt az említett "szájbabaszott fika bíró"-t se lehet "csak úgy" kirúgni, de megígérte, hogy gondoskodik arról, hogy "ne érezze jól magát".
Szóval ha ez nem szervezett bűnözés, bűnszervezet (ilyenkor egy t), akkor mi a szentsz@r, tessék már mondani?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hullaházy efftárs már megint meghazudja nekünk!?
nyuggerpasi
Hölgyek és urak! Magyarország 33 éve politikai,gazdasági és erkölcsi fertő.Azzá tették a rendszerváltóknak mondott,valójában módszerváltó pártocskák vezetői,Antalltól-Orbánig. Ezen változtatni demokratikus módon nem lehet,mert akiknek a változtatást szervezni és vezetni kellene,azok is az ország kirablói között vannak.
jáger laszló
Ő a magyar keresztapa!!??
Pedig senki nem hinné L!!Olyan becsületesnek tűnő képe van!!!???
Én most is kételkedem,hisze ő a kormány tagja!!!??
Hát remélem nem csalódom benne!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
bence
Ilyenek hemzsegnek a fideszben ! Az egész vezérkar ilyenekből áll !
percsi
@Istenakinincsen: a szokásos: 20 millióból 19,9 millió szétosztás!
A vh.-k a magyar családokat, a bűnszervezet többi tagja a "köz" pénzt-vagyont fosztogatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.