Tasnádi László – egykori III/II-es operatív tiszt, Pintér Sándor belügyminiszter volt államtitkára – cége maga mövé utasította a Fidesz első számú biztonsági cégét a VALTON-SEC Zrt.-t, és ismét megnyerte a Nemzeti Emlékezet Bizottságának Hivatala által személy- és vagyonvédelmi szolgálatra kiírt közbeszerzési pályázatát.

Egykori III/II-es tiszt cége lesz a kommunista múlt feltárásán dolgozó intézet őrzője

 Tasnádi László cége őrzi a Nemzeti Emlékezet Bizottság Huvatalát – Fotó: MTI

A 2021-ben 5,4 milliárd forintos forgalommal büszkélkedő ESG Holding tulajdonosa a BLK Corporation Kft. nevű cégen keresztül Tasnádi László volt III/II-es operatív tiszt. Az ESG 61,5 millió forintos ajánlattal győzött, ennyiért őrzi a Nemzeti Emlékezet Bizottság Hivatalát, ad recepciós és portaszolgálatot munkaidőben, járőrözik munkaidőn túl az épületben – számol be a 24.hu.

A gazdasági portál emlékeztet rá, hogy a Nemzeti Emlékezet Bizottság törvény szerinti feladata a kommunista diktatúrával kapcsolatos állami emlékezet megőrzése, a kommunista diktatúra hatalmi működésének feltárása, a kommunista diktatúra idején elkövetett, el nem évülő bűncselekmények elkövetői körének felderítésében az együttműködés az ügyészséggel.

A testület munkáját segíti az a hivatal, amelynek személy- és vagyonvédelmi közbeszerzését most megnyerte az ESG Holding. A közbeszerzési eredményhirdetésből az is kiderült, hogy a hivatal minősített adatot kezelő szervnek minősül, biztonsági területként titkos ügykezelő (TÜK) helyiséget üzemeltet. A minősített adat védelméről szóló törvény 10. paragrafusában foglaltak szerint a biztonsági területre csak személyi biztonsági tanúsítvány birtokában engedélyezett a belépés.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Minden területen a kecskére bízzák a káposztát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Abszurdisztánban a korrupció résztvevői vizsgálják ki a korrupciót, és III/II-es ügynökök vizsgálják ki az ügynökmúltakat, bár az ügynök akták feltárásától fosnak, a legfőbb ügyész meg bevédi a fidkány bűnözőket.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen hazug, bűnöző kormányra képesek szavazni embernek látszó szardarabok.
jáger laszló
Ők tudják a legjobban,mit is kell őrizmi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
Én csak " Földy Gábor " társadalmi együttműködő aktájára lennék kíváncsi ..
Nyírfa
Remélem, nagyon-nagyon, hogy minden fontos irat , lehetőleg eredetiben, ki lett mentve az I. fidesz-kormány előtt, mert bármikor készek voltak, készek ma, és készek lesznek mindenkoron a történelem meghamisítására, koncepciós perekre, rágalmazásokra, a legaljasabb tettekre, egészen a hazaárulásig.
human
Minden területen a kecskére bízzák a káposztát.
Eladott Ország
Azt zúgja az erdő azt zörgi a haraszt, nem lesz mindíg király a felcsúti paraszt. Még ha paraszt volna, de egy hazug, tolvaj putriszökevény. A parasztokra nézve azt hiszem sértő a hasonlat. Ide a tapló illene jobban.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/335636787_729368982001330_4703665569218809442_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=VHGOBhKD0JAAX-mQjhy&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCbrokhJBHIxVA7SicQW6WMqIZ8dlCHbOzoDRZjEhaMCQ&oe=64196946
namihami
A volt III/II-es? A többévtizedes szakértelem meghozza gyümölcsét! És nem is akárki keze alatt!
A ""Szakértelem Kormánya"". Ők mondták...
Yoda69
Hat nem csoda, mivel a fideSS tele van ex-kommunistaval es besugoval. A fejetol buzlik a hal, orban is kommunista volt es besugo. Ha rajtuk mulik, nem hogy nem hozzak nyilvanossagra az ugynok aktakat, de meg is semmisitik oket egyszer, s mindekorra torolve a multjukat.
ómió
Miért? Jobb efftársat ajánlanátok rá, efftársak!?
Eladott Ország
Erre szokták mondani, hogy bele lehet szarni.
Aki Én
@Maccska: konkrétan több komcsi van a fidesz-kdnp-ben, mint az ellnezékben összesen.
@ómió: nála jobbat, balfasz? Fidesz komcsinál nincs jobb nektek, te buta balfasz.
Yoda69
@Maccska: Te meg ugy hazudsz mint egy kommunitasta.
orban a Kommunista Ifujasi Szovetseg (KISZ) egyik titkara volt. Ez mi ha nem komcsi mult?
Besugonak meg katona evei alatt szerveztek be, bar jollehet vegig inaktiv volt. Bar szerintem nem rajta mulott, mert az ilyen ketszinu szarjancsik mint orban siman bekopnek meg a szuleiket is, aha arrol volna szo.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.