A nem váltó ovisokról meg lehetett kérdezni a lakosságot, erről nem. 

„Akarja-e Ön, hogy Győrben akkumulátorgyár létesüljön?”

– tette volna fel a kérdést a népnek Pollreisz Balázs MSZP-s önkormányzati képviselő, ám a helyi választási bizottság elutasította a kérdések hitelesítését, tudatja az ugytudjuk.hu. A bizottság szerint a kérdés nem elég egyértelmű, ráadásul a hely- és időbeli meghatározás is hiányzik belőle. A „Győrben” szerintük túl pongyola.

Győrben is keresztbetettek az akkumulátorgyárról szóló népszavazásnak

Fotó: 123RF.com

Szerintük nem elvárható a választópolgároktól, hogy ismerjék egy akkumulátorgyár hatásait, amelyek vizsgálata nem is az önkormányzat, hanem a kormányhivatal hatáskörébe tartozik. Ezért a közgyűlés sikeres népszavazás esetén sem tudná, milyen döntést kéne hoznia.

A győri közgyűlés tavaly szeptemberben szavazta meg, hogy kisajátíthatnak és ipari területté minősíthetnek 400 hektár szántóföldet Győrszentiván környékén. Ezzel a város legnagyobb ipari fejlesztése indult meg, ahol a gyanú szerint a Volkswagen tervez akkumulátorgyárat építeni. A beruházásról és a tiltakozásokról tavaly szeptemberben készítettünk videót.

De nem ez volt az egyetlen kérdés, ami piros jelzést kapott, hogy mi volt a másik, és miért hasalt el, a 444.hu cikkében olvashatják. 

Forrás: 444.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Szijjártó a németeken és a franciákon gúnyolódik: "Ha ezek után bárki a magyar jogállamiságot kritizálja, nevessük ki együtt!" Most akkor mi van futsalos csirkefejű?!
Eladott Ország
@Qqberci: ma, 07:19 ♦ A "vas és acél országa" leszünk vasérc ( kis mennyiségben Rudabánya) és villamos energia nélkül.
gina
Ezért Szijjártó röhög a nyugaton, hogy ott nincs és ez neki egy szabad ország te elmebeteg buzi patkány,, nektek fidesz és kormánybanda van szabadság, azt tesztek ami nektek jó , a nép kussolhat. ez az Orbáni szabadság mocskos maffiózók
gina
@ómió: Te emberi nulla, te aztán megmondod mit kll tenni ,,te rohadék provokáló patkány, mennyit fizetnek ezért te mocskos seggnyaló
Nessy
Népszavazás csak és kizárólag arról lehet, amiről Orbán megrendeli! Az ellen, akármilyen ostobaság is, nem tiltakozik a "független" választási bizottság.
ómió
@gina: Szarkupac efftársnő! Már bugyogsz? Rothad az efftársi egód?! Túl rég tojt ki téged Böszme gazdád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.