A külügyminiszter elvárja, hogy a magyarok ügyeibe senki ne szóljon bele - hiszen lám: mi sem szólunk bele a németekébe és a franciákéba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nem tudom, miről beszél. Ami nincs, azt nem lehet kritikával illetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Nem tudom, miről beszél. Ami nincs, azt nem lehet kritikával illetni.
csak úgy....
ha a fidesz média hazugságokat terjeszt más országokról, akkor az szerinted pötyi nem a másoknak az ügyeibe való belepofázás? -te berendelösök gyöngye...,te földíszített ruszki karácsonyfa!
lusta
Szíjj Ártó Panama Pubi valami bővebbet is elárulhatna nekünk. Mondom nekünk, mert a nemzethy matyar gyapjasoknak ennyi bőven elég.
Nessy
@Nyírfa: Nekem is ez jutott eszembe! nem létező dolgot nem lehet kritizálni! Tényleg, kormányunk senki belügyeibe nem szól bele. Itt autonómia, ott nyelvtörvény, amott keresztények védelmének követelése! Most épp a svédeknél még nem tudják miért, de a NATO csatlakozását nem szavazza meg a fidesz frakció! Az állandó, államoktól való tisztelet követelés már hab a tortán!
Nyírfa
@Nessy: A kurdok nem fogják megköszönni Orbánnak, hogy Erdogan elvárásának megfelelően terroristáknak nyilváníttatnak, ennél fogva kiadhatóak a török hatóságoknak. Sok kurd él Ausztriában, a többségük tanul, és olyan kulturáltak, amilyen az Orbán-féle népség sosem lesz. Most majd elkerülik a hazánkat.
Együtt tüntettem velük, amikor Erdogan itt járt. Ha láttál már szép embereket...

Azt hiszem, már nincs ország - a türköket is beleértve -, amelyik ne pukkadozna a nevetéstől Szijjártó háta mögött. Orbánról nem is beszélve. Nagyon gáz kormányunk van.
Nessy
@Nyírfa: A levelezőtagozatosokkal , saját törvényükkel együtt 49 - 50% = 2/3 . Különben is legutóbb 97% "egyetértett" velük!
Nyírfa
@Nessy: Tényleg a történelem szeméttombjára valóak, és oda is kerülnek. 97 %-ban.
Nessy
@Nyírfa: A próféta szóljon belőled!
gina
Csak ennyi te elmebeteg spárga tarzán... „Ha korrupt vagy az EP-ben, börtönben végzed, ha a magyar kormányban, miniszterelnök leszel”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.