Két példát is említett a gyűlölt Nyugatról, amibe most megpróbál belekapaszkodni.

Szijjártó a németeken és a franciákon gúnyolódik: "Ha ezek után bárki a magyar jogállamiságot kritizálja, nevessük ki együtt!"
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Tegnap Franciaországban parlamenti szavazás nélkül módosították a nyugdíjtörvényt, amihez természetesen nekünk semmi közünk sincs, mert nem vagyunk franciák

- írja Facebook-oldalán Szijjártó Péter.

Majd így folytatja: "ma Németországban feles többséggel megváltoztatták a választási törvényt, amihez természetesen nekünk semmi közünk sincs, mert nem vagyunk németek".

Na, de Barátaim, ha ezek után bárki a magyar jogállamiságot kritizálja, nevessük ki együtt!

- biztatja híveit a külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: Facebook

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Szijj Ártó Petike! Jogállamiság itt ??? Ezt hol olvastad? Tájékozódhatnál országunkon belül!?...bár te mint külügyminiszter nem is vagy kíváncsi a Magyar valóságra:( Jól jövedelmez neked 0rbanisztán maffiaállama ugye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
Szijj Ártó Petike! Jogállamiság itt ??? Ezt hol olvastad? Tájékozódhatnál országunkon belül!?...bár te mint külügyminiszter nem is vagy kíváncsi a Magyar valóságra:( Jól jövedelmez neked 0rbanisztán maffiaállama ugye?
verőce21
Nemhiába volt Miniszterelnök Úr a gyászszertartásukon...?
- Amit még Apponyi gróf említett...
Istenakinincsen
@KisTehen: Mi a képmutatás te marha? Nem kell ehhez Brüsszel!
Cucika
Látod Szijjártó kezdenek tanulni tőlünk, hiszen mi ebben is élenjáró vagyunk. Itt rendeleti kormányzás van. Senkinek nem kell semmihez hozzájárulni. Amit este eldöntenek az másnap érvényben van. Mivel itt az országgyűlésben is kétharmados többség van. Könnyen nevettek másokon. Itt nincs jogorvoslat itt nincs értelme a tiltakozásnak itt nincs értelme a más véleménynek. [
jáger laszló
Sándor,József,Benedek
zsákba hozza a meleget!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Te barom szarrago! Mielott halalra rohogod magad, azert ne felejtsd el, hogy ti mindenfele egyeztetes nelkul emeltetek 65 evre a nyugdij korhatart, es mar belengettetek a 70 evet is. Holott most jott ki, hogy a magyar ember atlageletkora csokkent es a legrovidebb az Unioban! Egyertelmu hogy arra hajaztok, hogy ne kelljen nyugdijat fizetni.
terlasz
Nem ismerem a német vagy a francia parlament szavazási hátterét, de nagy a valószínűsége annak, hogy Sz. csúsztat vagy hazudik.
dr. prédikátor
Z6SELÉS BUZI!!!+!+ NEKED MEGÁRTOTT A SOK RÖPKÖDÉS, TE HÜLYE FASAZ!!!
Yoda69
@Maccska: Ezeket a mi kurmanyunk mar rég meglepte. Modositottak a nyugdijtorvenyt, modositottak a valasztasi torvenyt. Mind onkenyesen, teljhatalmulag. Lakossagi egyezetetes nelkul. Megsem tamadt rank senki, es nem is rohogott rajtunk senki.
Viszont azt, hogy az Unios pénzeket megdezsmalja a fideSS, mar nem nezik tetlenul, mert azt a penzt az Unio polgaraitol lopja el O1G.
Qqberci
"amibe most megpróbál belekapaszkodni."

Pedig Putyler farkába kapaszkodik...
Pálinkás Pál
csak példát vettek rólatok,zselés [email protected] és azt miért nem említed hogy franciaország lángokban áll emiatt?-...a magyar birkáknak meg ez lenne a követendő példa...
csipetke
Szíjjártó előbb itthon nézzen szét,és aztán röhögjön ezen a minden téren siralmas helyzeten,amit falkája csiholt. Arról miért nem beszélt,hogy már 13.éve mindenről IS ők döntenek, és a parlament orbán bábszínháza, és az ellenzék csak azért van ott,hogy úgy látszódjon,mintha demokrácia lenne. Mellesleg egy IGAZI külügyminiszter ilyen nyilatkozatot nem tesz. Bár szíjjártótól komolytalanabb külügyminiszter itt még nem volt, Engem egy deszkán pattogó kecskesz@rra emlékeztet a mentalitásával,és a zizegésével. De gondolom,nem külügyminiszternek készült, csak amikor orbán összekukázta a kicsit se szakértői kormányát,ez a zizegős faszi épp kapóra jött. Igazán sokat tanlhatna az IGAZI külügyérektől.
Eladott Ország
Nálunk hány népszavazási kezdeményezés ment át ami közponi költségvetést és nemzetközi szerződést érintett csirkefejű?! Ki is akarja 70 évre felemelni nálunk a nyugdíjkorhatárt, a "munkából a temetőbe" jelszóval ?! Mi is van a Fudan Egyetemről és a több tucat akkumulátor gyár telepítéséről ?! etc... Itthon kapirgálj futsalos hülyegyerek!
simmering73
Nevetünk. Rajtatok. Bár inkább sírni kellene, hogy milyen aljas trógerek vagytok ti, akik a jogállamiságot hírből sem ismeritek. De a söprű jól áll a kezetekben amivel más portája előtt sepregettek.
Menőmanó
@vacsi: A csökött agyú birkák szerint.
NKF
Igaza van! A franciák,a németek meg az összes nyugatnak az amcsik dumálnak!
Az EU a legnagyobb szaregylet!
Dr. Proktor
Ti meg parlamenti jóváhagyással loptok...
Ezt tényleg nem érik fel a németek és a franciák!
Qqberci
Szíjrágó, helyetted is inkább moziba mentek volna...
csak úgy....
primitív péterke,te kevered a szezont a fazonnal, benned semmi diplomata,te csak a bunkóidnak akarsz megfelelni!
vacsi
@Menőmanó: Azért megkérdezném, hogy ha mi nem szólunk bele más népek dolgaiba, akkor ők milyen jogon teszik ezt velünk?!
csak úgy....
@vacsi: csacsi, azt ti ki sem bírnátok ,hogy ne szóljatok bele! persze te annyira buta,hogy ezen fölösleges veled erölködni mert semmit nem értesz csak lököd a süketet.
ómió
Ejnye, Petya! Az "efftársi egyenlőbbség" (pláne, ha nyugati) elvét még mindig nem ismered!?
kereső
A francia parlament (franciául Parlement français) a Francia Köztársaság kétkamarás törvényhozása.

A francia parlament Szenátusból és a Nemzetgyűlésből áll. Ezek külön helyen üléseznek: a Szenátus a Luxembourg-palotában, a Nemzetgyűlés a Bourbon-palotában. Ügyrendjük és munkamenetük is különböző. A két ház akkor ülésezik együtt, ha a francia alkotmány módosítása kerül napirendre. Az együttes üléseket a Versailles-i kastélyban tartják

Nos a szenátus megszavazta a törvényt. A Nemzetgyúlésben nem lenne meg a többségi támogatás- mert Le Pen és a radikális baloldal kihátrált a Nemzetgyúlés által benyujtott törvényjavaslat mögül. /Franciországban a Nemzetgyúlés jogosult a törvények benyujtására). Érzékelhető-e a különbség a mai magyar valóság és francia nyugdijtörvény miatti szijjártói "felháborodás" között??
Nézzük csak a legutóbbi "rendeleti alkotzás" gyümölcsét- amikor is minden ingatlan, és ingó vagyon egyházi kézbe kerül, amire az egyház szemet vet.De, lehetne sorolni a példákat az elmult három év különleges jogrendjéből.
És előtte is- volt-e "társadalmi egyeztetés"- a rendvédelmisek szerzett!!! jogainak elvételéről, az alkotmány elleni puccsról, a manyup ellopásáról, a köznevelési intézmények (iskola, óvoda) egyházi kézbe adásáról, az egyetemi "modellváltásáról",...
kereső
A francia alkotmány 49. cikkének 3. bekezdése lehetővé teszi a kormány számára, hogy szavazás nélkül keresztülvigyen egy törvényjavaslatot a nemzetgyűlésen. Ez a lépés teljesen legális, és az V. Köztársaság 1958-as kezdete óta szerepel az alkotmányban.

Az Alkotmányt De Gaulle tábornok, köztársasági elnök idején módositották .
vacsi
@csak úgy...: Megkérdezhetem, hogy Te milyen jogon szólsz bele? Na, én is ugyanolyan jogon. És úgy látom, egyikünk sem bírja ki e nélkül...
csak úgy....
@vacsi: a különbség,hogy te nem használod az eszed csak a fidesz szózatokat lököd!
bence
Még, hogy jogállamiság ! Petike ! Hol van nálunk ilyen ?! Az ország rajtad röhög , hogy ilyen hazug , idióta vagy ! Kapjál már a fejedhez te szerencsétlen !!!
Eladott Ország
@vacsi: @NKF: Tolvajok köztörvénes bűnözők irányítják az országot. Az ország kelet felé integrálódik és az EU-ból kilépés felé halad. Egyre növekszik a nyomor. Egyre nagyobb a társadalmi különbség.Tényleg a veszélyek korába léptünk.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/336456446_616474983639011_7252605394839514031_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=UVRecOx5UQoAX_G1BE5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAKuqZlreH-5uSXjP45-2PoXpKpZD3THWRYJZQbQBzASQ&oe=6419D6A7
Ő a felelős! Magas infláció, gyenge forint, duplájára nőtt költségvetési hiány, dráguló élelmiszerek és nyersanyagok, elszegényedés! Ha megnézzük Orbán régi interjúit, minden ilyen problémáért a kormányt és a minisztereket okolta. Most hogy ő csinálja mindenki hibás csak ő nem.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/307983376_1553547361758328_4602193072271941536_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=IHUI78Erb2MAX-T4JQt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBcFEoXk7sYTdpo9zJsVWPPMDSRACAEg_oc4MgthBjeUQ&oe=641B24C6
Orbán Magyarország irányítójaként tehetetlen, ezért vele együtt menni lehetetlen, ráadásul anyagiakban telhetetlen, ezért leváltása elengedhetetlen, hogy hazánk ne legyen menthetetlen.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/330362247_725824242453906_1095070672393500437_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PVMBzaXVYrIAX-mc8L7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBWrYdCiNdL1sROZgHxFG7Vt-bwrm2lYbGYz6dLjVdIWg&oe=641ADED7
kereső
Na, utána jártam- aszongya a pojáca, hogy a "németek feles többséggel módositották a választójogi törvényüket- kacagjunk."

Lehet min, te hülye- a németeknél nincsenek a jogrendben 2,/3-os törvények. Ó, te agyalágyult !- hazudsz, csúsztatsz jó szokásod szerint.
csak úgy....
@KisTehen: a fidesz csöcselék is fölgyújtották budapestet, most mi a faxnak aggódsz te fideszbohóc? :)
gina
Akin nevetni kell az te vagy buzi nulla, ekkora idiótát régen látott a világ,, ki is vagy te??? egy senki akinek kinyilt a csipája te tolvaj beképzelt szemét !!!
tothjani
Ennek a tanulatlan ostoba népnek ez elég is hiszen gondolkodni sem tudunk, bégetve megyünk a vezér után a vágóhídra. :(
csak úgy....
@KisTehen: a fasz 0rbánod volt a gyujtogató! -persze gyurcsányotok is fasz volt,hogy másnap nem baxatta börtönbe!
Rockxy
jogállamiság nálunk sincs, de a peti most igazat szólt, kivéve, hogy nevetni kellene.
nem kell nevetni semmilyen irányban, börtönbe kell zárni a parlamentet, kivéve toróékat.
csak úgy....
@Maccska: tibiproli te kecskés, eloltották és fizetett a biztosító! :)
Eladott Ország
@KisTehen: @Maccska: ☻ Mivel tölti egy átlagos magyar gyerek azt az idejét amit nem tanulással tölt. Petike, a Ne̶m̶z̶e̶t̶i̶ Eg̶y̶ü̶t̶t̶ Re̶j̶s̶z̶o̶l̶á̶s̶ átlagos gyereke...
coub.com/view/1lni6x
gina
Te elmebeteg idióta, ott 64 éves kor miatt tüntetnek, a nyugdijkorhatár akkor lenne, de itt a fönid te mocsok 70-t akar, miröl beszélsz jogállamról te tetü?? maffia szemét... alja balkán lett az oszág miattattok aljas tolvajok , jobb ha kussolsz te szemét szolga
kereső
@KisTehen: Ja, egy elvetélt állampuccs Gyurcsányt dicséri- mert a nagy utcai harcos megrettent, hogy mit szabaditott ki a palackból-és behúzta fülét-farkát, és beszállt a páncélozott kis buszába, miután jól felheccelte a csőcseléket. - szélsőjobbot+a fradis B közepet.Nem mellesleg, ha orbánról zengedeznél- te barom, de ahhoz gyávák vagytok, hogy akár egy szóval is kritizálnátok a varangyot.
kereső
@KisTehen: Nem mellesleg nem védjük Macront- csak éppen helyreigazitjuk a pojáca orbán szóvivőt- aki külügyminiszternek képzeli magát- mert a csúcstatásaival nem bontja ki a valóság/igazság m inden részletét. Hülye putyinista, narancsos moszkovita, te barom.
Aki Én
Eszméletlen, ahogy ez a linóleumfocista hülyíti a buta híveit. Azok meg imádják.
Nevessük ki együtt!
Istenakinincsen
@KisTehen: Te eltévedtél a mezőn. Mitől lennék én képmutató???
gina
Ennek nevess te buzi patkány ""Győrben is keresztbetettek az akkumulátorgyárról szóló népszavazásnak " szemét kis meleg büdös patkány
Istenakinincsen
@KisTehen: A franciák sokkal jobb körülmények között élnek mint mi. Tovább is élnek mint mi. Olyan nyugdíjkorhatár emelés miatt lázadnak ami a mi leamortizált, kizsákmányolt rabszolga népünknél elfogadott. Nekünk jóval több okunk lenne lázadni mint a franciáknak, ugye?
surdilloFUJT
@Istenakinincsen: Ezzel a tarka bika kurvájával ne vitatkozz,erre a szintre nem szabad lesüllyedni!!!
surdilloFUJT
Ennek az idióta kakadunak lassan orbáni szintre süllyed a viselkedése,undormány!!!
Dr. Proktor
@vacsi: Orbán és a kakadu nem szól bele más országok dolgába?
Hát te hol élsz?
kereső
@KisTehen: tegnap 15:57 Miről bőgsz már megent barom? Az öszödi beszédnek- egy párt frakcióülésének- mi a lófitty fene köze van egy kormány egyeztetési munkájához? Orbán talán egyeztet!!! bárkivel, a szokásos parlamenti nyitás előtti frakcióüléseken elmondottakról? Arról kivel, és miről kéne egyeztetni? Miért is használta ki orbán és a fideSS csőcselék a magyar emberek tudatlanságát- miért is tartozott az öszödi beszéd bárkire is a frakción/frakciókon kivül? Programbeszéd lett volna?, mint orbán kötcsei-je? Na, az tartozott volna a nyilvánosságra, nem a "böszme" öszödije, ahol semmi más nem történt, mint leb@xta a "sajátjait"- a tunya, megalkuvó és a fideSS-el összejátszó mszp-t.
Ha már "egyeztetést" emlegetsz baromka- akkor honnan is származik az a hirhedt, és általatok kiforgatott szállóige"el lehet menni...". Komolyan azt hiszed, hogy hozzátok hasonlóan senki nem gondolkodik? Egyeztetés??- én még emlékszem a tervezett eü, és oktatási reform tervekre- hónapokig ment az ismertetés, a tájékoztatás a tervezetekről a bevezetés előtt. Nem ám, egy éjszaka alatt benyujtott , és két nap alatt megszavazott törvénykezéssel.
Nagy bolondgomba vagy te barom- menj legelni, itt a tavsz, és szép zöld a fú.
kereső
@csak úgy...: tegnap 13:56 Miért "gyurcsány"?? Nem a magyar igazszágszolgáltatás dolga lett volna? Egy demokráciábban, nem azok dolga lett volna- hivatalból!!! meginditani az eljárást, és a történéseket kivizsgálni? persze nálunk, volt parlamenti , meg helsinki bizottság, meg tasz- , meg védegylet- akik a rendőrök "szakszerútlen" fellépéseivel foglakoztak, azt" elemezték" vég nélkül- az állam elleni puccsal senki nem foglalkozott. A korona a történéseken- 2010-ben született meg, a "semmiségi törvénnyel"- amelyben kimondatott: a rendőr hazudik.
Németországban a kancellár, vagy a kormány indit eljárást a felforgatókkal szemben, nem a rendőrség, az ügyészség? Az csak kézivezérelt diktatúrákban igaz. Komolyan nem értelek benneteket.
kereső
@csak úgy...: Nem mellesleg fodor gábor, meg a tasz, meg a helsinki bizottság szerint az is belefér!!! a szólás-és véleménynyilvánitási szabadságba, hogy a rendőrre rágyujtják a rendőrautót. Németországban is??
Edebácsi
Hát, igen. Ezek a megátalkodottak nem költsgvetésről döntöttek rendeletben, nem a médiát, az igazságszolgáltatást tették magukévá, nem a nemzet vagyonát lopták szét, hanem egy nyugdítörvény helyett hoztak rendeletet.
Efyik sem szép, de vannak különbségek
balos
Maradjunk a saját disznó ólunknál!A geci azt igérte,hogy kitakarítja!Hát ezt a szart amit ide "lapátoltak",azt még száz év múlva sem tudjuk a felmenőikbe visszalapátolni!A vérmegyéket pedig úgyan úgy leszarom,ahogy vissza hozták a keleties nemzethy tömeggyilkosaink!
Aki Én
@Shikari: @KisTehen: @Maccska: @vacsi: @ómió: @NKF: azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha szólok, hogy leginkább rajtatok nevet a fidesz.
És ezt konkrétan tudom.
Istenakinincsen
Minden rendben van itt! Jól működik a "jogállam", nincs itt semmi látnivaló! Molnár Anikó ellopott képei után gőzerővel nyomoznak:)))))))
kulabombaafityiszre
Neked kakadu egydül a dzsudzsák zsuzsi a barátnéd.
gina
Szerencsétlen barom, hogy lehet valaki ilyen agykárosult, nem veszi észre hogy semmibe veszik a világon ezt a kis ugribugri buzit...
balos
@gina: Ez a fideSSes köcsögfejű beszélget a hülyéivel arról,hogy van rajtuk kívül még okosba kurmányzó!Pedig itthon,ha szorulása van a kerti törpének,másnapra képes 1 új szaros törvénnyel kelni a karmell-itta budiról!
Dr. Proktor
@gina: Elmebeteg?
Hát mit feltételezel szegényről?
gina
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Hát azt, mert hogy ezzel a fejjel nem is lehet valaki normális...
gina
@PaulaFox: @PaulaFox: Rossz helyen vagy kedves ez nem valami porno shop,,,,, itt senki nem értékel téged !!!
gina
@durbincs: Ne irogass nekem te szemét rohadék, nem olvasom, jelentettelek aljas moslék, és a rendörség nyomoz utánad,, az ügyvédemmel fogsz találkozni te varangy, ezt biztos nem hagyom annyiban... ennyi,,,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.