A független politikus, Hadházy Ákos Somoskőújfalun járt, ahol egy kérdéses, milliókból készült emlékműre hívta fel a figyelmet.

Hadházy bemutatta a „Nemzethy Hülyeség és Lopás” emlékművétHadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos ellátogatott a Salgótarján melletti, határmenti településre, Somoskőújfalura, ahol egy művelődési intézet által támogatott emlékmű épült. Az egészben az a leginkább visszás, hogy 20 millió forintba került a kivitelezés, ám ez a végeredményen egyáltalán nem látszik.

A politikus egy posztban mutatta be a helyszínt:

Ez kérem egy „Nemzeti Összetartozás Emlékműve” Somoskőújfalun. De nyugodtan hívhatjuk a „Nemzethy Hülyeség és Lopás” emlékművének is, ha megnézzük a képeket és tudjuk az alábbiakat:

-20 millióból (!!!) készült el. A pénzt a Lezsák-féle lakitelki Nemzeti Művelődési Intézet adta. A pénzből:

-kivágtak néhány fenyőfát (az utolsó képen egy korábbi google fotón láthatók)

-két tenyérnyi réz Nagy-Magyarországra ráírták, hogy “rendületlenül”

-a fenyők helyére kövekből kiraktak egy Nagy-Magyarország formájú virágágyást

- az út túloldalán már van egy régebbi, hasonló tematikájú- Somoskőújfalu visszacsatolására emlékeztető- kis emlékmű

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@NKF: @Philip Marlowe: @ómió:
Szóval titeket csak Hadházy zavar az nem, hogy 20 millióba került ez a szar? Milyen emberek vagytok ti? Ha orbán páros lábbal ugrálna rajtatok a beleteket kitaposva akkor is hozsannáznátok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@Philip Marlowe: ! Tudod ecsém ha akkor ott lettek volna , akkor a csuti böszme nem nyúlkálhatott volna hónaljig az EU - tól kapott milliárdokba és nem lett volna Hatvanpusztája , szekérre való gyerekeinek kastélya , feleségének hatalmas földbirtokai és az országnak 2/3 nem a saját és családja tulajdonába lenne ! 12 éves regnálása alatt olyan párttá lett ahol hemzsegnek a buzik (Szájer) pedofilok (Kaleta) emberek százezreit megnyomorító Shadl - Völner bitófára valók , akik még a lakat rárohadásánál is többet érdemelnének és az ilyenek büntetlenül tehetnek meg mindent ebben az országban ! De hát ilyen magadfajtának ezt hiába is mondom mert a te elméd nem ér fel addig , hogy mindezeket felfogja ! Bruhahaha
Juhász István
... és CSODÁLKOZUNK, hogy NEM JÖNNEK azok a FRÁNYA EU- s pénzek. Huszonhat / 26 / európai ország adófizető polgárai megunták, hogy az adójukból nem egy ország / Magyarország / anyagi értelemben vett felemelkedését segitik, hanem tovább gazdagitgatják az országot vezető NER családokat, baráti köreiket, rokonaikat. Mert Magyarországon már mindenki MILLIÁRDOS, akinek köze van hozzájuk. Bizony, ez a 97.000 km / 2 terület már lassan mind a nevükre kerül. Ezt még a Ceausescu sem volt képes kieszközölni.
ómió
@Horizont: Agyhiányod, bolsi fajgörény, még mindig nem engedi vágnod, hogy, ha kussolnál, azt el is kell kezdened!?
ómió
@Horizont: Még mindig az agyhiányod gátol téged, bolsiék vezérgyagyása!? Agydonorod még mindig nincs?
Namely
@Horizont: "Milyen emberek vagytok ti? Ha orbán páros lábbal ugrálna rajtatok a beleteket kitaposva akkor is hozsannáznátok. "
Azért egy kicsit nagyobb visszafogottságot várnék attól, akinek Hadházy röhögve a szemébe mondja, hogy csakis a pénzért tette le az esküjét, és mégis kézzel-lábbal védi minden alkalommal ezt a posztolgató bohócot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.