A Magyarország étele 2023 szakácsverseny fáradalmai után főzőcskézéssel zárta a napot Németh Szilárd.

Németh Szilárd: én maradok a pacalnál – fotón az eredmény
Fotó: Facebook/Németh Szilárd

A Fidesz pacalfelelőse nem is hazudtolta meg magát, bár a gyerekeknek spenótos-paradicsomos linguinit készített fűszeres lazaccal, ő nem kért ebből a különlegességből.

"Én maradok a pacalnál"

- szögezte le Facebook-oldalán a politikus, íme az eredmény:

Forrás: Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ennek is a magyaros csirkefarhátot ajánlanám, ma az a sláger.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@icegygenabro: De "bátor" vagy, amikor épp előbújtál Böszme gazdád ánuszából! Pedig leszopnod őt onnét kihajolva sokkal komfortosabb lehetne! Egykori KISZ fővezér létére ennyit biztos el is várna tőled! Ne hagyd őt, a néked legdrágábbat csalatkozni, tehénbaszó efftárs! Azt a másra hazudni definíciót meg azonnal megfejtheted, mihelyt egy csöpp eszed is lesz!
Emmersson71
Mr Testzsírszázalék ismét böffentett egyet.
icegygenabro
@ómió: te sötét tirpák, még magyarul sem tudsz írni! hazudd rá...boááááá
balos
@ómió: nedveske!A nemzethy felszopókkal ellentétben mint magácska,nem élek két laki életet!Csodás házam van szép családom és jó nyögdíjam,nem szorulok ilyen szemét társaságra,mint a jelenlegi kitartóid!Panaszoddal fordulj a fal felé lehetőleg alkoholos állapotban!Az legalább meglátszik a fejeden!
ómió
@icegygenabro: Csak nem "rátapintottam" az állandó lakhelyed "kibenlétére", bolsiék fajkreténje!!? És ezt is ilyen nehezen érted meg?! Ez a "továbbefftársiasodásod" biztos jele! Biztos, jó hatással van rá és rád is a Böszmeánusz efftársi klímája!
ómió
@balos: Mi van, bolsiék szopóbajnoka!? "Egylakiként" - Böszme efftársad ánuszlakójaként - azért, ugye, nem telt még ki a "böcsületed" Bite efftársadnál!? Nehogy kiábránduljon belőled, mert, aztán majd a prájdotokon kell keresned magadnak új szopnivalót! És, ha már nem szorulsz "szemét társaságra" (de, akkor, miért vagy bolsi falkatag?), remélem, a 15% nyögdíjemelésedet - hiszen "nem szorulsz szemét társaságra" - visszaküldted a "Zorbánék" nyögdíjintézetének! Vagy az elsorvadt bolsi agyad ezt a "méltányosságot" már nem volt képes átlátni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.