Hiába adta ki a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) a körözést Vlagyimir Putyin ellen, Magyarországon – bár az ICC tagországa – nem tartóztatnák le az orosz államfőt, mert a kormány nem hirdette ki a nemzetközi szerződést a Magyar Közlönyben.

Mint ismert, a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) háborús bűncselekményekért viselt feltételezett felelőssége miatt elfogatóparancsot adott ki a napokban Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen, mert megalapozott a gyanú, hogy személyesen is felelős ukrán gyerekek jogellenes deportálásáért és átszállításáért Oroszországba. 

Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne, nem tartóztatnák le, hiába a nemzetközi elfogatóparancs

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO/DmitroSevastopol

Az ICC-hez csatlakozott tagországokat kötelezi a kiadott letartóztatási és kiadatási kötelezettség, amennyiben Putyin belépne az országukba. Az erről szóló úgynevezett római statútumot 123 ország ratifikálta, köztük Magyarország is – olvasható az Index cikkében.

Ugyanakkor van egy csavar a történetben Varga Réka nemzetközi jogász, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) külső munkatársa szerint, aki a Mandinernek elmondta, hogy mivel Magyarország nem hirdette ki a római statútumot a Magyar Közlönyben, így a letartóztatást nem tudná végrehajtani.

Varga Réka kiemelte, ez azt jelenti, hogy Magyarországgal szemben fennáll a nemzetközi jogi kötelezettség, hiszen részese az ország a római statútumnak, de mivel az ország jogrendszere olyan, hogy minden nemzetközi szerződést ki kell hirdetni a Magyar Közlönyben, így a letartóztatás nem jönne össze annak hiányában, hiába is követelné a nemzetközi szerződés.

Hozzátette, Putyin az Egyesült Államokban is biztonságban érezhetné magát, mivel az USA nem ismeri el a római statútumot. Ennek ellenére Joe Biden amerikai elnök indokoltnak tartja az orosz elnök elleni elfogatóparancsot, ezt pénteki nyilatkozatában fejtette ki.

Forrás: index.hu, mandiner.hu

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Pedig beköltözhetne Orbán tőszomszédságába, mint Ghaith Pharaon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"nem hirdette ki a nemzetközi szerződést a Magyar Közlönyben."

Szegény Putylert itt érné a meglepetés, hogy mehet kóterba? Ez bizony nagy égés lenne Gruevszki meg a baltás gyilkos kimenekítése és Hernádi Zsolt horvátokkal szembeni megvédése után...
Csizmás Kond
Ez az egész cirkusz a fellőtlen és egymást okoló, egymás hátamögé bújó, szarakodó buzipolitika jele. ...mert ki tartóztatná le ???
jáger laszló
Esze ágában sincs MO-ra jönni!!!Miért tenné ezt!!!??
csak kérdezem
barátilag
J.L.
Philip Marlowe
Putyint a világon SEHOL SEM FOGJÁK LETARTÓZTATNI!...Vicc!
Ezt a bugyuta dilettáns címet aki adta az egy buta magyarfóbiás majom!
Ennyi!
dr. prédikátor
HÁNY YENK TÖMEGGYILKOS ELNÖK ELLEN LEHETNE NEMZETKÖZI ELFOGATÓ PARANCSOT KIADNI BIDÉ???!!!
jesz
Putyin nem biciklivel jönne, hátán egy batyu hamubasült pogácsóval...mint eddig is három repülővel, megfelelő védelmi kommandóval...

...megasztán ha Sorost nem fogták le azokban az országokban sem, ahol több év kóter vár rá kenyéren és vizen, akkor pont Putyint próbálnák...Sorost az ítéletek, és körözési parancs ellenére mosolygós államfők ölelgetik...mert jól tudják, ha akarná, megvenné az országukat is(mint ahogy Magyarországra is vágyott)...
Toller Béla
Nehogy má' a rühes magyarközlöny legyen az oka annak, hogy ezt a patkányt nem tartóztatnák le már a reptéren ! Egyes egyedül orbán szolgalelke, a magyar gerinctelenség az, ami miatt egy darabig megúszná ! De ne felejtsétek el, hogy a magyar határok nyitottak ...
Őrnagy
Bolondok spekulációja.
Putyin nem jön se Magyarországra, se más országba, ahol nincs biztonságban és nem kap állami garanciát a biztonságára. Az USA elnöke se látogat olyan helyre!
ómió
Sőt! Még a jenki efftársaitoknál se, efftársak! Náluk se hatályos! Persze az "efftársi túlbuzgalom", az ott nem kizárt!
NKF
Ki a büdös kurva anyja volt ez a segg firkász?
csak úgy....
putyint a saját emberei fogják kinyírni!
Maccska
@csak úgy...: @csak úgy...: Szerinted utána majd jobb lesz ?
Maccska
@csak úgy...: Jobb ha tudod hogy az oroszok Gorbacsovot gyűlölték,Putyint meg kedvelik.Az oroszok majd eldöntik ki legyen az elnökük.
tothjani
A KGB besúgója a főnöke hátsóját sem merné megszagolni az engedélye nélkül.
Sakk Matt
Pedig beköltözhetne Orbán tőszomszédságába, mint Ghaith Pharaon!
Maccska
Ha úgy vesszük hogy a háborús bűncselekmények nem évülnek el,akkor tele lehetne rakni amerikaiakkal az összes holland börtönt.
Tudják ezt az amcsik is,úgyhogy nem írták alá a szerződést.
Erről ennyit.
Maccska
Pokoli nap volt a drezdaiak életében 1945. február 13. A szövetséges csapatok porig bombázták a várost, lángtenger perzselte fel az utcákat. Egyetlen támadás alatt 135 ezer ember vesztette életét.
A légiostrom a legújabb ismeretek szerint azonban még borzalmasabb volt, mint ismeretes.

Nemrég derült fény arra, hogy hatvan évvel ezelőtt napalmot is bevetettek Drezda lerombolásakorEgyetlen nap alatt százharmincötezer polgári személy halt meg Drezdában
Philip Marlowe
@Ábel: Istenem!!! De rohadt buta vagy te ember!...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Maccska
@Ábel: meg 8 évnyi MSZP SZDSZ sunyiság.
Őrnagy
@csak húgy...: Össze kevered gyagyás a Putyint a pöcszongoristával. Az szerintem lámpavasat fog kapni ajándékba!
Őrnagy
@Maccska: Az máig nem számít háborús bűnnek, mert a győztes hatalmak nem büntethetik önmagukat az háborús és emberiség elleni bűncselekményeik miatt. Hiába nem évülnek el a háborús bűnök soha, azt legfeljebb a történelem értékeli bűnként, majd amikor azt megengedik a történészeknek, vagy amikor az elkövető hatalmak már maguktól összeomlottak, és nem cenzúrázza senki a történészeket.
teuton
@Maccska: A baromsagaidat honnan veszed te analfabeta??? Talan olvasni tanulj meg!!! Napalm akkor meg nem volt, hanem foszforbomba, es nem 135ezer hanem a HIVATALOS becsles szerint 25ezer halott volt. Na ennyit a fakenews-reszlegröl ahonnan a baromsagaidat szeded! Örülj, hogy az ilyen fakenewsokert nem törölnek!!!
csak úgy....
magyarország ismét ott tart, hogy szereti a gyilkos diktátorokat!
hitlerre rábaxtak, most putyin lesz a következö..., persze a diktátor seggnél nincs is finomabb, :) -na meg egy diktátor mellett nagyobbnak tünik az a kicsi, politikai fantaszták és idióták miatt sokat szenvedett csöppnyi ország!
Maccska
@teuton: Napalmot eleinte lángszórókban használtak. 1942-ben a Harvard Egyetem kutatói megállapították, hogy a benzines, zselészerű anyag lassabban ég, és így sokkal hatékonyabb. Alumíniumporral és naftenát-palmitáttal keverték. Ez a barnás, ragacsos-viszkózis anyag lassabban égett, mint a nyers benzin. Ezt az új keveréket széles körben használták a második világháborúban lángszórókban és gyújtóbombákban, elsősorban a RAF és az USAAF terrorbombázásai alkalmával. Számos vegyületet teszteltek a második világháború után, hogy a napalm biztonságosabb és hatékonyabb legyen, ennek eredménye lett a napalm-B kifejlesztése.

Első alkalommal 1944. július 17-én, egy P–38 Lightning bombázóból dobtak napalmbombát a Franciaországban levő coutances-i üzemanyagraktárra. 1944-ben és 1945-ben taktikai fegyverként a csendes-óceáni hadszíntéren is bevetették a japán bunkerek, fegyverállások, alagutak, és egyéb erődítmények ellen, különösen a Fülöp-szigeteken és Okinaván. Itt a mélyen beásott japán haderő pusztítása volt a cél. Az amerikai hadsereg a Mariana-szigeteknél már kifogyott a hagyományos termites gyújtóbombákból, ettől kezdve a B–29 Superfortressek napalmmal bombázták a japán városokat.

Az európai hadszíntéren La Rochelle ostrománál használták az amerikai erők a német katonák ellen, melynek során francia civilek is áldozatul estek, mintegy két héttel a háború befejezését megelőzően. A napalm-B-t használták a görög polgárháború során a görög hadsereg és a kommunista partizánok egységei is. Az első görögországi alkalmazásra a Grammosz-hegyen került sor, ami akkoriban a kommunista felkelők fellegvára volt.

A napalm-B-t széles körben használták az Egyesült Nemzetek katonai erői is a koreai háború idején. A szövetséges szárazföldi erők számbeli hátrányát a légteret uraló légierő bevetésével kompenzálták. Közvetlen légi támogatást nyújtottak a földi csapatoknak.

Wikipedia
Maccska
@teuton: Az áldozatok pontos száma nem ismert, a legtöbb hivatalos kutatás 135 000 és 200 000 körülire teszi. A legújabb 2009-ben felfedezett dokumentum 80 000–100 000 név szerint bejelentett eltűnt személyt jegyzett fel.[1] Hans Voight német tanár, aki személyes visszaemlékezéseiben arról tanúskodott, hogy részt vett az áldozatok azonosítását és előkerítését végrehajtó csapatban, személy szerint 135 000-re tette az áldozatok számát. Drezda polgári védelmének műszaki vezetője szerint 1945. május 6-án összesen 39 773 halottat azonosítottak név szerint.[2] A bombázás számos vitát váltott ki többek között annak okán, hogy Drezda nem rendelkezett potenciális katonai infrastruktúrával (mindössze a Zeissnek voltak ott optikai gyárai[3]) illetve a bombázás nem is az ipari negyedeket, hanem a belvárost sújtotta.
Őrnagy
@teuton te nagyon gyagyás: Egyetlen civil áldozat szándékos megölése is súlyos háborús bűn! Háborús menekültekre lőni pedig fokozottan háborús bűn!

"A célpontnak kiszemelt Drezda, ahol akkor már több mint egymillió ember (közülük félmillió sziléziai menekült) zsúfolódott össze, nem volt sem hadászatilag, sem iparilag jelentős központ, a támadás a műemlékekben gazdag centrumra összpontosult."

"A barokk város egy éjszaka alatt teljesen megsemmisült, az pedig máig kérdéses, hogy a menekültek által egymilliósra duzzasztott lakosság milyen arányban élhette túl a kegyetlen támadást. A britek hivatalosan 35 000 főben adták meg a drezdai áldozatok számát, a mai becslések pedig 135-200 000 halott között ingadoznak. Ezen szerencsétlen emberek jelentős része a foszforbombák által gerjesztett tűzviharban, illetve a robbanószerek miatt felszabaduló mérges gázok belélegzése miatt veszítette életét."
Maccska
Egy amerikai katona beszámolója a napalmról: „Elégedettek vagyunk a fiúkkal a Dow cégnél. Az eredeti anyag nem volt elég meleg, és a vietnamiak, ha siettek, le tudták magukról kaparni. Ezért a fiúk polisztirolt adtak hozzá, és most már úgy ragad, mint a szar a pokróchoz. De ha a vietnamiak beugrottak a vízbe, akkor a láng kialudt, úgyhogy fehérfoszfort is adtak a keverékhez. Egy csepp is elég belőle, és az aztán csontig ég. Ha még ettől sem halnak meg, a foszformérgezés mindenképpen végez velük.” (Forrás: Wikipédia)
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 11?12 ☻ Öthetes dandártábornok. Az orosz ENSZ nagykövet még hozzáteszi, hogy meg se támadták Ukrajnát. Papagájos Petya halottam nálatok is van busójárás. Nézd ilyen az oroszos bucsai busójárás.
uploads.disquscdn.com/images/bd9d455fc94494a61002a71151bce4fad9778ab7647897b9003814c153fa03c2.jpg?w=800&h=1120
Kaczynski ( 2006. július 14. és 2007. november 16. között a Lengyel Köztársaság miniszterelnöke. A konzervatív Jog és Igazságosság párt elnöke ) szemorvos hoz küldte Orbánt arra az esetre, ha nem tudná mi történt Bucsában.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278081135_1319567495189821_7020473985748898562_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=uQPXNTAaZ2YAX8Rd39m&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAbRYRSNakbHDZb5Ik8zzvaOMp4HBWy86RsOH2X7GSItA&oe=641B7B83
Itt a bizonyíték. A Bucsai mészárlás. Lehet, hogy Oroszország képes átverni az oroszokat, de nem lesznek képesek átverni a különböző háborús bűnöket vizsgáló bíróságokat.
twitter.com/malachybrowne/status/1511066858790785032?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1511066858790785032%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdisqus.com%2Fembed%2Fcomments%2F%3Fbase%3Ddefaultf%3Dhvgt_i%3D20220405_oroszorszag_ensz_nagykovet_bucsa_ukrajna_meszarlas_haborut_u%3Dhttp3A2F2Fhvg.hu2Fvilag2F20220405_oroszorszag_ensz_nagykovet_bucsa_ukrajna_meszarlas_haborut_e%3DAz20orosz20ENSZ-nagyk26232463Bvet20szerint20a20bucsai20m26232333Bsz26232253Brl26232253Bs20megrendezett20provok26232253Bci26232433Bt_d%3DAz20orosz20ENSZ-nagykC3B6vet20szerint20a20bucsai20mC3A9szC3A1rlC3A1s20megrendezett20provokC3A1ciC3B3t_t%3DAz20orosz20ENSZ-nagyk26232463Bvet20szerint20a20bucsai20m26232333Bsz26232253Brl26232253Bs20megrendezett20provok26232253Bci26232433Bs_o%3Ddefaultl%3Dhuversion%3D31cd6fbd4797db790bc183cea2909ab5
Őrnagy
@Eladott Ország: Nem szóltam hozzád húgyagyú gyagyás!
csak úgy....
@Maccska: 10:32 jobb ha tudod,hogy te nem tudsz semmit! :) te még a találgatáshoz is túl hülye!
Shikari
@Őrnagy: Ideje a napalmot bevetni. Tűzvihar és mint azt Drezda példája mutatja, egy háborúban nincsenek civilek. Lehet Kijevet porig égetni a kis zsidó pöcszongoristával és a terrorista kormányával együtt.
Őrnagy
@Shikari: Szerény becslésem szerint Putyin nem szeretne a pöcszongoristából mártírt csinálni, meghagyja az ukránoknak, hogy lámpavasra húzzák, a vagyonát pedig az ország helyreállítási költségeihez fogják csapni.
Shikari
@Őrnagy: Elképzelhető, de a veszteségek minimalizálása okán célszerűbb lenne eltakarítani. Aztán pedig új szövetségek Kína, India bevonásával, mert a komplett bankár világ ellenük van.
csak úgy....
@Őrnagy: @Shikari: igy fest mikor két ökör,botcsinálta szarhoz sem értö konzultál! :)
még azt is tudni vélik,hogy putyin elvtárs mikor fingott és mekkorát! bohócok! :)
Őrnagy
@Shikari: Te kérdezted ezt a @csak húgy húgy agyú gyagyást...: mert én biztosan nem!
csak úgy....
@Őrnagy: ökör, azért röhögnöm ugye szabad rajtatok!? :) csak húgy a kurva anyád,de ezt már többször említettem, te buta bugris paraszt!
Shikari
@Őrnagy: Én nem szólok a nyomorulthoz, mert annyira hülye, hogy inkább egy gilisztával beszélgetnék!
Egyébként nem ez az egyetlen idióta itt, akivel szóba sem állok.
Őrnagy
@csak húgy...: Te egy leszart csakhúgy libsi gyagyás vagy, és nem érdekel a szintén leszart fajtádon kívül senkit, hogy miket fröcsögsz be ide!
csak úgy....
@Shikari: @Őrnagy: ti valami hasonló hülyebetegségben szenvedtek! :)
@Őrnagy: shikarival vigyázz mert nem csak buzeráns de cigány is !
simmering73
"Arra mindenesetre kíváncsiak leszünk, hogy ezek után Orbán vagy más magyar politikus találkozik-e és kezet fog-e a véreskezű háborús bűnössel, Putyinnal, illetve Putyin ellátogat-e még magyar gyarmatára, a magyar ügynökéhez, Orbánhoz Budapestre? Mi történne, ha ez megtörténne? Őrizetbe vennék-e a hágai Nemzetközi Bíróság elfogatóparancsa alapján a háborús bűnöst, miután az a magyar hatóságokat erre kötelezi? Természetesen nem, mert Orbán simán visszautasítaná az elfogatóparancsot. Nem Putyin az első bűnöző, akit Orbán védelmez, miután ő szintén egy bűnöző.

Mi azt várjuk, amikor majd Orbán és bandája ellen ad ki elfogatóparancsot a hágai Nemzetközi Bíróság. A kérdés az lesz, hogy sikerül-e az elfogása előtt Moszkvába menekülnie."
nepszava.us/talalkozik-e-meg-orban-a-korozott-putyinnal-letartoztatjak-e-ha-pestre-megy/
Béla333
Ha idejönne, a maffiavezértől teljes védelmet élvezne. Az a Gurevszki (vagy hogy hívják?!) is itt van biztonságban a maffia kebelén, mivel a szülőhazájában le akarták tartóztatni!
Ezek itt szarnak mindenre, jogra és kötelezettségre...
Clavigo
@Shikari: @Őrnagy: Két barom... Tesók vagytok,,az tuti. Meg az apátok- @nyátok is,,,,,az hóót sicher..!! biiiiiirkák..
Shikari
@Clavigo: Nyomi! Mikor takarodsz már haza?
Maccska
@simmering73: ma már vietnam és az usa jóbarátok.
Az érdekek döntik el.
Őrnagy
@Maccska: Japán és az USA is a két ledobott atombomba ellenére! Lehet, hogy Putyinnak is le kellene dobnia két atombombát, hogy a világ megbékéljen vele, mint az USA-val?
csak úgy....
@Őrnagy: na még egy idióta ötlet! neked ez nagyon megy...
csak úgy....
@Maccska: ha a kurva vietkong komcsik és a ruszki heccelés nem lett volna, akkor nem lett volna vietnámi háború!
Maccska
@csak úgy...: A vietnami nép döntött.Első menetben legyőzték a franciákat,aztán az USA t majd Kínát.Azért ez elég meggyőző.Ja meg Kambodzsában is győztek.
Őrnagy
A cikk címe azt sugallja, hogy Oroszország elnöke (most aki éppen Putyin) időnként "véletlenül" kószál Oroszországon kívül védelmi garancia nélkül!
Ez teljesen abszurd!
m73
@Shikari: a kurvaanyádat te ruszki köcsög!
m73
@Őrnagy: de a te fejedre barom!
csak úgy....
@csak úgy...: minek a sok gyözelem ha ismét haver mindenki, persze te ezt nem érted..
Yoda69
Akkor a magyar kormany haborus bunpartolo ezek szerint, es mint olyan, orban ellen is kiadhatnak elfogato parancsot.
gina
OV és mocskos bandáját kellene elfogni és egy sötét börtön mélyébe taszitani, milyen ember a magyar hogy ezt türi, egy szemét nem magyar aljas beteg cigány dönt a nép sorsáról???
teuton
@Őrnagy: Aki fosik, az NEM MER sehova utazni! A potrohos gazdad sem mer elmenni Kievbe, pedig mar a fel vilag vezetöi jartak mar ott!
teuton
@Őrnagy: Akkor a bucsai es mas meszarlasok felelöseit mikor allittatod birosag ele?
teuton
@Maccska: Drezdaban volt egy csomo katonai celpont, tanulj meg olvasni!!! Egyebkent pedig Coventry vagy Guernica bombazasa a naciktol mi volt?
Horizont
orbán se mer Kijevbe elmenni pedig letartóztatási parancs sincs ellene hahahaha

Amúgy a boszniai háborús bűnösök is azt hitték őket ugyan nem fogják elkapni, aztán mind börtönbe került. Mladic, Milosevic, Karadzic és a többi rohadék is elnyerte méltó büntetését. Putyin is így fog járni. Csak idő kérdése.

Ezért nem tartóztatnák le Putyint.
" Tizenhét éve nem tudták elérni a hol egymást váltó, hol a korábbi tevékenységüket folytató magyar kormányok, hogy a Római Statútumot kihirdessék, azaz törvényi formában beléptessék a magyar jogrendszerbe."
"Tizenhét éve hivatkoznak a magyar külügyminisztérium és az igazságügy-minisztérium szakértői, köztisztviselői és különböző rangú vezetői a Köztársasági Elnöki
Hivatal (KEH) tisztviselőire, hogy ott akad el mindig alkotmányossági aggályok
miatt a kihirdetési kezdeményezés vagy éppen már a formális előterjesztés."
Hát ez van...
Őrnagy
@teuton: Minden belvárost lebombázott műemlék titkos csodafegyver gyártó katonai bázis volt, csak a nácik ügyesen álcázták!
Nálad hülyébb húgyagyú libsi gyagyást nem hordott még a hátán a föld!
teuton
@Őrnagy: Hugyagyu taho, ha megtanulsz olvasni fideszek analfabetaja, akkor olvass HITELES adatoknak es törteneszek kutatasainak utana! Pl. ezt: "Diese forderten zwischen 22.700 und 25.000 Todesopfer, zerstörten große Teile der Innenstadt und der industriellen und militärischen Infrastruktur Dresdens. Sechsstellige Opferzahlen, die die nationalsozialistische Propaganda in Umlauf brachte, wurden durch eine umfassende historisch-empirische Untersuchung widerlegt." Itt: de.wikipedia.org/wiki/Luftangriffe_auf_Dresden
kereső
@Maccska: 10:44 Guernica, Lidice, Oradour...
jáger laszló
Tessenek +nyugodni
Putyin nem szándékozik MO-ra jönni
Odesszánál 100%hogy +áll!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: hu.wikipedia.org/wiki/A_Harmadik_Birodalom_koncentr%C3%A1ci%C3%B3s_t%C3%A1borai

Ja, és Bpest meg nyilt város- azzá nyilvánitották a nácik. Szét is lőtték, ötvenhatban meg az oroszok.
Clavigo
@teuton: 15.26. Ilyen adatokkal csak összekócolod ennek kreténnek (@Őrnagy: ) az egyetlen agytekervényét...Ez olyan buta,,hogy a választási krumplit is héjastól zabálja..
balos
@jáger laszló: Ahogy hitler is a "falnál"!
m73
@Őrnagy: anyádat kellett volna álcázni, mielőtt apád megbaszta:-) és akkor nem ellett volna téged a világra te barom:-)
Maccska
@kereső: a győzteseket sosem vonták felelősségre.

Ráadásul putyint azért vonnák felelősségre mert elszállította a gyerekeket a frontvonalról.Gyakorlatilag megmentette őket.
Nyírfa
@jesz: 10.22

Még mindig nem válaszoltál arra, hogy mi bajod van Sorossal. Egyébként, az csak jó lenne, ha megvenné Magyarországot, hazánk a monarchia és Kádár után a 3. fejlődési korszakába lépne.
Nyírfa
@csak úgy...: 10.27

Nagy az esélye.
m73
@Maccska: beszélsz baromságot már megint. Ha ennyire szereted szopni a putyler farkát, akkor miért nem költözől oda?
teuton
@Maccska: Teged nem tudna a putyler "megmenteni" es elvinni valamelyik sziberiai gulagba több eves latogatasra???
human
Pont ahogy a korrupciójába belebukott Macedón miniszterelnököt, Gruevszkyt sem adták ki Orbánék.
Szégyen amit Orbánék művelnek :(
KisTehen
usa, kína, oroszország ... mindhárom nagyhatalom szarik a nemzetközi büntetőbíróság
kereső
@Maccska: Te tényleg nem vagy normális. Jössz Drezda bombázásával, egy világháború kapcsán-és szörnyúlködsz, hogy mi történt ott és akkor, de egyetlen szavad nincsen azokra a szörnyúségekre, amelyeket felsoroltam. Ja, a győzteseket sosem vonták felelősségre- ahogyan a guernicát lebombázókat, az oradouri mészárlás, a lidicei mészárlás felelőseit sem. A koncentrációs haláltáborok búnöseit sem- mind megúszták. Miről hadoválsz még Ukrajna kapcsán a gyilkosok védelmében. Remélem az ukránok nem lesznek olyan "elnézők", mint a 2. vh. győztesei a gyilkosok többségével.
Nem tudom egyébként hoigyan lehet "igazolni" egy 77 évvel ezőkötti világháborús tettel a mostani gyilkosságokat, amelyeket az oroszok a civilek ellen elkövettek és elkövetnek. Nincsen semmiféle erkölcsi értéketek- és ez igaz a magyar korm,ányra is. Na, meg az egész fideSS-re.
Őrnagy
@kereső: Hát igen. Most éppen a Volhíniai mészárlás szellemi örököseit védik a libsi agyhalott barmok, akik 2014-től heves etnikai tisztogatásba kezdtek, és módszeresen üldözni kezdtek egy 8 milliós etnikai kisebbséget és kezdetnek meggyilkoltak belőlük 14-15 ezret.
Clavigo
@Őrnagy: Te rémhülye vagy ,Őrnagyom. Nem is gondoltam volna.Azt hittem,,több eszed van a Shikari nevű kishugodnál..,,de nem...
kereső
@Őrnagy: Tényeket! Mert csak itten röpködtök az állitásaitokkal- de igazolás nélkül. Én meg tényeket hoztam, hozok- Bahmut, Bucha, Ipriny, az elhurcolt több ezer gyermek- akiket orosznak nevelnek, a 4 éves megerőszakolt kislány, a megerőszakolt hadifoglyok- a számtalan megerőszakolt nő és gyermek, akiket azután meggyilkoltak. Érdekes, hogy ma már a kreml sem emlegeti ezeket az "állitólagos" gyilkosságokat- amelyeket a nemzetközi ügyészi csapat vizsgálódása sem igazolt. Azókta kuss van a kreml részéről- ma már csak azt hangoztatják, hogy "fenyegették őket a nácik". Az meg, hogy 2014-et követően a wagneresek hulltak mint a legyek ukrán földön- nem mondanám kivégzésnek- front volt és harc. Obsitos - tényeket!!! nem gyózöm elégszer elmondani-és hivatalos igazolást az állitásotokról. Mert egyébként azt kell mondjam, hogy hazudtok, ahogyan a csövön kifér.
Őrnagy
@Clavigo: Ha egy húgyagyú gyagyás libsi barom mondja, az olyan, mintha nem mondaná senki!
Őrnagy
@kereső: Ugyan gyagyás mindenről videók vannak. Nekem nem kell bizonygatnom semmit. A Volhíniai mészárlásról pedig ahol a Banderista patkányok megöltek több mint 100 ezer öreget, nőt és gyereket etnikai alapon, még a Szejm is egyhangúan döntött, és népirtásnak minősítette! Még a lengyel libsik is megszavazták!
m73
@Őrnagy: anyádat kellett volna steriziláltatni, mielőtt a világra szart volna te hadibarom ruszki hazaáruló féreg!:-)
Sakk Matt
"Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne..."

VÉLETLENÜL?!
Terminátor
Lekapcsolták a GPS-t.
Putyin repülője eltévedt.
Véletlenül, de szerencsére nem Kievben, hanem Budapesten landolt.
Kapott egy lakosztályt a várban O1G-től, oszt jól van!
Maccska
@kereső: „Amikor összekötözött kézzel találnak egy holttestet a pincében, és fejbe van lőve, az nem bizonyíték arra, hogy az oroszok voltak”,
van, ahol egyértelmű ez, van, ahol viszont valószínűsíthető, hogy a bevonuló ukránok végeztek az oroszokkal együttműködő személyekkel.
jáger laszló
Jelzem
Putyin Moszkvában van,Zelenszkij+ Kijevben...
Ott keressétek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: Nos, a szemtanúk!, akik ott élnek-és túléltek, azok mindezt cáfolják. És "beszédes" képek bizonyitják az oroszok barbárságát- hátulról kell lelőni a kerékpározót- nehogy a szemébe kelljen nézni. Ugye macsek? Milyen érzés, aljas, és erkölcsnélküli, minden moralitást , minden emberi humánumot nélkülöző emberutánzatként élni?Védeni azt, aki arra adta a fejét, hogy elpusztit egy népet- mert nagy birodalmi álmai vannak, mint a 20.századi sátánnak.
kereső
@Őrnagy: Igen, neked kell bizonyitékot szolgáltatni, ha már egyszer állitottál valamit. Irtam- a wagner zsoldosok halála nem érdekel- civilek kivégzéséről kérek bizonyitékokat. Olyanokat, amelyket független szakértők is megerősitettek- ha már videó. Mert láttunk már karón varjút, főleg ha orosz.
ómió
@m73: Baszd már meg a bárcáskurva anyádat, szarkupac, ne lazsálj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok