Öt és fél éve tartó felújítás után hétfő délutántól hétköznaponként újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között jár a 3-as metró.

Öt és fél év után újra teljes vonalon jár a 3-as metró
Fotó: BKK

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte az MTI-vel, hogy hétfő délutántól hétköznaponként teljes vonalon jár a 3-as metró, igaz, a Nagyvárad téren és a Lehel téren még tart a felújítás, ezért ezeken az állomásokon nem állnak meg a szerelvények. A lezárt állomások környéke pótlóbusszal és egyéb járatokkal közelíthető meg.

Hétvégenként csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között közlekednek a szerelvények. A Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között továbbra is az M3-as pótlóbusszal lehet majd utazni.

A 3-as metró felújítása várhatóan májusban fejeződik be teljesen.

Forrás: MTI
Fotó: BKK

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hát ezt is +érte végre Budapest !!!
csak ennyi
barátliag
J.L.
Emmersson71
@Horizont: Tarlós után kellett takarítani! Ne feledjük, az 5 és fél évből az első két évben még megafonos Pista volt - 2019. októberéig' Ócska szerződést kötött a ruszkikkal.
És még ott a Biodóm is...
Yoda69
Ez nem a teljes vonal. A vegallomas a Kaposztasmegyeri lakotelep volt eredetileg, ami Ujpest kozponttol meg 2-3 megallot jelentene, nagy reszben felszinen. Csak hat erre senkinek sincs penze, hogy megkonnyitsek a lakotelepen elo par szazezer ember kozlekedeset.
Yoda69
@KisTehen: Ez nem gigaparkolo te agyhalott, hanem egy lakotelep. Tudod mi a különbség a kettő kozott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.