A Jobbik-Konzervatívok felszólítja az Orbán-kormányt, hogy azonnal vonja vissza a háborús bűnös Putyin érdekeit védő parlamenti határozati javaslatát – olvasható a párt közleményében.

Felszólították az Orbán-kormányt: Alantas színjátékkal védik Putyint a Jobbik szerint
Kép:Facebook/Orbán Viktor 

Felidézik, több hete tart "az az alantas álnemzeti színjáték", amelyben hirdetik a magyar kormány azonnali tárgyalásokat követelő álláspontját. A Konzervatívok szerint ezzel azt akarja elérni Orbán Viktor kormánya, hogy

a háborús bűnös Putyin egy asztalhoz üljön áldozatával, az ukránokkal

és az őt a Hágai Nemzetközi Bíróság elé vinni akaró Európai Unióval, illetve az Amerikai Egyesült Államokkal annak érdekében, hogy Putyin megmenekülhessen, illetve területeket szerezhessen Ukrajnából.

A magyar kormyány ezt az alantas és abszurd javaslatot nevezi békepárti javaslatnak

- teszik hozzá.

Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy egyetlen, a hazája szolgálatára felesküdött magyar – kormánypárti vagy ellenzéki – országgyűlési képviselőt se hozzon olyan lehetetlen helyzetbe, hogy ezt az álláspontját határozati javaslatként a magyar országgyűlésben el akarja fogadtatni. Azonnal vonja vissza ezirányú szándékát! Moszkva-barát magyar kormány helyett az Európai Unió mellett elkötelezett jóléti politikát követelünk. Normális Magyarországot, nem idegen érdekeket szolgáló, az embereket elszegényítő kormányzást. Nem hagyjuk kivezetni hazánkat az európai közösségből!

- fogalmazott a Jobbik-Konzervatívok.

Forrás: Alfahír

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Őrnagy: Nem mindegy? Alma -és a fája. Egyébként meg igen szépen, plasztikusan fejezi ki magát az Őrnagy úr, hiven a fideSS erkölcsi, intellektuális és szellemi/kulturális fölényéhez. A tények meg mióta képezik "uszitás" tárgyát? A mihazánk ehcte náci párt, és orbán viktor édeskéje, hiszen neki mindig kell egy olyan mamelukok gyülekezete, akik úgy gondolja, hogy talán még nála is "jobbra" állnak. A jobbik kiesett, a kis nácik meg siránkoznak, hogy a fideSS ellopja a szlogenjeiket. Ezek szerint "nácul" a fasiszta fideSS -és nem lesz szükség toroczkai/tóth/tutsekre- mert felszivja az orbáni állampárt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Aki Én: mint reménytelen eset > a választási csalást nem a meki-maki önállóan hajtotta végre, hanem közösen a seggfejek és mindezekkel együtt allig kapott az un belső ellenség 1/5 szavazatot, vágod te királydinnye! aztán >@csak úgy...: @Nessy:@kereső: Annyira hülye buzik, hogy szólni bűn hozzájuk, még a sátán is megbüntetne érte hogy megzavarom a tisztességes vella szurkáló leőkészító tevékenységében!
De a tény >> az usa-nato agresszor tetves armada takarodjon Európából, és az Eu.korrupt vezetése a börtönbe - akasztásilag!
jáger laszló
Továbbra is léteznek a minden alapot nélkülöző minősítetlen minősítések!!
Ezeken csak bosszankodni lehet,de komolyan venni nem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Aki Én: Ráismertél a gazdádra, @Aki kretÉn: efftárs!? Na, végre, hogy már valakire ráismersz, bolsiék elmebetege! És ennyire megrázta tetves efftársiasságodat?
Aki Én
@ómió: Böszme, efftárs...
Jézusom, te agyhalott balfasz...
@Németh István: Ti tuti tesók vagytok. Csak az a baj, hogy apu anyu is tesók...
Béla333
"A Konzervatívok szerint ezzel azt akarja elérni Orbán Viktor kormánya, hogy
a háborús bűnös Putyin egy asztalhoz üljön áldozatával, az ukránokkal
és az őt a Hágai Nemzetközi Bíróság elé vinni akaró Európai Unióval, illetve az Amerikai Egyesült Államokkal annak érdekében, hogy Putyin megmenekülhessen, illetve területeket szerezhessen Ukrajnából."

Ebben teljesen igazuk van a Jobbikosoknak!
ómió
@Aki Én: Se a néven nevezésetek, se az aposztrofálásotok nem tetszik, bolsiék elmebetege!? Így túl nehéz magatokat másokra hazudni? Amúgy, anyáddal gyakran szeretkezel, hogy itt másoknál már, rájuk hazudva, ilyesmire utalsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.