A Jobbik-Konzervatívok felszólítja az Orbán-kormányt, hogy azonnal vonja vissza a háborús bűnös Putyin érdekeit védő parlamenti határozati javaslatát – olvasható a párt közleményében.

Felszólították az Orbán-kormányt: Alantas színjátékkal védik Putyint a Jobbik szerint
Kép:Facebook/Orbán Viktor 

Felidézik, több hete tart "az az alantas álnemzeti színjáték", amelyben hirdetik a magyar kormány azonnali tárgyalásokat követelő álláspontját. A Konzervatívok szerint ezzel azt akarja elérni Orbán Viktor kormánya, hogy

a háborús bűnös Putyin egy asztalhoz üljön áldozatával, az ukránokkal

és az őt a Hágai Nemzetközi Bíróság elé vinni akaró Európai Unióval, illetve az Amerikai Egyesült Államokkal annak érdekében, hogy Putyin megmenekülhessen, illetve területeket szerezhessen Ukrajnából.

A magyar kormyány ezt az alantas és abszurd javaslatot nevezi békepárti javaslatnak

- teszik hozzá.

Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy egyetlen, a hazája szolgálatára felesküdött magyar – kormánypárti vagy ellenzéki – országgyűlési képviselőt se hozzon olyan lehetetlen helyzetbe, hogy ezt az álláspontját határozati javaslatként a magyar országgyűlésben el akarja fogadtatni. Azonnal vonja vissza ezirányú szándékát! Moszkva-barát magyar kormány helyett az Európai Unió mellett elkötelezett jóléti politikát követelünk. Normális Magyarországot, nem idegen érdekeket szolgáló, az embereket elszegényítő kormányzást. Nem hagyjuk kivezetni hazánkat az európai közösségből!

- fogalmazott a Jobbik-Konzervatívok.

Forrás: Alfahír

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Őrnagy: Nem mindegy? Alma -és a fája. Egyébként meg igen szépen, plasztikusan fejezi ki magát az Őrnagy úr, hiven a fideSS erkölcsi, intellektuális és szellemi/kulturális fölényéhez. A tények meg mióta képezik "uszitás" tárgyát? A mihazánk ehcte náci párt, és orbán viktor édeskéje, hiszen neki mindig kell egy olyan mamelukok gyülekezete, akik úgy gondolja, hogy talán még nála is "jobbra" állnak. A jobbik kiesett, a kis nácik meg siránkoznak, hogy a fideSS ellopja a szlogenjeiket. Ezek szerint "nácul" a fasiszta fideSS -és nem lesz szükség toroczkai/tóth/tutsekre- mert felszivja az orbáni állampárt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maccska
Akkor most pillantsunk bele a 2010. május 26-i parlamenti jegyzőkönyvbe, ahol ugyancsak Gyöngyösi Márton így fogalmaz: »Csak akkor igaz, hogy egyedül vagyunk az európai népek tengerében, ha nem akarjuk tudomásul venni, hogy rossz irányban tájékozódunk, a hátunk mögött ugyanis ott áll egy több száz milliós turáni nemzetközösség, amely ránk testvérként tekint. Ezért tartjuk fontosnak azt, hogy a stratégiai partner, Oroszország, Kína és az arab országok mellett Magyarország elmélyítse a külkapcsolati és külgazdasági kapcsolatokat a rokon népekkel, Törökországgal, Iránnal, Kazahsztánnal, Azerbajdzsánnal és más belső-ázsiai országokkal.«
Terminátor
Mögy a hajó, irány észak,
fityilnek a tengerészak!
Hajrá! Csak előre!
Keleten is van élet!
Csak kicsit más!
balos
A magyar nemzethy hitler "megnemtámadási szerződést" vetetett törvénybe a muszka "cárevicsre"!
Németh István
Az Orbán kormány 2010-ben húzott egy elméleti egyenes vonalat! Mégpedig a nemzeti érdekeknek megfelelő, azt mindekor szemelőtt tartó elkötelezettségét! Ennek megfelelően cselekszik a magyar nemzet belügyeinek irányításában és a KÜLÜGYI - világpolitikai vonalon!
kétségtelen vannak hibák >> a belügy terén> túlságosan megtűrő, már-már saját maguk a nemzet biztonságát veszélyeztető megnyilvánulások, hazaárulások terén nem igyekszik határozott és kemény intézkedéseket hozni, túl türelmes és lojális! Ez HIBA! A külgy terén a nemzetbiztonságunk biztostása okán határozott békepolitikát valósít meg! De itt is van > hiba a túlzott empátia gyakorlása terén > az ukrán menekülteket akik leginkább agresszor moslék ele-mek kiszűrése; napirendi feledatként kicsit el van hanyagolva! Aztán a nató bővítése>>bizony tilos lenne Európában, már csak azért is mert potenciális fenyegetetséget von be a moslék nem-zetek aljas az usa-ukrán érdekeltséget segítő fegyverkezése végett! A svéd-fin nató bővítést ki kell zárni, mert a valójában az un. harapófogó elvet beteljesíteni akaró usa szándék, végzetes fordulatot idézhet elő Európa népei számára! Nem kell, hogy szét-atomrakétázzák Európát! (különben a svéd és fin nép sem akarja a nató telepítést!) Az usa-t > azt természetesen feltétlenűl le kell rendezni - hogy tanúlják meg ugye, hogy Európa nem vietnám, kambodzsa, korea, vagy afgán terület! Szóval értitek!?
Tehát a lényeg >> az usa takarodjon Európából, az Eu. vezetése börtönbe - akasztásilag!
jáger laszló
Faramuci ez a JK álláspont!!
Úgy akar békét a háború befejezését,hogy elveti a tárgyalásokat
Ez fából vaskarika 1 +közelítés tisztelt urak
A békéhez tárgyalások által vezet az út
Tárgyalások nélkül nincs béke!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Őrnagy
Csak kérdezem: Nem kellene a szarabbik elnökének a Gyöngyösi elvtársnak kicsit szerényebbnek lenni a Putyint és Ukrajnát érintő kérdésekben? Nem pont a Gyöngyösi volt az aki az egyetlen Európai képviselőként részt vett a Putyini választásban valamelyik szakadár területen megfigyelőként és aki ki van tiltva Ukrajnából?
Vagy azért nyal most 100-as nyelvcsapással, hogy eltöröljék a kitiltását, és meghívást kapjon Kijevbe?
Csizmás Kond
...konzerv jobbik...ekkora marhaságot...mitől konzervatívok ?...hacsak nem attól, hogy a párjukat felpumpáltál álzsidókkal ?
ómió
A "Jobbik Konzervatívok" efftársai így, a Böszmeágyból nemrég kiugrottan is efftársiasan képesek hazudozni!?
Aki Én
@ómió: Böszme, efftárs...
Jézusom, te agyhalott balfasz...
kereső
@Csizmás Kond: A fideSS meg mitől is "keresztény/konzervativ"? Attól, hogy orbán református létére térdepelve imádkozik , vagy attól, hogy napjában százszor is elmondjaák, hogy ők azok- ja, a türk tanács üléésén európa utolsó keresztény dns-e. Ettől lett "keresztény"? A fideSS konzervatizmusa meg nettó fasizmus.
kereső
Gyöngyösi Márton, nyilvánosan bocsánatot kért az ukránoktól, mert megsértette törvényeiket. Jah, hogy akkor még a jobbik orbán szeretett gyermeke volt, és putyin finanszirozta. Változtak az idők- most a "mihazánk" nácijai orbán szeretett gyermekei, és putyin által finanszirozott bomlasztói az országnak. Nem kisebb egyéniség vezeti őket, mint az 56-os vérbiró unokája. Éljen- és ez a csapat "ünnepel" a Corvin-közben. Pfujjjjjjjjjjjjjjjj...
Őrnagy
@kereső: A dédunokája te nagyon gyagyás húgyagyú barom! Ha már hazudozol és uszítasz, legalább légy pontos, amiben lehetsz!
Ami a náci ukránokat illeti, azokban akkor se bíznék meg, ha megbocsájtanak, mert alávaló gazemberek, mint a szarabbikosok, a MIHAM-osok meg csak idióták!
csak úgy....
@Őrnagy: ha a dédunokája, akkor is egy vérengzö magyarok gyilkosa származék!
dobrevnek miért nem nézitek el a származását, ti buta tetvek!? -mert ö nem lett náci?
kereső
@Őrnagy: Nem mindegy? Alma -és a fája. Egyébként meg igen szépen, plasztikusan fejezi ki magát az Őrnagy úr, hiven a fideSS erkölcsi, intellektuális és szellemi/kulturális fölényéhez. A tények meg mióta képezik "uszitás" tárgyát? A mihazánk ehcte náci párt, és orbán viktor édeskéje, hiszen neki mindig kell egy olyan mamelukok gyülekezete, akik úgy gondolja, hogy talán még nála is "jobbra" állnak. A jobbik kiesett, a kis nácik meg siránkoznak, hogy a fideSS ellopja a szlogenjeiket. Ezek szerint "nácul" a fasiszta fideSS -és nem lesz szükség toroczkai/tóth/tutsekre- mert felszivja az orbáni állampárt.
kereső
@csak úgy...: 11:37 :))))))))))))))))
Őrnagy
@csak húgy...: A Bolgár Tehén árnyékszék miniszerelnök jelöltetek pedig a Tömeggyilkos kommunista unokája, aki elrendelte a Kossuth téri vérengzést és kiadta Tucsek vérbírónak, hogy kiket ítéljen halálra te nagyon gyagyás! Akkor az meg mi te húgyagyú barom!
Nessy
@Őrnagy: De azért vendég munkásoknak, jók! Mint ahogy harmadik országbeliek is! Miközben jobboldali keresztény stílusban "majmoknak" titulálják őket! Ezek szerint viszont pl. a majmok jól fociznak a magyar klubokban.
csak úgy....
@Őrnagy: te buta fax, tucsek a komcsi meg örömmel küldte halálba a magyarokat, és ennek a tucseknek a dédunokája a nácilaci! húgyagyu barom a kurva anyád bunkó proli ütödött kölke! :)
csak úgy....
@Őrnagy: te örmester, téged nem az idiotizmusod miatt baxtak ki a seregböl? :)
Aki Én
@Őrnagy: Értem én a nagy felháborodást. de mi a helyzet mondjuk a ,,Leszbi Tehén" Varga, besúgó apjával? Ott még az volt a duma, hogy ,,mit tehet ő az apja bűneiről?"
Az a baj, hogy ti épp csak addig veszitek észre a bajokat, míg azok egy fideszest nem érintenek.
Jó példa erre Simicska, aki magyarok százainak munkát adó hős magyar volt egészen addig, míg a ge-cit le nem gecizte.
Másnapra lett hazaáruló zsidó.
Azért látod te is, hogy ezek kizárólag a butaságotokról szólnak, mindenféle következetesség nélkül.
Őrnagy
@Aki Én: Ugyan gyagyás! nem háborodok én fel semmin! Szarok a sáros és a nem sáros felmenőkkel rendelkező politikusokra (a politikusokat alapból utálom a fideszes politikusokkal együtt) Csak apró tényekről tájékoztattalak húgyagyú gyagyás!

A lényegi különbség, hogy a választók döntését minden döntés után tiszteletben tartom ameddig lehet egészen a következő választások végeredményéig. Nagy baj, hogy nincs választói támogatáson alapuló váltópárt a láthatáron, csak USA és Szaros Gyurka faszszopó és szaros segg nyaló kertének vannak, akik a választók bizalmának elnyerése helyett a folyamatos áskálódással és gyűlölködéssel, továbbá a magyar gazdaság bedöntésével, kormányválság kirobbantásával próbálnak operálni amikre viszont nem vevők a választók, így ha semmi nem változik, megint fidesz kormányzással kell megbékélnünk 2026-ban is, ami részben jó a kormányzati stabilitásra nézve, de nem jó az ország gyorsabb fejlődése szempontjából, mert se a kormányt nem ösztönzi, se a választókat nem inspirálja, hogy a jelenleginél alkalmasabb kormányzatot keressen!
De tudom, hogy egy hozzád hasonló USA fasszopó seggfejnek úgyis hiába magyarázom!
Most kivételt tettem, de húgyagyú gyagyásként ne s reménykedj újabb oktatásban!
Őrnagy
@Nessy: Rasszistákkal nem társalgok gyagyás!
csak úgy....
@Őrnagy: ha te és a hozzád hasonló idióták kihalnak, akkor magyarország fölvirágzik!
ne szaporodjatok, belöletek nem kell utánpótlás!
Aki Én
@Őrnagy: ,,Csak apró tényekről tájékoztattalak húgyagyú"

Én meg kiegészítettem, húgyagyú agyhalott :)
Mert ahogy te előadod, az igencsak felemás.
Vágod, húgyagyú?
Ha meg tiszteletben tartod a választók véleményét, ne feledd, hogy a nemfideszesek lényegesen többen vannak.
Vágod, húgyagyú?

Csak apró tényekről tájékoztattalak húgyagyú!
Németh István
@Aki Én: mint reménytelen eset > a választási csalást nem a meki-maki önállóan hajtotta végre, hanem közösen a seggfejek és mindezekkel együtt allig kapott az un belső ellenség 1/5 szavazatot, vágod te királydinnye! aztán >@csak úgy...: @Nessy:@kereső: Annyira hülye buzik, hogy szólni bűn hozzájuk, még a sátán is megbüntetne érte hogy megzavarom a tisztességes vella szurkáló leőkészító tevékenységében!
De a tény >> az usa-nato agresszor tetves armada takarodjon Európából, és az Eu.korrupt vezetése a börtönbe - akasztásilag!
jáger laszló
Továbbra is léteznek a minden alapot nélkülöző minősítetlen minősítések!!
Ezeken csak bosszankodni lehet,de komolyan venni nem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Aki Én: Ráismertél a gazdádra, @Aki kretÉn: efftárs!? Na, végre, hogy már valakire ráismersz, bolsiék elmebetege! És ennyire megrázta tetves efftársiasságodat?
Aki Én
@ómió: Böszme, efftárs...
Jézusom, te agyhalott balfasz...
@Németh István: Ti tuti tesók vagytok. Csak az a baj, hogy apu anyu is tesók...
Béla333
"A Konzervatívok szerint ezzel azt akarja elérni Orbán Viktor kormánya, hogy
a háborús bűnös Putyin egy asztalhoz üljön áldozatával, az ukránokkal
és az őt a Hágai Nemzetközi Bíróság elé vinni akaró Európai Unióval, illetve az Amerikai Egyesült Államokkal annak érdekében, hogy Putyin megmenekülhessen, illetve területeket szerezhessen Ukrajnából."

Ebben teljesen igazuk van a Jobbikosoknak!
ómió
@Aki Én: Se a néven nevezésetek, se az aposztrofálásotok nem tetszik, bolsiék elmebetege!? Így túl nehéz magatokat másokra hazudni? Amúgy, anyáddal gyakran szeretkezel, hogy itt másoknál már, rájuk hazudva, ilyesmire utalsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.