Az a 22 ezer tablet, amelyet a kérdezőbiztosok használtak a 2022. évi népszámlálás alkalmával a közoktatásba kerül – számolt be a csodaszámba menő eseményről Kunhalmi Ágnes.

Meglepő fordulat: Az Orbán-kormányelfogadott egy ellenzéki javaslatot
Kunhalmi Ágnes, az MSZP képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. március 6-án. MTI/Máthé Zoltán

Az MSZP üdvözöl minden olyan intézkedést, amely a közoktatás színvonalának emelését szolgálja, így továbbra is követelik, hogy a kormány emelje a pedagógusok bérét, tegyen eleget a tiltakozó pedagógusok követeléseinek, vegye vissza az állásukból tiltakozásuk miatt elbocsátott oktatókat és lépjen vissza a retorzió alkalmazásától.

A tabletek kiosztására vonatkozó javaslatot az MSZP nyújtotta be az év elején.

Ez az intézkedés egyszerre szolgálná az oktatás színvonalának javítását, illetve a takarékoskodást is, mivel a táblagépek tárolása jelenleg 240 millió forintjába kerül a magyar adófizetőknek.

- írták januárban.

Hisszük és valljuk, hogy a közoktatás magas színvonalát nagyban meghatározza a benne dolgozók és tanulók körülményeinek javítása, jóléte, megbecsültsége, és messze nem utolsósorban maga az oktatás szabadsága.

- jelentette ki a párt társelnöke.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Pár nappal ezelőtt még ezt hazudtad erre:

,,A lényeg, hogy mindenképpen hazudjuk "kiszuperáltnak"!"

Most akkor melyik a hazugság, te agyhalott bolsi csicska?
Most akkor kiszuperált, vagy nem?
Attól függ ki adja?
És ki fikázta, baromarcú?
Egy újságíró?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Már csak ketten vannak az MSZP-be?Hiller meg Ágika?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 17:06 ☻ Bizony a mostani ünnep tanulsága. Lapok Petőfi Sándor naplójából 1848. április 19... „Esztendők óta folyik Magyarországon majdnem bűntetlenül egy csúny komédia Petőfi nevével, Petőfi ellen. Petőfibe kapaszkodnak ágálnak, sürögnek, ...” ( Ady Endre 1910) ŐK , előre látták a mai korban beérett "TÖRTÉNELMET"
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/336778991_755493432976838_1658908617105246207_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TtAvOnYish8AX-GINd3&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDHMb7O1IWxD9IJgKZyRvVlntH7xUBGkVMpugtGt6jdgg&oe=641DBE34
ómió
@Aki Én: Ki hazudta kiszuperáltnak!? Hát, a bolsi kanászkörtötök, szarkupac efftárs! Agyhiánnyal nálad ennyi se jön le!? Csak a szöveglopás, meg a tetves bolsiságotok másrahazudási kísérletei? Egy aljabolsi "efftársi jellemnek" - mint te - ennyi is elég!?
Aki Én
@KisTehen: @ómió: Ki hazudta kiszuperáltnak, te agyhalott balfasz?
Egy újságíró?
Már nem tudjátok mit hazudozzatok itt, mi, szutykok?
jáger laszló
A fidex +ígéri,hogy ez többet nem fordul elő és ez is csak véletlen volt!!!??,
csak ennyi barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.