A 444.hu vette észre a törvénytervezetet, ami szerint a kormány újabb 180 nappal hosszabbítaná meg a jelenleg júniusig tartó háborús veszélyjelzetet, amit a szomszédban zajló ukrajnai háború miatt vezetett be.

Az Orbán-kormány újabb hat hónapig tartaná fent a veszélyhelyzetet
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Legutóbb az Orbán-kormány a rendelet hosszabbításával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy

az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra, illetve humanitárius katasztrófára tekintettel, valamint ezek magyarországi következményeinek az elhárítása és kezelése érdekében hozták meg ezt a döntést.

Ez az indoklás most azonban kiegészült, mégpedig azzal, hogy a tavaly február óta tartó háborúnak menekültügyi, gazdasági és energetikai következményei is vannak hazánkra nézve.

A 444 kitért arra, amire a TASZ is felhívta a figyelmet:

a kormány a háborús veszélyhelyzet bevezetésével és az ehhez szükséges alaptörvény-módosítással ismét a saját igényeihez igazította a játékszabályokat. A rendeleti kormányzás pedig még tovább csökkentette a parlament jelentőségét.

Forrás: 444, ATV

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ezt most már a hordóhasú szemétláda soha nem fogja elengedni.
Indok akad, de majd idővel az se kell.
Meg kell nézni a szemeit, minden fotón. A szem a lélek tükre. Na az övé sátáni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Dr. Proktor: A valóságos veszélyhelyzet egyre növekszik! Ezt ha nem látod tényleg hülye vagy! A fegyverellátása, mi több nukleáris töltetű robbanófejekkel való angol ellátása a gyilkos ukrán alávaló, tróger, jellemtelen ukrán vezetésnek végzetes lesz! Mert nem a vitrin díszének fogja azt felhasználni > te baromfasz! A másik akkora GYŰLÖLETvan benne az oroszok irányában, mivel megmerték akadályozni a nagyívű nyerészkedéseit, ukrán országrész lerablását, eladását a ter-jeszkedni akaró usa-nak, hogy az a hitlerhez képest is 1000 szeres! A MÁSÍK > Tehát; mivel az nagolok ki lettek rúgva az orosz földről a Kaszpi mélyföldről ahol nagy befektetéseket kezdtek nagy reményekkel az 1900-as évek elején az intenzív iparosodás időszakában azt ők nem tudják az oroszoknak megbocsájtani! Hiába a cáratyus kezdte és a lenini éra baszta ki őket >> gyűlölik az oroszokat! Nos ha a Putyin megelőző csapást mér a Lodon és környéke a nagy királyi város bizony könnyen elsivatagosodhat! DE BAZD MEG a háborústevékenységet támogató, fegyver-ellátmányt biztosító szennyes nemzetek sem maradnak megkímélve AZTÁN TE ŐRŰLT ÁLLAT az usa 28 nagyvárosa van kifejezetten több ezer atomtöltetű arzenállal célbavéve! Hiányzik ne-ked a "piros gomb" manőver amelybe mi is belepusztulhatunk te állat-barom! PERSZE A TÖB-BIEK IS AKIK KÉTSÉGBE VONJÁK A NAPRÓL NAPRA NÖVEKVŐ ŐRÜLET BEKÖVETKEZÉ-SÉT!! Ebben a folyamatban a felkészülés a biztonság növelhetőségének gondolatisága, az ebből következő fekészülési folyamat > a haza polgárainak ellátása terén, a védelme terén, kemény intézkedési vonalat követel meg! EZT AKAROD A KOMMUNISTA PRIBÉKEKRE A BALLIBER-NYÁK SZAR TRÓGEROKRA BÍZNI BAROM - SEGGFEJ FELTÚRBÓZOTT ÁLLATKERT!? na proktoráld el magad valamerre te fingagyú !
Nem kell túlragoznia helyzetet, a vészhelyzeti felkészülésnek óriási jelentősége van és engedjé-tek meg a kormánynak és Orbán Viktornak >>ami fontos és jó is > hogy ne közöljön olyan infor-mációkat, a tények legbelsőbb ismereteiből amelyek a közhangulatot...
gumikacsa
@Németh István: Te akkor voltál utoljára erős, amikor a laktanyában a padólt pucoltad fogkefével - szar-szemét csicska voltál és maradtál egész életedben
Németh István
...ENGEDTESSÉK MEG BEFEJEZNI A SZÖVEGEMET >>... tenné tönkre és akadályozná egyben a felkészülést is! Nincs szükség az egykori kommunista pribékek fattyúinak szemkilövő atrakcióira, a nemzet kiárusítására, a hazaárulás agresszív folytatására, stb.! Tehát afelkészülés elhenyagolhatalan ezt a kommunista moslék ballibernyák gyülekeze nem tudná levezényelni szemkilövés stb. nélkül!
A lényeg; hogy az usa-nató aljas horda takarodjona picsába Európából és az Eu. aljas az Eu. nemzeteket tönkretevő vezetése a börtönbe akasztásilag! Igaz moslékok? @Dr. Proktor:
@ Csak úgy...; @gumikacsa:
Németh István
@gumikacsa: a hosszúcicit vedd ki a szádból te elmebajos! A mohóságod miatt meg sem tudsz szólalni te faszbarom, buzi úr!
inkább menj tüntizni>> a moslék usa-nató tetves banda takarodjon Európából és az Eu. vezetése a börtönbe - aksztásilag! De aszádból ved ki a hosszúcicit mert még megfulladsz, igaz nem lenne kár érted, mert kártékony állat vagy!
Németh István
@vacsi: Az biztos! Csak, hogy kinek! Nagy faszkalap vagy, vagy esetleg zseniális politikus!
Nagyon nem mindegy! ugyanis az usa-nató szemét armada takarodjon Európából az Eu. vezetése a börtönbe!- akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.