Paczolay Máté szóvivő cáfolta, hogy az orosz elnök elleni nemzetközi elfogatóparancs támogatása ügyében az Orbán-kormány vétózott volna. Hazugság, hogy a kormány megvétozta az EU-nyilatkozatot a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) ügyben – közölte éjszaka Paczolay Máté külügyi szóvivő az MTI-vel. Mint mondta, az igazság az, hogy a kormány azt az álláspontját közölte Josep Borrell külügyi és biztonságpolitikai főképviselővel, hogy tudomásul veszi a Nemzetközi Büntetőbíróság döntését, azt semmilyen módon nem kívánja kommentálni, ha azonban a főképviselő vagy bármely tagállam nyilatkozatot szeretne kiadni, Magyarország nem emel kifogást ellene.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nyilván bejelentette a dekázó némber, hogy ha szavazásra kerülne sor, akkor ők megvétóznák, ezért nem is tették fel szavazásra a kérdést.
Így igaz, hogy nem volt vétó, mert nem volt szavazás...
Micsoda egy aljas, szófacsaró, hazaáruló mocskos banda...
Toller Béla
Micsoda szemforgatás ! Ilyenért a galeriben azonnal pofon járt volna ! Nem vétózta meg, csak nem írta alá ! Durr egy hatalmas ...Itt kell aláírni, aztán vétózhatsz, dagadt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.