Jó tudni, hogy a válság – amelyet természetesen szintén Brüsszelhetnek köszönhetünk, – nem gyűrűzött be a Parlamentbe. Az országház büféjében ugyanis szinte alig emelkedtek az árak egy átlagos üzemi étkezdéhez képest. 

Egy tál levest már 500-600 forintért is magukhoz vehetnek honatyáink, és egy főétel körettel sem kerül többe, mint 2500 forint. Ennyi pénzből manapság nemhogy étteremben, egy sarki büfében sem lakik jól egy átlag polgár. 

Míg a magyarok nagy részének már sajtra sem telik, a képviselők továbbra is fillérekért étkezhetnek a Parlament büféjében

Fotónk illusztráció!
Fotó: 123RF.com

Különösen bicskanyitogató mindez, ha hozzávesszük, hogy márciusban több mint 230 ezer forinttal lett több a képviselői alapfizetés, ezzel 1 547 400 forintra nőtt az alapilletmény. Ez 17,5 százalékos emelkedést jelent.

A képviselőknek ezen túlmenően a plusz juttatásaik is emelkedtek. Így albérlet-támogatásra már havi 542 ezer forintot, irodabérlésre pedig közel 1,1 millió forintot igényelhetnek az Országgyűlés Irodájától, emlékeztet az Ellenszél.hu.

A néhány nappal ezelőtti teljes menüsort az Ellenszél.hu oldalán nézhetik meg. 

Forrás: Ellenszél.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Vagyis.- azt is mi fizetjük,hogy közpénzből zabálhatnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Bizony, az efftársi "árfelszankcionálás" legalább akkora "siker", mint a 2008-as államcsődszitu "kivívása" volt!
Németh István
@csipetke: te hülye büdös kurva, mig te otthon a picsádat vakarod véresre mert már beszarta menzid, addig ők dolgoznak te moslék! @csak úgy...: @Eladott Ország: @PaulaFox: @aki én..;@gumikacsa: @Maccska: @Gina; stb. úgy gondolom szemétkedni lehet egy darabig, de a határt már nagyon túlléptétek, nem csak ezen a barom cikk tartalma okán, hanem minden téren moslék hazaáruló, aljas a saját kölkeiteket kinyiffantani akaró szar tróger népség vagytok!
Alényeg az usa-nató aljas armada takarodjon Európából, az Eu. moslék vezetése, a börtönbe - akasztásilag!
csipetke
@Németh István: 12:57 Már megint anyádról beszélsz,te idióta...A szöveget még értelmezni se tudod. Hol volt itt szó a NATO-ról,vagy Amerikáról,vagy az Eu-ról?Te tényleg ekkora barom vagy? És magadtól vagy ilyen idióta? Anyád tudja,hogy ilyen undorítóan redvás,mocskos a pofád?
Eladott Ország
@csak úgy...: tegnap , 10:30 ♦ Csak a pontosság kedvéért 135 +1 bátor parazita fideszes ingyenélő van, az ország házában. A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata (MNOÖ) képviseletében megint Ritter Imre szerzett mandátumot, aki többnyire a kétharmaddal együtt szokott szavazni. Hűsége aligha meglepő, a kormány eddig is "jól irányzott milliárdokkal" hálálta meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.