Szijjártó szerint bár a magyar elutasító álláspont ellenére hozott döntés „sérti a NATO egységét, az egységes akaratra vonatkozó eljárásrendet, ugyanakkor nem tehetünk mást, mint tudomásul vesszük a főtitkár döntését”. Az egyelőre nem világos, a NATO milyen jogcímen tudja negligálni az eddig figyelembe vett magyar ellenállást.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Pálinkás Pál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mocskos hazaárulók tönkre teszitek az országot, tönkre tesztek minket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nesze pötyi, ez lesz mindenhol...,szarnak rátok, nem fog putylernek tetszeni...
izéke
Lassan a magyarok már nem lesznek putyin hasznos idiótái sem,a sok szék között nem a földre,az árok legmélyére kerül a kormány hála Istennek! Se itt,se ott nem kérnek orbánékból
Béla333
Mocskos hazaárulók tönkre teszitek az országot, tönkre tesztek minket!
kereső
Ez nem "ellenállás"- hanem bomlasztás, a NATO /Eu egységének bomlasztása orosz /kinai érdekből. Ez nem a "magyar emberek érdeke"- ez kárukra történik a magyar kormány és állampárja által.
simmering73
Erről van szó. Nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát.
kereső
@Eladott Ország: Nem azért módositották a különbejáratú alapizét, és a hozzá kapcsolódó törvényeiket, hogy lehessen népszavazni a kilépésről. Megérik a pénzüket az ellenzéki képviselők is, bohóckodnak a bizottsági üléseken- ahelyett, hogy felvilágositanák a népeket ennek tényéről, és a huxit következményeiről. - "mehetsz babám az Adriára/horvátba három évenként, 50 dollár zsebpénzzel". Nem járhat babám a gyereked Ausztriába iskolába. Édes Erdélyt ha meg akarod látogatni, akkor vizumot kell igényelned. Felejtsd el Párizst, Nizzát, a spanyol tengerpartot- és felejtsd a szlovák/szlovén bevásárlást. Ezzel kéne foglalkozni- nem orbán játszóházában bohóckodni.
kereső
A NATO már felmutatta középső ujját, az Eu meg belengette az "öklét". A magyar parlamenti ellenzék mikor teszi ezt meg???
Pálinkás Pál
@izéke: és ha putyin megharagszik, akkor könnyen történnek balesetek...
Eladott Ország
@kereső: ma, 07:16 ♦ Így igaz! A geci, meg is fogja tenni az EU-ból és a NATO-ból a kilépést, illetve ki fogja erőszakolni, hogy kidobják, mint a Néppártból, minden egyes nap ezt teszi. Ha ez megtörténik és a magyar nép nem fog össze a geci ellen, ( mivel az ellenzéki pártokra nem számíthat) akkor meg is érdemeljük , akkor évtizedekre el is áshatjuk magunkat!
Pálinkás Pál
@KisTehen: már mondtam, veletek szemben minden elfogadható...
Törölt Nick
Orbán súlytalan lett, átlépik mint a kutyaszart. Sem pénzt nem kap, tiszteletet meg végképp nem.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de nagyon úgy néz ki, hogy orosz uralom alá hajtja az országot, és akkor nekünk kampó. Ballagunk a vágóhídra, és sokan majd akkor kapnak észbe, mikor már ott állnak a nyaktiló előtt.
Eladott Ország
@Törölt Nick: ma, 07:54 ♦ Hogy ne legyen kampó, a magyar népnek kell kezébe venni a sorsát és addig kell a Kossuth téren és az utcán lenni míg a bűnöző cigányt és politikai prostituált qrva bandáját el nem zavarjuk!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 06:59 ♦ Magyarország Putyin bábállama, amelyet Putyin bábvezére vezet.
twitter.com/GeraldAugust21/status/1637931562766417920/photo/1
Nagyon-nagyon itt az ideje, hogy kirúgjuk ezt a szardarabot. "Ne a szar mondja már meg, mikor dobják ki az istállóból!"
twitter.com/Boristhegrand/status/1637923947042816003/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.