A szuperaktuális szakmai rendezvényt annyira megpróbálták eltitkolni, hogy még a bírók szervezeteinek sem szóltak, aki meg mégis értesült róla így-úgy, annak valahogy nem maradt hely. A sajtót viszont egyszerűen csak nem engedik be.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Pálinkás Pál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
@Csizmás Kond: Nem a törvénytől kell függetlennek lennie, hanem a politikától te féleszű.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Előadás egy csak elméletben, és kormány propagandában létező témáról! Feltételezhetően jól megerősített mennyezet alatt. De ha maguk a bírók sem tudtak róla, akkor kinek tart előadást a Kúria? Demens otthon lakóknak?
Csizmás Kond
Részemről a bírói függetlenség egyfajta önkényuralom. A bíró ne legyen független hanem az adott ország alkotmánya vagy akármineknevezett alaptörvényei szerint cselekedjen és ne az ő kizárólagos megítélése szerint, vagy még rosszabb esetben mások által diktált vélemény szerint.
...az ilyen függetlenség miatt van, hogy a gyilkos a tolvaj az uzsorás a kokódiller szabadon császkálhat és űzheti tovább a bűnös tetteit mert összejátszva a bírói függetlenség szülte áltörvénnyel felmentik ha súg vagy elárul mást is...a rendőrség meg tehetetlen.
Törölt Nick
A kecske már megint konferenciát tart a káposztafogyasztás elleni küzdelemről. Ilyen a mesében sincs.
Törölt Nick
@Csizmás Kond: Nem a törvénytől kell függetlennek lennie, hanem a politikától te féleszű.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: és erre az a megoldás ,hogy életében nem bíráskodo,lojális fideszcsicskát ültetnek a kúria élére, igaz macsek..?..mellesleg jobban jársz,ha a vitás ügyeidet magad rendezed...főleg itt,orbánisztánban...
Giovanni Alba
Részemről a bírói függetlenség arról szól, hogy a bíró mérlegel és ítéletet hoz, de senki "nem szólhat le neki fentről", hogy kik azok, akikkel elnézőbbnek kell lennie. Normális helyen nem mondhatja azt a kormányfő, hogy nem hajtja végre a bíróság ítéletét, mert ő nem ért vele egyet. Fellebbezhet ha úgy gondolja, de a törvény mindenkire nézve kötelező kell legyen.
A tolvaj, az uzsorás és a kokódíler nem a bíróság miatt császkál szabadon, hanem a "védett személyek" esetén már az ügyészség "nem lát bűncselekményre utaló nyomokat", így nincs érdemi nyomozás és vádemelés sem.
A bíró a törvényesség őre, de az ügyészség dolga a vádemelés.
Csizmás Kond
@Törölt Nick: ...anyukád a féleszű az a drogos kúrva aki a világra szart...azért nemérted soha ami le van írva.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Nem tudom igaz-e Pali mert egyet sem ismerek...te hányról tudod hogy nem képzett embert tettek oda hanem pártaktivistát ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nos,ennek könnyen utánajárhatsz, gugli a te barátod...a kúria elnöke a büdös életben nem folytatott bírói gyakorlatot, viszont lojális a puhoshoz...
Törölt Nick
@Csizmás Kond: Mikor nincs érv, akkor jön az anyázás, féleszű?
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Egy elnök nem kell föltétlen szakember legyen...annak kell szakképzettség aki gyakorolja a szakmáját.
Csizmás Kond
@Törölt Nick: Mindig akkor jön az anyázás amikor pl te és a hozzád hasonló féleszű beugatók csak azért szolnak valamihez hozzá, hogy a másikat basztassák...olvasd el mégegyszer és emeld ki hol írtam azt amit te állítasz faszfej !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.