Rastislav Kácer szlovák külügyminiszter erősen kritikus Orbán Viktorral és annak kormányával szemben. Legutóbb azt mondta, hogy hazájában érzékenyek „a folyamatos siránkozásra Trianon történelmi igazságtalansága felett”.

A szlovák külügyminiszter oda rúgott Orbánéknak, ahol a legjobban fáj

Kácer és Szijjártó sajtótájékoztat – itt még nagy volt a szerelem. Forrás: Pixabay

Bár Kácer politikus társainak sem mindig tetszik, amiket mond, a politikusnak nem szokása bocsánatot kérni a kijelentéseiért – írja a Blikk.

Az Új Szó arról kérdezte Kácert, vajon a szlovákiai magyarokat is veszélyforrásnak tekinti-e, mire

azt válaszolta, az állampolgárok semmilyen csoportja nem jelent veszélyt az államra, nincs vallási, nemzetiségi, kulturális csoportoktól eredő veszély. A szlovákiai magyarok az állam természetes részei, mint Szlovákia többi polgára, mivel Szlovákia egy sokszínű ország.

Azt is mondta, hogy a magyar kormányt, nem pedig a szlovákiai magyarokat kritizálja és szerinte nem kelt magyarellenes hangulatot Szlovákiában, ahol

az emberek általánosságban véve amúgy sem magyarellenesek, csak érzékenyek a magyar irredentizmusra és a folyamatos siránkozásra Trianon történelmi igazságtalansága felett.

Forrás: Blikk, Új Szó
Fotó: Youtube

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az lenne az igazi lebögés 0rbánéknak ha az "elcsatolt" területeken népszavazásokat tartanának arról,hogy szeretnének e újra magyarországhoz tartozni!
szerintem 90 % fölött lenne a nem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
az lenne az igazi lebögés 0rbánéknak ha az "elcsatolt" területeken népszavazásokat tartanának arról,hogy szeretnének e újra magyarországhoz tartozni!
szerintem 90 % fölött lenne a nem!
fergeteg
Orbánéknak fáj ?
Libbantok ! 90 % magyarországot sértegeti az a tót.
namihami
@fergeteg: 11.21:. Udvariasan kérdezném, hogy ez a 90% is aár ismert 17% 90-a? Miként azt már lejárszotta a Fidesz? Mert az csupán kb 15.5%-a a teljes népességnek!
gumikacsa
@fergeteg: Te fergetegesen hülye kisnyilas hungarista kőbunkó fasiszta náci vagy, aki a kommunizmus összes jegyét magán viseli társadalompolitikailag.
csak úgy....
@Shikari: az tibim ,hogy félmunkát végeztek a tróger nácik, hogy te megmaradtál!
Emmersson71
@csak úgy...: Sajna, attól is függ, mennyi pénzünket tolják oda :(
csak úgy....
@Emmersson71: igen, és már eddíg mennyi..., persze abból ott is csak a kiválasztottak élnek jól , talán a 27 % áfa minden értelmes külhonit elrettentene a magyarországhoz való csatlakozástól. :)
csak úgy....
@KisTehen: bocika,te kibaszottu unalmas vagy! tudom,hogy neked csak 0rbánra áll föl de ez engem miért tartson vissza? :) ne untass boci,eriggy füvezni..
csak úgy....
@KisTehen: a magyar lop? - akkor orbán és bandája kurvára nagy magyar! :)
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:26
Szóval akkor te is bántod a magyarokat,több tiszteletet a magyaroknak,mert nem a magyar lop hanem a hőn szeretett vezéred meg a sleppje.:))
csak úgy....
@Maccska: te kecskesex kedvelö marha, több adót fizetek fizetek havonta a németeknek mint a te nyomoruságos fizetésed! :) ezért is tiltakozok az ellen,hogy 0rbánék eu. pénzeket kaphassanak, baxxák el inkább a ti pénzeteket és ne az enyémet!
csak úgy....
@Shikari: de a szlovákok már akkor ott éltek ahol most, mikor a magyarok még etelközben ötöltek-hatoltak..,te meg tibim lófaß vagy csak nem magyar! :)
benned a cigány és a zsidó dominál,persze ez nem szégyen csak neked kurvára fáj...
justhpeter
Semmi sértőt nem mondott a szlovák külügyminiszter A belügyekre kényes, érzékenykedő, szeméttelepi magyar trógerkormány szeret a szomszédok belügyeibe beleröfögni és amikor azok visszaböfögnek a Toporzékmanó rögtön elkezd őrjöngeni.
szép új világ
@csak úgy...: "szeretnének e újra magyarországhoz tartozni! szerintem 90 % fölött lenne a nem! " A végeredmény akkor is "IGEN" lenne, mert a fidesz elcsalná a választásokat. Elvégre név kötelez!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:42
Bántod a magyarokat,igaz te nem vagy ember csak egy kis tehen.
telegdilaci
@csak úgy..Csak az idióták akarnának egy örök vesztes Ország állampolgárai lenni főleg a jelenlegi kormány elfogadhatatlan politikája miatt sem!
jáger laszló
Tovább folytatődik a
Szép magyar beszédért kredit
Számos érdeklődő van mind bal-,mind jobboldalról 1aránt
Ami máris biztos
A zsűrielnök a nagy tekintélyű Bayer Zsolt magyar tanár úr lesz!!Máris várjuk a győztesek névsorát nagy izgalommal!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Kácer efftárs, az idiotizmusa helyett, inkább küldjön még Migeket Zelenszki efftársának!
Galway
@ómió: Mámmegint nem fussa többre az efftársazásnál? Már elégszer kértél bocsánatot az MSZMP-s párttagkönyvért és a munkásőrséges vitézkedésért is!
ómió
@Galway:Má' megint a saját "efftársi gyakorlatodat" - hogy bocsánatot kértél a bolsi párttagságodért, munkásőrtagságodért - hazudnád másra, bolsiék főidolja!? Inkább arra ügyelj, hogy a bocsánatkérésed dacára még mindig dinnyényi csöppökben hullik rólad az ezek szerint levetkőzhetetlen aljas bolsiságod! Eszerint azt te már de genere abszolváltad, se tagkönyv, se pufajka nem kell neked hozzá!
Galway
@ómió: Mekkora suttyó vagyol te, bammeg! De milyen jól áll neked! Anyád büszke (lenne) rád!
ómió
@Galway: Suttyót látnál, baromarc!? Kukkants a tükörbe! Ott lesz az, a bolsi fajtából! "Büszkélkedhetsz" vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.