Vadai Ágnes kérdést intézett a fideszes kaszinó koncessziókból milliárdossá váló Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterhez.

Vadai Ágnes reménykedik: szerinte jobb, mint Novák Katalin férje

Vadai Ágnes egészen komolyan érdeklődött. Forrás: ATV

A Demokratikus Koalíció (DK) örökös üdvöskéje ezt kérdezte: „ Ha elvégzem az öthetes kiképzést, lehetek legalább ezredes?” – írja a 24.hu.

Novák Katalin államfő férjének, Veres Istvánnak ennyi időre volt szüksége ahhoz, hogy tartalékos alezredes legyen. Az indoklás szerint rendfokozata tükrözi a "first gentleman" végzettségét, szakmai tapasztalatait, iskoláit, közjogi szerepét.

Vadai viszont Veres István kinevezése fő okának azt tartja, hogy ő a köztársasági elnök férje. Vadai szerint, ha Veres valóban végzettsége, szakmai tapasztalata, civilként betöltött beosztása alapján lett alezredes a Magyar Honvédségnél, akkor

neki a közgazdász, jogász végzettségével, témába vágó Ph.D. fokozatával, 21 éves országgyűlési képviselői múltjával, a honvédelmi tárca egykori államtitkáraként neki legalább ezredesnek kellene lennie.

Szalay-Bobrovniczky válaszában jelezte: örömmel vette Vadai Ágnes „példamutató érdeklődését” a Magyar Honvédség önkéntes műveleti tartalékos képzése iránt. A honvédelmi miniszter szerint

Forrás: 24.hu, parlament
Fotó: ATV

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Kedves Ágnes, Én, Nyírfa, ezennel a magyar hadsereg főparancsnokává avatlak, egyúttal felmentelek a papírzsebkendővel történő ablakpucolás kötelessége alól.
Ezred, vigyázz, tisztelegj!

Ugye, milyen semmi perc kinevezni valakit?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: Direkt meghallgattam Orbán angolját, amikor az EU egy ülése után újságíróknak nyilatkozott. Irtó kíváncsi voltam, mert a trolljai itt hetvenkedtek, hogy a Viktor milyen profi angolból, bezzeg a Gyurcsány.
Hát, ha van olyan szint, hogy röfi-angol, akkor Orbán azt beszéli, de azt kétségkívül rutinosan.
Hogy Soros György mit láthatott benne?
jesz
édi ez a Vadai...kitett magáért, amikor a csontrészeg miniszter mellett kitüntette az Afganisztánban szolgáló, hazánkat onnan védő szorgos vitézeket...érdemei múlhatatlanok...
Nem látja, de őrmesterként tisztelgek előtte...hátha nevesz a buliba.
Nyírfa
@jesz: :) Őrmester úr, ne érdekből, szívből, igazán! :)
fergeteg
Jobb vagy mint a férje ??
De hát Katalin nem buzi,asszonyság! Kár összevetni magadat a férjével.
Nyírfa
@sgl: Nem, egyáltalán nem beszélek jól angolul, nekem valamiért ez a nyelv nem fekszik - az orosz bezzeg ment! :) - , de, különbséget tudok tenni anyanyelvi szint és röfiszint között.
A nagyfiam még egyetemistaként töltött több hónapot Angliában, nemzetközi csapat tagjaként vállalt munkát. Amikor hazajött, és hívták az újonnan szerzett ismerősei, leesett az állam, olyan szépen beszélte a nyelvet.
Nálunk mindenkinek jó a nyelvérzéke, a "kicsim " angoljával is ki vagyok békülve. Sok éve már, hogy az első csapatépítő tréningre utazott külföldre, ahol a cége legkülönbözőbb országaiból érkező "kollegák" jöttek össze: egy közös nyelv volt, az angol, és ez mindenki számára magától értetődött.
Én leragadtam az orosznál, de ma már legfeljebb tolká hleb-et tudnék kérni. :)
Franciát kellett volna tanulnom, ez a nyelv, ez a kultúra varázsol el.
Bocs a kitérőért, nem bírom ki mesélés nélkül. :)
ómió
Na, ne má'! Te sokkal jobb vagy Böszmeánuszfényezésben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.